Neyse ne artık ya söyle gitsin böyle daha çok günaha girdik ne varsa söyledik menü deYok bacım ondan da değil
Benim annemin diz eklemlerine yapıldı ama kortizonlu değildi onunki canım, eklem sıvısı azalmış olduğu için hyaluronik asit yapılmıştı.Kızlar selamlar, aranızda daha önceden bir sebepten kortizonlu iğne vurulan var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan? Parmağım için gittim ya doktora, mr temiz çıktı. Koldan kemik içine iğne yapacakmış, netten baktım kortizonluymuş bu iğne.. Korktum öyle olunca..
İzmir deyim canımkafayı yemiş olmalılarhangi ildesinki ?
bizim burda 40-45 arası
90 tl verilmez zaten max 50 olsun hadiİzmir deyim canımvallahi bana da öyle geldi kan vermekten soğuttular resmen
Kız deli o da değil şimdi de onları isteyeyim kör kuyulara düşeyim mademateş seni çağırıyor ?o mu
sustum tamamKız deli o da değil şimdi de onları isteyeyim kör kuyulara düşeyim madem
Benim günümde geçiyor kesin hamileyimNefes alıyosak umut hep vardır olcak inanıyoruz o zaman napıyoruz bizde1609ece taktigini uyguluyoruz hamileyiz diyoruz
BekliyorummmmmmKızlar ben gidiyorum randevuya gelince anlatırım detayları öpüyorum hepinizi hepimiz hamileyiz hepimiz ruh hastasıyız
Tabi ki de değer çok umutlandım bu kez ya çıkmazsaCanım bende genelde sağlık ocağı yada hastanede yaptırıyorum testlerimi fiyat bilmiyorum doğrusu. Yani ne bileyim bekle istersen ama şu da var pozitif çıkarsa 90tl ye değer mi değer
güzel haberlerle gel dicemde 100 küsür hcg ile bişey görmeden doktoru görüp gelcenKızlar ben gidiyorum randevuya gelince anlatırım detayları öpüyorum hepinizi hepimiz hamileyiz hepimiz ruh hastasıyız
Ben de hiçbirine inanmıyorum canım onların tutsa da tesadüftür bence, Rabbim gönündekini versin inşallah sağlıklaİyi sohbetler kızlarr. 7+3 üz teyzeleriii
Sabah uyandığımdan beri kafam cinsiyete takılı kaldı. Şu kese solda sağda falan olayı. Bence tutmuyodur ya
Kuzum sende söyle iş yerine getirmezler mi ayy kıyamadım şuan sana yaHiç olmam normalde deli oldum şu an Allah Allah, bir an önce geçse de şu saat bende yesem valla
Aynen öylegüzel haberlerle gel dicemde 100 küsür hcg ile bişey görmeden doktoru görüp gelcen
Öyle zatenHani yumurtlamadan 14 gün geçince regli oluyorduk
Valla bende ıspanak yapcam tesadüfe bakKızlar akşama ıspanak yapıcam yerseniz buyrun gaayet net.
ıs pa nak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?