- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Kızlar ben gidiyorum randevuya gelince anlatırım detayları öpüyorum hepinizi hepimiz hamileyiz hepimiz ruh hastasıyız
hadi yYaptım test koskocaaaa nagatifyani 4 gün öncekiyle aynı tertemiz
Sağlık ocağına gideyim bence ptesiye kadar bekleyip daha mantıklı sanki canım90 tl verilmez zaten max 50 olsun hadibi kaç yere daha sorun bence
I ıhRed Phoenix o zaman şöyle dilim dilim orta boy bişey
Yok öyle ağlamak falan kızları görmüyon mu forum da güle eğlene vakit geçiriyolar bu ay olmazsa bidaha ki ay olur. Bak istersen erken gebelik testi al bitane daha dene çizgi yine çıkarsa pazartesiye bırakırsın kan testini en azından 90 tl vermemiş olursunTabi ki de değer çok umutlandım bu kez ya çıkmazsayine ağlama nöbetleri
Aynen öyle canımhadi yÖnümüzdeki aylara kısmet artık ya gelecekelr ya gelecekler
Kuzum yemek molam bitti ya ofise tekrar yemek söylemeyi hoş karşılamıyorlarKuzum sende söyle iş yerine getirmezler mi ayy kıyamadım şuan sana ya
Valla bende ıspanak yapcam tesadüfe bak
evler aktara döndü zatenAynen öyle canımgelecekelr eninde sonunda bu ay sadece çörekotu yapıcam bi o kaldı artık
anam bunlarda amma cinsssKuzum yemek molam bitti ya ofise tekrar yemek söylemeyi hoş karşılamıyorlar
zaten onu pişirmesi iş değilki yıkaması işYıkaması gözümde büyüyor
Kalkayım da sirkwye yatırayım herşeyi sirkeledim bugün
Atsana testi burayaYaptım test koskocaaaa nagatifyani 4 gün öncekiyle aynı tertemiz
zaten onu pişirmesi iş değilki yıkaması iş
bende 5-6 su yıkarım
Zaten vermicem ya sağlık ocağına giderim yaptırırım yada test koyulaşırsa direk kendi doktoruma giderim teste göre hareket edeyim bari zor olucak ama sabredicem bi kaç günYok öyle ağlamak falan kızları görmüyon mu forum da güle eğlene vakit geçiriyolar bu ay olmazsa bidaha ki ay olur. Bak istersen erken gebelik testi al bitane daha dene çizgi yine çıkarsa pazartesiye bırakırsın kan testini en azından 90 tl vermemiş olursun
Ayrıl o iş yerinden ya sana zerre faydası yok git başka iş bul kendineKuzum yemek molam bitti ya ofise tekrar yemek söylemeyi hoş karşılamıyorlar
Kız ne sandınanam bunlarda amma cinsss
E tamam hamilesin belkiE olmadım ben ama
Ne ofis ama sanırsın mahrumiyet bölgesi adam gerine gerine istediğini yiyecek sen hamilesin ve bunu biliyorlar canının çekme ihtimali olmayacak kaldı ki hamile olmasan bile canın isteyebilir. Ramazanda da oruç tutmaz böyleleri tutmadıkları gibi normalmiş gibi davranırlar pisliklerKuzum yemek molam bitti ya ofise tekrar yemek söylemeyi hoş karşılamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?