Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bu hastaneler niye böyle ya
eşim sonucunu almışken medicalparktaki doktorada bi göstereyim demiş hazır kontrol süresi varken
oda aynı şeyi demiş 1. derece varikosel vs. işte istersen alırız o küçük kistl varikoseli falan.
hiç gebeliğe engel olur olmaz vs bişe dememiş bi tavsiye sunmamış ameliyat için fiyat al aşağıdan ama fiyatlara takılma demiş ayarlarız demiş. eşim sırf meraktan fiyat almış 10 bin tl demişler yuh ya
hem gerekmediği halde amelyt yapacak hemde 10 bin tl fiyat aklınızda bulunsun hastanede gop mediclpark

Benim annemin diz eklemlerine yapıldı ama kortizonlu değildi onunki canım, eklem sıvısı azalmış olduğu için hyaluronik asit yapılmıştı.
Regl biteli 1 hafta oldu 2 kere de korunmasız ilişki oldu. Nette okuduğuma göre doktorlar regl geçmeden böyle ilaçların bebek üzerinde pek etkisi olmadığını yazmış. Yine de doktora sorarım tabi iğneden önce..

GEçen kayın validem beşik bakalım diyor ortada bişey yok

İnofolic i nasıl kullandınız yumurtlama çatlayınca bıraktım diyenler var. Şu an kullanıyorum yumurtlama olmadı henüz. Regl zamanına kadar mı kullansam yumurtlsma çatlayana kadar mı

Öyleyse iyi ama durduk yere beşik bakalım diyosa sanırım imada bulunuyo ayıp etmiş canım sen boşver takma kafana
Bide bizimkiler inanı yüksek insanlardır eşimde öyle keza , annecim diyorum aAllah nasip ederse zaten olur bana diyorki evlendiğinde hamile kalsaydın 3 ay sonra doğururdun

Ay ben sizin gerçekten oğlunuz var zannetmiştim ıspanak yapıyorum deyince
Canım benimde eliminde ikinci evliliklerimiz eşimin ilk evlilinden bi oglumuz var bizimle yaşıyo çok şükür o bana evlat ben ona anne oldum evladım olsa o kadar olur çok sevdim oglumu oglum diye hitap ederim hep Burdada yazınca ögle anlamışsındır

Ay çok pardon yaa galiba yazmıştın onu da zaten, kusura bakma, Allah güzel kalbinden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…