Bizler birbirimizi burda görmeden tanımadan seviyoruz kıyabilir miyiz hiç sanaAyy canım benimmmmm
Cnm bi fikrim yok istersen bi kan ver emin ol gebelik varmı yokmu sonrasında doktora görünürsünNedeni kimse cevap vermiyor
Bende hepinizi çok çok seviyorum ay duygulandımBizler birbirimizi burda görmeden tanımadan seviyoruz kıyabilir miyiz hiç sana
Regl biteli 1 hafta oldu 2 kere de korunmasız ilişki oldu. Nette okuduğuma göre doktorlar regl geçmeden böyle ilaçların bebek üzerinde pek etkisi olmadığını yazmış. Yine de doktora sorarım tabi iğneden önce..Benim annemin diz eklemlerine yapıldı ama kortizonlu değildi onunki canım, eklem sıvısı azalmış olduğu için hyaluronik asit yapılmıştı.
Biz sevilmeyecek insanmıyız tabiii seveceksinBende hepinizi çok çok seviyorum ay duygulandım
GEçen kayın validem beşik bakalım diyor ortada bişey yokBalla kuzum ben 3 yıldır evliyim 3 yıldır büyüklerden ne baskılar ne baskılar en sonunda dedimki olunca toplu mesaj çekicem sizin baskılarınız bilinç altımı etkilyo o yüzden olmuyo salın beni dedim bi kaç aydır bişey demiyolar bakalım
Cevap verdiğin için teşekkürler canım. Hayla adet olmadım bi kaç gün bekliycemCnm bi fikrim yok istersen bi kan ver emin ol gebelik varmı yokmu sonrasında doktora görünürsün
Hazır demişken bakın sonra ruhunu teslim etse almaz vallaGEçen kayın validem beşik bakalım diyor ortada bişey yok
Alır alır bonkör çok şükürHazır demişken bakın sonra ruhunu teslim etse almaz valla
İnofolic i nasıl kullandınız yumurtlama çatlayınca bıraktım diyenler var. Şu an kullanıyorum yumurtlama olmadı henüz. Regl zamanına kadar mı kullansam yumurtlsma çatlayana kadar mıSon testimi ptesi yaptım canım :)) çevredeki eczanelerddn hayatta alamam test hepsi tanıdık akraba folik asit bile alamıyorum bakıyolar garip garip herkese yayarlar. Çarşıya da gidemem bugün kaldı yani valla regl gelmedi daha acaba inofolic mi geciktirdi dicem ama hiç fikrimde yok. Artık ya yarın alır yaparım ya da yarın da gelmezse kan veririm bakalım. Ben o testi ptesi sabah 6 da gözümü zor açarak yaptım baktım yok bıraktım bi daha hiççç bakmadım 10 dk sonra bile bakmadım dikkatli ama olsa görürdüm heralde sonra hemen çöpü attım zaten öğlen yine bakmadım hiç içimden gelmedi :) bekleyelim bakalım valla aşırı şişkinlik var gece hiç uyuyamadım bacağımın karnımın ağrısından şu an ağrılar az ama psikolojik de olabilirregl olursam yazarım hemen
Öyleyse iyi ama durduk yere beşik bakalım diyosa sanırım imada bulunuyo ayıp etmiş canım sen boşver takma kafanaAlır alır bonkör çok şükür ☺ Ama yani gerek yok şuan insan için de küçük düşüyorum
GEçen kayın validem beşik bakalım diyor ortada bişey yok
[/QUOT oldu deseydin dogmamış çocuga don biçelim işte onlarıda anlıyoruz torun istiyolar ama napalım elimizde degilki bennim annemde işte tek kızım ben anneanne olmak istiyorum diyo e anne dedim sen istiyonda ben anne olmak istemiyommu napim dedim sen de görüyosun ugraşlarımı dedim ogün bugündür bişey demiyo daha
Rica ederim cnmCevap verdiğin için teşekkürler canım. Hayla adet olmadım bi kaç gün bekliycem
Bide bizimkiler inanı yüksek insanlardır eşimde öyle keza , annecim diyorum aAllah nasip ederse zaten olur bana diyorki evlendiğinde hamile kalsaydın 3 ay sonra doğururdunÖyleyse iyi ama durduk yere beşik bakalım diyosa sanırım imada bulunuyo ayıp etmiş canım sen boşver takma kafana
Canım benimde eliminde ikinci evliliklerimiz eşimin ilk evlilinden bi oglumuz var bizimle yaşıyo çok şükür o bana evlat ben ona anne oldum evladım olsa o kadar olur çok sevdim oglumu oglum diye hitap ederim hep Burdada yazınca ögle anlamışsındırAy ben sizin gerçekten oğlunuz var zannetmiştim ıspanak yapıyorum deyince
Ay çok pardon yaa galiba yazmıştın onu da zaten, kusura bakma, Allah güzel kalbinden razı olsunCanım benimde eliminde ikinci evliliklerimiz eşimin ilk evlilinden bi oglumuz var bizimle yaşıyo çok şükür o bana evlat ben ona anne oldum evladım olsa o kadar olur çok sevdim oglumu oglum diye hitap ederim hep Burdada yazınca ögle anlamışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?