Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuzum bende görmüştüm bunu sıcak suyla duş iyi değil diye sağol

Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.

Canım Allah acil şifa versin inş. Merak etme sen moralini yüksek tut bişe olmaz. Dualarımız seninle inş.

Allah şifa versin kuzum, seni evladına bağışlasın inşallah. Moralini yüksek tut, bu gece sana dua edicem.

7 yıl önce bende küçük çaplı bir beyin kanaması geçirdim sakın strese girme her şey güzel olsun

Rabbim şifa versin inşallah

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ameliyatını olup, Allah evladına bağışlasın.

Allah ım yardımcınız olsun sizi evladınıza bağışlasın. Hayırlısı ile sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Allah büuük ...

İşte benimde düzenli ama doktorum düzenli olduğu halde yeterince gelişmiyormuş tembelliğini ordan anladım dedi sonra adetin 4 . Günü muayene etti baktı boyutu küçükmüş o yüzden dedi bakalım ne başlayacak bu ay sen ilaç kullandın mı

Çok geçmiş olsun inşallah amilyatiniz başarılı gecer ve bir an önce avladiniza kavuşursunuz her şer gibi görününde bir hayır vardır.

Canım ben hsg çektirdim için fitil antibiyotik tek kullanimlik ilaç kullandım yumurta için çok az gözüküyor tembellik hamile kalmazsan bu ay 4.günü öyle bakip ilaç bakalım dedi ama gerek kalmadı sudanlık sıkıntı eşimde cıktı bugün amilyat olacak allahın izniyle bende kendimede esimede macun sipariş verdim adet olunca ona başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…