Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtileri de geçtim de ben hayatımda ilk kez geciktim bu inofolik yaptı o zaman ya aman bi daha da almam da içmem de olmayan bütün şeyler geldi başıma ha akıntılar ağrılar gecikmeler aman düzenim bozuldu ya

Tabi ki de değer çok umutlandım bu kez ya çıkmazsa yine ağlama nöbetleri
Yok öyle ağlamak falan kızları görmüyon mu forum da güle eğlene vakit geçiriyolar bu ay olmazsa bidaha ki ay olur. Bak istersen erken gebelik testi al bitane daha dene çizgi yine çıkarsa pazartesiye bırakırsın kan testini en azından 90 tl vermemiş olursun

Zaten vermicem ya sağlık ocağına giderim yaptırırım yada test koyulaşırsa direk kendi doktoruma giderim teste göre hareket edeyim bari zor olucak ama sabredicem bi kaç gün

Kuzum yemek molam bitti ya ofise tekrar yemek söylemeyi hoş karşılamıyorlar
Ne ofis ama sanırsın mahrumiyet bölgesi adam gerine gerine istediğini yiyecek sen hamilesin ve bunu biliyorlar canının çekme ihtimali olmayacak kaldı ki hamile olmasan bile canın isteyebilir. Ramazanda da oruç tutmaz böyleleri tutmadıkları gibi normalmiş gibi davranırlar pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…