Allahımmmmm yuppiiiiKızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
H E 1609ece nedemistimkibenn dvtb dombili_xl Red Phoenix can09e Minik_ceylo Zeybltaslan efuulimm unuttuklarım varsa nolur kusura bakmayın
Ay hadi inşallah sağlıkla devam etsin yaKızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
H E 1609ece nedemistimkibenn dvtb dombili_xl Red Phoenix can09e Minik_ceylo Zeybltaslan efuulimm unuttuklarım varsa nolur kusura bakmayın
Var canım bunda çok belli maşallah yaaKızlar buda 10 dk falan beklemiş hali oturdum kaldım yatak içinde varmı yokmu diye
Dombilim inanamıyorum biliyomusun testi yapıp uyucaktım kaldım öyle şuan elimde resmen çizgi görüyorum inşallah sağlıklıdr 3 kimyasaldan sonra kesin var diyemiyo insan hemenAy hadi inşallah sağlıkla devam etsin ya
İnşallah canım benim hiç kötü düşünmeyelim inşallah iyi olacak, sen yorma kendini dinlen bol bolDombilim inanamıyorum biliyomusun testi yapıp uyucaktım kaldım öyle şuan elimde resmen çizgi görüyorum inşallah sağlıklıdr 3 kimyasaldan sonra kesin var diyemiyo insan hemen
Tamam kötü düşünceleri kovuyorumİnşallah canım benim hiç kötü düşünmeyelim inşallah iyi olacak, sen yorma kendini dinlen bol bol
Gördünmü sende efulimAllahımmmmm yuppiiii
Canım var tabi yaaaKızlar buda 10 dk falan beklemiş hali oturdum kaldım yatak içinde varmı yokmu diye
İnşallah sağlıklıdır canım 3 kimyasal geçirdiğim için cok korkuyorumCanım var tabi yaaa
İçini ferah tut canım inşallah sağlıklı bir gebeliğin olsunİnşallah sağlıklıdır canım 3 kimyasal geçirdiğim için cok korkuyorum
Gormemmi kuzum ya belli bildiğin Ay Allahım cokkk şükür. Inan sanki benimmis gibi sevindim inşallah sağlıklıdır bitanem kan testi versen bi heycanlandimGördünmü sende efuliminşallah sağlıklıdır ya
Eşine belli etme sakın surprizzzKızlar ben kalkıp hastaneye gidiyorum dahiliyeye gitcektimya zaten küçük bi vitamin yüzünden düşüp kimyasal oluyo olabilir gidip bütün değerlerime ve betahcg de baktırcam eşimde evde yok zaten
Baktır canım daha iyi aklında şüphe kalmaz hemKızlar ben kalkıp hastaneye gidiyorum dahiliyeye gitcektimya zaten küçük bi vitamin yüzünden düşüp kimyasal oluyo olabilir gidip bütün değerlerime ve betahcg de baktırcam eşimde evde yok zaten
Kızlar ben kalkıp hastaneye gidiyorum dahiliyeye gitcektimya zaten küçük bi vitamin yüzünden düşüp kimyasal oluyo olabilir gidip bütün değerlerime ve betahcg de baktırcam eşimde evde yok zaten
[/QUOTE
Güzel haberlerle dön canim
Gormemmi kuzum ya belli bildiğin Ay Allahım cokkk şükür. Inan sanki benimmis gibi sevindim inşallah sağlıklıdır bitanem kan testi versen bi heycanlandim
Hayatta çaktırmamEşine belli etme sakın surprizzz
Güzel haberlerini bekliyorum etiketleee:)Hayatta çaktırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?