Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ben sıcak suda yeşillikleri yıkamıyorum pörsüyor çünkü kısacası ellerim donuyor
Ya sorma sabah benim oglan isteyince gittim pazardan aldım sabah beri yıkamasıyla ugraşıyom kendi sonumu kendim hazırladım oglan istemese ugraşmamda isteyince akan sular duruyo bende

Zaten vermicem ya sağlık ocağına giderim yaptırırım yada test koyulaşırsa direk kendi doktoruma giderim teste göre hareket edeyim bari zor olucak ama sabredicem bi kaç gün
1 senedir sabrediyosun canım sen güçlüsün 2 gün daha sabredersin yeterki sonuç pozitif olsun

Belirtileri de geçtim de ben hayatımda ilk kez geciktim bu inofolik yaptı o zaman ya aman bi daha da almam da içmem de olmayan bütün şeyler geldi başıma ha akıntılar ağrılar gecikmeler aman düzenim bozuldu ya
Kuzum psikolojik oluyor benimde hiç olmazdı 28 29 gün üzerine olurdum artık 32 33 oldu

Oruç tutmuyorlar, orası onları ilgilendirir kuzum ama ben oruçluyken baya yanımda falan yiyorlar o yüzden şaşırmıyorum bugünküne de

evler aktara döndü zaten
Hahahha sorma sizede sevindim kuzum eşinin duruma inşallah 3 ay içinde gelecek bebişkolar ❣❣ pozitif yayalım pozitif olsun. Tamamen kısmet işi bu ben valla 2 aydır takmıyorum kafama olursa olur olmazsa olmaz diyorum mesela olmuyor demekki zamanı var diyorum napabilirz ki başka. Testi yaparken de dedim hayırlısı ise çift çizgi göreyim değilse hayırlı zamanda ver Rabbim diye zaten bütün dualarım böyle ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…