ay sağol canım bende cok sevindim ameliyatlık bişey çıkmamasına.Hahahha sormasizede sevindim kuzum eşinin duruma inşallah 3 ay içinde gelecek bebişkolar ❣❣ pozitif yayalım pozitif olsun. Tamamen kısmet işi bu ben valla 2 aydır takmıyorum kafama olursa olur olmazsa olmaz diyorum mesela olmuyor demekki zamanı var diyorum napabilirz ki başka. Testi yaparken de dedim hayırlısı ise çift çizgi göreyim değilse hayırlı zamanda ver Rabbim diye zaten bütün dualarım böyle ❣
Bende bezelye yapacağım aşeriyorumdaKız ne güzel işte ıspanak istemiş çocuk anasın yapacan mecbur kolay gele bacım
Bebeğim bu ramazan oruç tutamayacağım zaten bebiş olduğundan, ekim sonu da çıkıcam 6 ay daha sabredeyim sonra bitiyor inşallahBen de bunu söylemek istedim canım bence sen ramazanda orda devam etme
Bende sana uyup bu kervana katılıyorum canımİnşallah zaten onu söylüyorum artık psikolojik şeye geçtim bence ben hamileyim
Seni Allah kurtarsın bebeğim ordanAyy sorma dombilim, şimdi diyecek ki 1 saat yemek molan vardı onda kullansaydın ben bilmez miyim
Bende bezelye yapacağım aşeriyorumda
Pozitif düşünelim pozitif olsun dimi amaAhh kuzum ya rabbim kimseyi bekletmesin öyle zor ki yaşayan bilirpozitif olsun yeterki beklerim alıştık beklemelere
Amiiin kuzum 6 ay kaldı, Allahtan bi zeval gelmezse bırakıcam ekim sonu inşallahSeni Allah kurtarsın bebeğim ordan
Yok yok bu inofolik yapıyormuş sıkıntı olmayanlarda böyle gecikme yapıyomuş işte boşuna içtim işte bakalım belki akşama kadar olurumKuzum psikolojik oluyor benimde hiç olmazdı 28 29 gün üzerine olurdum artık 32 33 oldu
Bende sana uyup bu kervana katılıyorum canımbence bende hamileyim
Şu test baya umutlandırdı beni çünkü 14 aydır değil çizgi bi nokta bile görmedim bu testlerde benPozitif düşünelim pozitif olsun dimi ama
İnşallah canım, tabi hobi olarak çalışmıyoruz ki ihtiyacımız olmasa ne işimiz olur şimdi evde olurdukAmiiin kuzum 6 ay kaldı, Allahtan bi zeval gelmezse bırakıcam ekim sonu inşallah
Ekim ayına kadar çıldırtmazlar seni inş. Canım ha baktın çok üstüne geliyolar bizimle tehdit et onları baya kişiyiz burda eşlerimizi de alır gelirizBebeğim bu ramazan oruç tutamayacağım zaten bebiş olduğundan, ekim sonu da çıkıcam 6 ay daha sabredeyim sonra bitiyor inşallah
Oldu inş. Bu defaŞu test baya umutlandırdı beni çünkü 14 aydır değil çizgi bi nokta bile görmedim bu testlerde ben
peki bu ay diğer aylardan farklı birşey denemişmiydin ?Şu test baya umutlandırdı beni çünkü 14 aydır değil çizgi bi nokta bile görmedim bu testlerde ben
Ah biz annelerİşte bende miniğim vitamin alsın diye ıspanak yapıyorum
Kızlar kızmasın bence bizeBencede hamilesin tatlııımm
Kızlar yaa bence adet olursak da şey etmeyelim bu kafayı sevdim ben
Ama siniri bozulan olursa söylesin lütfen
Çünkü anormal bi durum
Aynen öyle bebeğim valla mis gibi ev dururken ne işim var bunların arasındaİnşallah canım, tabi hobi olarak çalışmıyoruz ki ihtiyacımız olmasa ne işimiz olur şimdi evde olurdukO zamana kadar Allah sabır versin
Hımm anladım canımYok yok bu inofolik yapıyormuş sıkıntı olmayanlarda böyle gecikme yapıyomuş işte boşuna içtim işte bakalım belki akşama kadar olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?