Rabbim şifa versin. Sizi evladınıza bağışlasın inşallahIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
Allah sizi cocugunuza bağışlasın ameliyatınız cok güzel geçsin inşallahIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
Çok zor bi durum gerçekten ben bile sezeryan olduğum gün oğlum bensiz nasıl uyuyacak sıkıntısındayım aşırı bağlıyız birbirimize şimdi bunu okuyunca bi tuhaf oldum inanın en içten dua ettim size rabbim sizi evladınıza, evladınızı da size bağışlasınIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
Kızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
H E 1609ece @nedemistimkibenn @dvtb @dombili_xl @Brrk can09e @Minik_ceylo Zeybltaslan @efuulimm unuttuklarım varsa nolur kusura bakmayın
Günaydın kızlar bu soruyla gizli gizli takibi bırakıp katılayımKızlar doğum hediyesi istemeyi düşünen var mı benm gibi ?
Ben test körüyüm ama bende gördümKızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
H E 1609ece @nedemistimkibenn @dvtb @dombili_xl @Brrk can09e @Minik_ceylo Zeybltaslan @efuulimm unuttuklarım varsa nolur kusura bakmayın
Derdi veren Allah dermanını da verir siz yüreğinizi ferah tutun o masadan çok daha sağlıklı olarak kalkacaksınızIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim. Hamilelerin dualari kabul olurmus.
evet canım nie yanlış anlim bn bi kaç defa kimyasal yasadıım için adet geçmeden eşime bile söylememAy hadi güzel sonuçlar çıksın kuzum yanlış anlama ama şimdi çıksa bilr adetini bekliycez dimi kimyasal olup olmadığını? Inşallah sağlıklıdır bu seferki canim ya valla çok mutlu oldim
YuppiiiiiiiiiiiiiiKızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
Git git canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar ben kalkıp hastaneye gidiyorum dahiliyeye gitcektimya zaten küçük bi vitamin yüzünden düşüp kimyasal oluyo olabilir gidip bütün değerlerime ve betahcg de baktırcam eşimde evde yok zaten
Geldim kuzum çok güzel gördüm şimdi hemen kos git kan verrr beni haberdar et ya burdan bana bildirim gelmiyor sıkıntı o diyorum size whatsapp grubu kuralım diye1609ece nerdesin
Yuppiiiiiiiiiiiiii
Şimdi kan vercem 2 saat cıkr 2 saat sonra bak burayaGeldim kuzum çok güzel gördüm şimdi hemen kos git kan verrr beni haberdar et ya burdan bana bildirim gelmiyor sıkıntı o diyorum size whatsapp grubu kuralım diye
Folikasitin sıkıntısı yok kuzum git bir an önce ver bekliyorummmmm ozgecesari instagram olmadı oradan dürt beni hadiiŞimdi kan vercem 2 saat cıkr 2 saat sonra bak burayainşallah pozitif çıkr. Ece ya inşallah vardır korkuyorum kaç gündür folikasiti bile içmiyorum kan verim içip kahvaltı yapcam
Kuzuu gördüm ben de inşallah sağlıkla yükselsin.Kızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
İnşallah abla yaKuzuu gördüm ben de inşallah sağlıkla yükselsin.
Bak gene yazdı ulu ortaFolikasitin sıkıntısı yok kuzum git bir an önce ver bekliyorummmmm ozgecesari instagram olmadı oradan dürt beni hadii
Beni heyecanlandiriyorsunuz sonra bak gene yazdi diyorsunuzBak gene yazdı ulu ortasil onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?