Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim şifa versin. Sizi evladınıza bağışlasın inşallah

Allah sizi cocugunuza bağışlasın ameliyatınız cok güzel geçsin inşallah cok geçmiş olsun

Çok zor bi durum gerçekten ben bile sezeryan olduğum gün oğlum bensiz nasıl uyuyacak sıkıntısındayım aşırı bağlıyız birbirimize şimdi bunu okuyunca bi tuhaf oldum inanın en içten dua ettim size rabbim sizi evladınıza, evladınızı da size bağışlasın sağ salim atlatırsınız inşallah ameliyatınızı

Kızlar doğum hediyesi istemeyi düşünen var mı benm gibi ?
Günaydın kızlar bu soruyla gizli gizli takibi bırakıp katılayım
İstiyorum tabikisi zorla doğuracam hediyesiz olmaz kp den liralı bilezik eşimden de kamerası en güzel olan telefon bol bol anı biriktirmek istiyorum kıymetlimizle

Derdi veren Allah dermanını da verir siz yüreğinizi ferah tutun o masadan çok daha sağlıklı olarak kalkacaksınız duam sizinle bize güzel haberlerinizi de ulaştırın. Ameliyat ne zaman olacak?

Ay hadi güzel sonuçlar çıksın kuzum yanlış anlama ama şimdi çıksa bilr adetini bekliycez dimi kimyasal olup olmadığını? Inşallah sağlıklıdır bu seferki canim ya valla çok mutlu oldim
evet canım nie yanlış anlim bn bi kaç defa kimyasal yasadıım için adet geçmeden eşime bile söylemem

Kızlar ben kalkıp hastaneye gidiyorum dahiliyeye gitcektimya zaten küçük bi vitamin yüzünden düşüp kimyasal oluyo olabilir gidip bütün değerlerime ve betahcg de baktırcam eşimde evde yok zaten
Git git canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Yuppiiiiiiiiiiiiii
Geldim kuzum çok güzel gördüm şimdi hemen kos git kan verrr beni haberdar et ya burdan bana bildirim gelmiyor sıkıntı o diyorum size whatsapp grubu kuralım diye
Şimdi kan vercem 2 saat cıkr 2 saat sonra bak buraya inşallah pozitif çıkr. Ece ya inşallah vardır korkuyorum kaç gündür folikasiti bile içmiyorum kan verim içip kahvaltı yapcam

Şimdi kan vercem 2 saat cıkr 2 saat sonra bak buraya inşallah pozitif çıkr. Ece ya inşallah vardır korkuyorum kaç gündür folikasiti bile içmiyorum kan verim içip kahvaltı yapcam
Folikasitin sıkıntısı yok kuzum git bir an önce ver bekliyorummmmm ozgecesari instagram olmadı oradan dürt beni hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…