Ama sen hamilesinnnKuzum yemek molam bitti ya ofise tekrar yemek söylemeyi hoş karşılamıyorlar
Ya sorma sabah benim oglan isteyince gittim pazardan aldım sabah beri yıkamasıyla ugraşıyom kendi sonumu kendim hazırladım oglan istemese ugraşmamda isteyince akan sular duruyo bendeAynen canım ben sıcak suda yeşillikleri yıkamıyorum pörsüyor çünkü kısacası ellerim donuyor
Bi zeval gelmezse ekimin maaşını da alıp ben arazi zatenAyrıl o iş yerinden ya sana zerre faydası yok git başka iş bul kendine
Yok artık kız ne vicdansız bunlar daKuzum yemek molam bitti ya ofise tekrar yemek söylemeyi hoş karşılamıyorlar
1 senedir sabrediyosun canım sen güçlüsün 2 gün daha sabredersin yeterki sonuç pozitif olsunZaten vermicem ya sağlık ocağına giderim yaptırırım yada test koyulaşırsa direk kendi doktoruma giderim teste göre hareket edeyim bari zor olucak ama sabredicem bi kaç gün
E tamam hamilesin belki
toptan üşüttükBana müsade anne olmak böyle bi şeymiş demek içim haaylaa kıpır kıpır kelebekler uçuşuyor adeta
Ve anne olmak ıspanakları 5 6 su yıkamak hoşçakalın
Kuzum psikolojik oluyor benimde hiç olmazdı 28 29 gün üzerine olurdum artık 32 33 olduBelirtileri de geçtim de ben hayatımda ilk kez geciktim bu inofolik yaptı o zaman ya aman bi daha da almam da içmem de olmayan bütün şeyler geldi başıma ha akıntılar ağrılar gecikmeler aman düzenim bozuldu ya
Oruç tutmuyorlar, orası onları ilgilendirir kuzum ama ben oruçluyken baya yanımda falan yiyorlar o yüzden şaşırmıyorum bugünküne deNe ofis ama sanırsın mahrumiyet bölgesi adam gerine gerine istediğini yiyecek sen hamilesin ve bunu biliyorlar canının çekme ihtimali olmayacak kaldı ki hamile olmasan bile canın isteyebilir. Ramazanda da oruç tutmaz böyleleri tutmadıkları gibi normalmiş gibi davranırlar pislikler
Ya sorma sabah benim oglan isteyince gittim pazardan aldım sabah beri yıkamasıyla ugraşıyom kendi sonumu kendim hazırladım oglan istemese ugraşmamda isteyince akan sular duruyo bende
Kuzum benim, inşallah 3 saate çıkıcam 5 buçukta eşime de söyledim eve gitmicem sen yanıma gel diyeAma sen hamilesinnncanın isteyebilir yani of ne düşüncesiz insanlar
Aynen öyle cnm seve seve yapıyom vallaKız ne güzel işte ıspanak istemiş çocuk anasın yapacan mecbur kolay gele bacım
toptan üşüttükece bi virüs gibi girdi gruba
Hahahha sormaevler aktara döndü zaten
Neden ekim e kadar ?Bi zeval gelmezse ekimin maaşını da alıp ben arazi zaten
Ayy sorma dombilim, şimdi diyecek ki 1 saat yemek molan vardı onda kullansaydın ben bilmez miyimYok artık kız ne vicdansız bunlar da
Ben de bunu söylemek istedim canım bence sen ramazanda orda devam etmeOruç tutmuyorlar, orası onları ilgilendirir kuzum ama ben oruçluyken baya yanımda falan yiyorlar o yüzden şaşırmıyorum bugünküne de
Ahh kuzum ya rabbim kimseyi bekletmesin öyle zor ki yaşayan bilir1 senedir sabrediyosun canım sen güçlüsün 2 gün daha sabredersin yeterki sonuç pozitif olsun
Kuzum doktor da izin verirse inşallah tabi, doktor kasım sonu aralık başı olabilir doğumun dedi kasımı evde geçireyim diyorum bebek doğmadanNeden ekim e kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?