Bide hamile oldugunu biliyo yani insan bi uzatır alırmısın der çıkınca hemen ye cnmKız yedi bile
Doğru dedin valla kuzu, çıkar çıkmaz yiyeceğim şu an başka bi şey düşünemiyorum neden böyle oldu yaaBide hamile oldugunu biliyo yani insan bi uzatır alırmısın der çıkınca hemen ye cnm
Sen çok yaşa emibebeklerimiz vakitlerini bekliyor ❤
ece gibihamileyim anayım ben diye diye hamile çıktı
Ece vallahi öyle hamile kaldı
Yok yok ondan değil
kafayı yemiş olmalılarİnşllh canım inşllhŞimdi kan vermek için bi tıp merkezini aradım 90 tl diyo normal mi bu fiyat bekleyeyim en iyisi ptesiye kadar ben dimi
O benim taktiğimAcaba şeyi mi.denesem hani.bi şeyi.40 kere dersen olurmuş ya arada buraya girip bence ben hamileyim yazayım
Canım bende genelde sağlık ocağı yada hastanede yaptırıyorum testlerimi fiyat bilmiyorum doğrusu. Yani ne bileyim bekle istersen ama şu da var pozitif çıkarsa 90tl ye değer mi değerİnşllh canım inşllhŞimdi kan vermek için bi tıp merkezini aradım 90 tl diyo normal mi bu fiyat bekleyeyim en iyisi ptesiye kadar ben dimi
he bende hamileyim hatta kız hatta gamzesi var o zamanBence olabilir çünkü psikoloji inanılmaz etkiliyor tamam bende başlıyorum sonuç oalark çalışırsa diğer arkadaşlar da dener
Kızlar bence ben hamileyim
he bende hamileyim hatta kız hatta gamzesi var o zaman
Yoğurtlu birşey mi bol tereyağ üstüneYok yok ondan değil
Hiç olmam normalde deli oldum şu an Allah Allah, bir an önce geçse de şu saat bende yesem vallaYaa ama kul hakkı kokan bişeyse dışarda ye yada herkese söyle patronsan madem
O yediği ona hastalık olur çünkü bi sürü insanın canı çekti bide hamile bi kişinin
Yok bacım ondan da değilYoğurtlu birşey mi bol tereyağ üstüne
Umudumuzu kesmemek lazım tabi İnşallah olur canım tez zamanda herşeye devamCanım ben 3 yıllık evliyim en başından beri istiyoruz 30 yaşındayım bi çok doktora gittim eşimde bende en son yine kendi doktorumun dedi çıktı inş arka arka sayfada butün bebiş bekleyen kızlarla haberlerimizi verelim çok yıpratıcı ve sabır isteyen bi süreç tevvekkül ile bekliyoruz bakalım
Müsadenle uyguluyorum o vakit
Ne kaybedersiniz uygulayın gitsinhe bende hamileyim hatta kız hatta gamzesi var o zaman
Hahahahahaha manyakateş seni çağırıyor ?o mu
Doğru dedin valla kuzu, çıkar çıkmaz yiyeceğim şu an başka bi şey düşünemiyorum neden böyle oldu
Nefes alıyosak umut hep vardır olcak inanıyoruz o zaman napıyoruz bizdeUmudumuzu kesmemek lazım tabi İnşallah olur canım tez zamanda herşeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?