- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Çok takdir ettim seni ya Maşallah Rabbim onun yüzü suyu hürmetine seni sevindirir inşallahCanım benimde eliminde ikinci evliliklerimiz eşimin ilk evlilinden bi oglumuz var bizimle yaşıyo çok şükür o bana evlat ben ona anne oldum evladım olsa o kadar olur çok sevdim oglumu oglum diye hitap ederim hep Burdada yazınca ögle anlamışsındır
Olsun cnm unutmuşsundur amin allah cümlemizden razı olsun inşAy çok pardon yaa galiba yazmıştın onu da zaten, kusura bakma, Allah güzel kalbinden razı olsun
Amin cnm inş rabbim hepimizi sevindirsin gönüllerimizin muradını versin inşÇok takdir ettim seni ya Maşallah Rabbim onun yüzü suyu hürmetine seni sevindirir inşallah
Ayy sonunda hadi bakalım kuzum vajinal baktıracaksan 2000 lerde görünür karın diyorsan 5000 inşallahKızlar gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yok gayet güzel ilerliyor dedi ultrasonla baktı duvarın kalınlaşmış kist falan yok hafta ya cuma kesen oluşur haftaya tekrar gel dediyani yine biz kazandık
Canım insanlar söyleyecekleri cümleyi 3 kere düşünseler karşısındakini üzüp üzmeyeceğini anlayabilirler ama ne yazikki toplumun çoğu böyle patavatsız. Biz görmicez duymıcaz yoksa çok üzülürüz.Bide bizimkiler inanı yüksek insanlardır eşimde öyle keza , annecim diyorum aAllah nasip ederse zaten olur bana diyorki evlendiğinde hamile kalsaydın 3 ay sonra doğururdun
Hep böyle güzel haberler alırsın inşallahKızlar gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yok gayet güzel ilerliyor dedi ultrasonla baktı duvarın kalınlaşmış kist falan yok hafta ya cuma kesen oluşur haftaya tekrar gel dediyani yine biz kazandık
Haklısın kuzum bende takmamaya özen gösteriyorum artıkCanım insanlar söyleyecekleri cümleyi 3 kere düşünseler karşısındakini üzüp üzmeyeceğini anlayabilirler ama ne yazikki toplumun çoğu böyle patavatsız. Biz görmicez duymıcaz yoksa çok üzülürüz.
Süper süper inş keseyide kalp atışınıda duyarsın görürsün annesiKızlar gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yok gayet güzel ilerliyor dedi ultrasonla baktı duvarın kalınlaşmış kist falan yok hafta ya cuma kesen oluşur haftaya tekrar gel dediyani yine biz kazandık
Ben 20 gün kullandım 12.gün oldu yumurtlamaİnofolic i nasıl kullandınız yumurtlama çatlayınca bıraktım diyenler var. Şu an kullanıyorum yumurtlama olmadı henüz. Regl zamanına kadar mı kullansam yumurtlsma çatlayana kadar mı
Yumurtlama olunca buraktınız değil mi öyleyse ben de yumurtlamayı bekliyim bu ay gebelik olmazsa yine başların inofolic eBen 20 gün kullandım 12.gün oldu yumurtlama
Bişey sorucam inofolic yumurta bütmej içinmiYumurtlama olunca buraktınız değil mi öyleyse ben de yumurtlamayı bekliyim bu ay gebelik olmazsa yine başların inofolic e
Tebrik ederim çok sevindimKızlar gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yok gayet güzel ilerliyor dedi ultrasonla baktı duvarın kalınlaşmış kist falan yok hafta ya cuma kesen oluşur haftaya tekrar gel dediyani yine biz kazandık
Kaliteli yumurta için ve çatlamasını kolaylaştırıyormuş benim geçen ay çatlamamıştı yumurtamBişey sorucam inofolic yumurta bütmej içinmi
Bu ay ilk kez deniyorum bakalım ne olucakKaliteli yumurta için ve çatlamasını kolaylaştırıyormuş benim geçen ay çatlamamıştı yumurtam
Dr a sordum kullanabilirsin dedi günde iki kez .klomenden farklı. Klomen büyütüyormuş.Teşekkür ederim benimde sıkıntım o büyüyüp çatlayamıyo doktor kontrolündemi kullanıyosunuz geçen ay bende klomen kullanmıştım acaba klomen gibimi
Tmm cnm teşekkür ederimDr a sordum kullanabilirsin dedi günde iki kez .klomenden farklı. Klomen büyütüyormuş.
Dr a sordum kullanabilirsin dedi günde iki kez .klomenden farklı. Klomen büyütüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?