Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ilk defa yapıorum ovilasyon testini dün biraz belrgindi bugün silnmşş bu kadar çabk yumurtlyablrmymm neden böyle çıktı ki acabaa

Eklentiler

• 20190426_181049.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 30

Banada denildi ama direk doktor bana yumurtaliklarinda tembellik var dedi ama ben adetin ikinci günü verdim için kesin net bişey söylemek için adet olunca 4 günü ver dedi ama tembel olsa adet düzensizliği olmaz mı bense hiç yok mesela hiç şaşmaz benim adetlerim kendimi bildim bileli

Kuzum bizimkininde sağ tarafta kis cıktı iyi bari baslangiciysa korkulacak bise yok allaha şükür eşine şöyle bide çok sıcak suyla banyo yapıyorsa ılık suyla yapmaya özen göstersin bide yanlış anlama bende eşime dedim o sıcak suyla banyo yapmayı seviyor haliyle damarlar genişliyor banyon bitince mesanene 5 sn felan soğuk su türki damarlar buzussun yoksa genişliyor doktorda dedi çok sıcak suyla banyo yapma diye sende uyar canim

Kuzum hangi gün yapılacaksa bi kaç gün öncesinden tuzu felan kes sonrasında da tuzlu şeyler yememeye özen göster

Merhaba ilk defa yapıorum ovilasyon testini dün biraz belrgindi bugün silnmşş bu kadar çabk yumurtlyablrmymm neden böyle çıktı ki acabaa
Testiniz henüz pik olmamış .
İki çizgi kıpkırmızı olduktan sonra silinirse çatlamış diyebiliyoruz
Şimdilik testlere devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…