O gün bi gelsin de buluruz sanakızlarrr biri beni durdursunnamerikada dogumu araştırıyorum hahahahaha
Allah'a şükür 15 dakikaya çıkıcam ayy sonunda yaay daha cıkmama 2 saat var cok sıkıldımmm
ay inşalalh canım ya zaman geçmek bilmiyorAllah'a şükür 15 dakikaya çıkıcam ayy sonunda yaDarısı başına gamzelim
İlkinde de istedim ..Kızlar doğum hediyesi istemeyi düşünen var mı benm gibi ?
sana güzel bi haberim varay daha cıkmama 2 saat var cok sıkıldımmm
yanıma gelll kahve içerizzAllah'a şükür 15 dakikaya çıkıcam ayy sonunda yaDarısı başına gamzelim
neymiş ooooosana güzel bi haberim var
yine çok1 saat 20 dakikan kaldııı
Kız ben bunu şu an canımın çektiği şeyi yerken okudum ya nasıl bi hışımla çıktıysam iştenyanıma gelll kahve içerizz
Kız çok merak ettim ne çekti canın yazdınmı görmedimmKız ben bunu şu an canımın çektiği şeyi yerken okudum ya nasıl bi hışımla çıktıysam işten
MERHABA KIZLAR , UZUN ZAMANDIR YOKUM ÖZLEMİŞİM SİZİDOKTORUM ÖSTROJEN YANİ E2 HORMONUN DÜŞÜK YUMURTALIKLARIN TEMBEL DEDİ BU AY HORMONA BAŞLAYACAĞIZ SİZİN ARANIZDA VARMI BU SIKINTISI OLAN NASIL EK TEDAVİ YAPABİLİRİM
Aynen öyle kuzum valla isteseler de istemeseler de hakkımı verecekler, aksi durumda direkt şikayet ederim
kızlar eşim yaptırmış ultason şeysini göstermiş doktorada.
çok çok minik bi varikosel başlangıcı var bide önemsiz küçük bi kist var demiş.
cerrahi operasyonluk birşeyin yok şuan hamileliğe engel olcak bişeyde yok demiş.
3 ay kendine çok dikkat ediceksin bol su sigara yok düzenli beslenme demiş
3 ay sonra bi sperm testi dha yapcaz demiş değerlerde düşüş falan görürsem ve gebelik oluşmazsa o zamana kdr o zaman cerrahi operasyon gerekebilir demiş. şmidilik normal hayatına devam et demiş bi kaç kere eşim ne önerirsiniz demiş ilaç vs vitamin fln hiç bişey vermemiş bol su düzenli yemek sigarayı bırakıyosun demiş
@dombili_xl @srplmtmtk çok şükür ameliyatlık birşey çıkmadı
Kızlar selamlar, aranızda daha önceden bir sebepten kortizonlu iğne vurulan var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan? Parmağım için gittim ya doktora, mr temiz çıktı. Koldan kemik içine iğne yapacakmış, netten baktım kortizonluymuş bu iğne.. Korktum öyle olunca..
Testiniz henüz pik olmamış .Merhaba ilk defa yapıorum ovilasyon testini dün biraz belrgindi bugün silnmşş bu kadar çabk yumurtlyablrmymm neden böyle çıktı ki acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?