- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Ay bu fikri çok beğendimmmmmEkim ayına kadar çıldırtmazlar seni inş. Canım ha baktın çok üstüne geliyolar bizimle tehdit et onları baya kişiyiz burda eşlerimizi de alır geliriz
Kuzum 2 aydır femara ve çatlatma iğnesi deniyoruz ekstra bişey yapmadık zaten doktor kontrolündeyiz yani :)peki bu ay diğer aylardan farklı birşey denemişmiydin ?
peki bi problem varmıydı sende yada eşinde :)Kuzum 2 aydır femara ve çatlatma iğnesi deniyoruz ekstra bişey yapmadık zaten doktor kontrolündeyiz yani :)
Hamile olanlar test atıyor zaten ya bizde tık yokGonulmeyvesi
Morvampir1
Qiremimmm benim şimdiden sinirlerim bozuldu kızlar yapmayın
kim hamile kim değil karıştırcaz
Aklında dursun o zaman bu fikir biz her zaman burdayız canım zaten adamı görmeden tanımadan kin kaptım kv in hırsını falan ondan çıkartıveririm mazallahAy bu fikri çok beğendimmmmmKız bu bana uyar
Ohhh içimin yağları nasıl erir varyaaaaAklında dursun o zaman bu fikir biz her zaman burdayız canım zaten adamı görmeden tanımadan kin kaptım kv in hırsını falan ondan çıkartıveririm mazallah
Ben 7 aylık evliyim 6 aydırda istiyoruz daha 22 yaşındayımMorvampir1 sen ne kadardır istiyorsun bebiş cnm
Biz test yapmadan hamile moduna girdik allah sonumuzu hayır etsinHamile olanlar test atıyor zaten ya bizde tık yokama hamileyiz yaniiiii
Yoktu kuzum bütün tahlilleri hsg yaptırdık bi sorun yok :) ya kan veririm aslında da o çizgiyi iyice net görüp öyle gitmek istiyorum o kadar bekledim ki o anı bişey yoksa çok üzülürüm çünküpeki bi problem varmıydı sende yada eşinde :)
bana olmuş gibi geliyor bu sefer ya çizgi belli çünkü keşke kan verebilsen
Düşüncesi bile güzeeellBiz test yapmadan hamile moduna girdik allah sonumuzu hayır etsin
Bitsin valla mesai canım benim de başım ağrıo daha fazla çalışamıyorum P. tesiye planladım kalanları. Senin de gelsin bi an önce çıkış saatin inşallahhhhAynen öyle bebeğim valla mis gibi ev dururken ne işim var bunların arasındaNe yapalım bekleyeceğim mecbur amiiiin ay sen gebesin dua ette mesai bitsin şu şeyden yiyeyim
Nedeni kimse cevap vermiyorMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Yumurtlamamin üzerinden 15 gün geçti ama hayla adet olmadım daha düne kadar kıvamlı beyaz yumurtlama akıntısı geliyordu. İki gün öncelesi test yapmıştım negatifti o yüzden bende nasılsa hamile değilim dedim gittim yatak odasindaki bazayı filan tek basina kaldırdım sildim baya ağır calistim belimi çok zorladım yanı. Tam o sırada bi ıslaklık hissettim adet oldum heralde dedim lavaboya gittim. Peceteyi sürünce çamur renginde kıvamlı bişey gelmişti. Sonrasında hafif bir leke oluştu ve kesildi. Şuan adet olmadım akintida yok oldu. Bi fikri olan var mi
Balla kuzum ben 3 yıldır evliyim 3 yıldır büyüklerden ne baskılar ne baskılar en sonunda dedimki olunca toplu mesaj çekicem sizin baskılarınız bilinç altımı etkilyo o yüzden olmuyo salın beni dedim bi kaç aydır bişey demiyolar bakalımBen 7 aylık evliyim 6 aydırda istiyoruz daha 22 yaşındayım☺ Amma velakin baskı büyük büyüklerden
Senin bi işaretine biteriz orda sen merak etmeOhhh içimin yağları nasıl erir varyaaaa
peki hadi inşalalh koyulaşırrr ama bence varYoktu kuzum bütün tahlilleri hsg yaptırdık bi sorun yok :) ya kan veririm aslında da o çizgiyi iyice net görüp öyle gitmek istiyorum o kadar bekledim ki o anı bişey yoksa çok üzülürüm çünkü
Amiiiiiin inşallah kuzummm.. Valla bende pazartesiye azcık yığdım bugünBitsin valla mesai canım benim de başım ağrıo daha fazla çalışamıyorum P. tesiye planladım kalanları. Senin de gelsin bi an önce çıkış saatin inşallahhhh
Ayy canım benimmmmmSenin bi işaretine biteriz orda sen merak etmehadi bakılım kuzu biz o işeri bekliyor olucaz sen yemene içmene kendine dikkat et hiç kimseyi de düşünme canın ne isterse vakitli vakitsiz söyle
Yaa ağzından bal damlıyo çok çok aminpeki hadi inşalalh koyulaşırrr ama bence var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?