Merhaba bu uygulamanın adı nedir acaba?Benimde şüphem acaba iki kere pik görünce acaba hangisi tam pikti gerçi akıntıya göre 20 si diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Tamam kuzum bende görmüştüm bunu sıcak suyla duş iyi değil diye sağolKuzum bizimkininde sağ tarafta kis cıktı iyi bari baslangiciysa korkulacak bise yok allaha şükür eşine şöyle bide çok sıcak suyla banyo yapıyorsa ılık suyla yapmaya özen göstersin bide yanlış anlama bende eşime dedim o sıcak suyla banyo yapmayı seviyor haliyle damarlar genişliyor banyon bitince mesanene 5 sn felan soğuk su türki damarlar buzussun yoksa genişliyor doktorda dedi çok sıcak suyla banyo yapma diye sende uyar canim
Merhaba bu uygulamanın adı nedir acaba?
Canım Allah acil şifa versin inş. Merak etme sen moralini yüksek tut bişe olmaz. Dualarımız seninle inş.Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
Canım Allah acil şifa versin inş. Merak etme sen moralini yüksek tut bişe olmaz. Dualarımız seninle inş.
Dur özelden yazayım kuzum gebeler var ne olur ne olmaz kız bi şey de değilKız çok merak ettim ne çekti canın yazdınmı görmedimmakşam yemeğini yemiştir herkes belki kimsenin canı da çekmez söyle artık lahmacun falan mı
Allah şifa versin kuzum, seni evladına bağışlasın inşallah. Moralini yüksek tut, bu gece sana dua edicem.Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
Rabbim şifa versin inşallahIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
Uygulama dedğinizi anlayamadım testi soruyorsanız LH testi yumurta takibi için canim
[/QUO
uygulamaya benzettim o yüzden sordum canım ☺
Allah ım yardımcınız olsun sizi evladınıza bağışlasın. Hayırlısı ile sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Allah büuük ...Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
İşte benimde düzenli ama doktorum düzenli olduğu halde yeterince gelişmiyormuş tembelliğini ordan anladım dedi sonra adetin 4 . Günü muayene etti baktı boyutu küçükmüş o yüzden dedi bakalım ne başlayacak bu ay sen ilaç kullandın mıBanada denildi ama direk doktor bana yumurtaliklarinda tembellik var dedi ama ben adetin ikinci günü verdim için kesin net bişey söylemek için adet olunca 4 günü ver dedi ama tembel olsa adet düzensizliği olmaz mı bense hiç yok mesela hiç şaşmaz benim adetlerim kendimi bildim bileli
Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
İşte benimde düzenli ama doktorum düzenli olduğu halde yeterince gelişmiyormuş tembelliğini ordan anladım dedi sonra adetin 4 . Günü muayene etti baktı boyutu küçükmüş o yüzden dedi bakalım ne başlayacak bu ay sen ilaç kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?