İşte tabikide söylemedimBeni heyecanlandiriyorsunuz sonra bak gene yazdi diyorsunuzişi gücü bıraktım burdayım ama anneme kahvaltıya gidicem lütfenn haber ver bana anında hemen eşine söyledin mi evde mi işte mi enişte
KüboooooooKızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
H E 1609ece @nedemistimkibenn @dvtb @dombili_xl Red Phoenix @can09e @Minik_ceylo @Almilaaazey @efuulimm unuttuklarım varsa nolur kusura bakmayın
Başlarda öyle oluyor sabah 7 de hortluyordum benGunaydinn kizlarrrben bu saatte uyanacak insanmiydim yaaa
7 yine çok güzel 6 olmadan kalkıyorumBaşlarda öyle oluyor sabah 7 de hortluyordum ben
Şimdi de bulduğum yerde uyuyorum az sabret7 yine çok güzel 6 olmadan kalkıyorum
O duruma ben alışığım zaten sorunsuz yatar uyurum her yerde özellikle mesai saatlerindeŞimdi de bulduğum yerde uyuyorum az sabretGeçecek
Beni varya su dökerek uyandırırlar ofisteO duruma ben alışığım zaten sorunsuz yatar uyurum her yerde özellikle mesai saatlerinde
Şuan gitti vermeye galiba sesi çıkmıyor taze anneninYa kübo kan verdi miDün erkenden uyuyakaldığım için erken kalktım bugün de cumartesi kızlar uyuyordur diye bi girdim anammmmm
Eklemesen ayıp sayardım ekle tabiki deEce madem instonu yazmışsın ulu orta ben ekliyorum seni haberin olsun
Ya kübo kan verdi miDün erkenden uyuyakaldığım için erken kalktım bugün de cumartesi kızlar uyuyordur diye bi girdim anammmmm
Evet verdimmmm kan kzlar 11 buçuk en geç 12 de cıkarŞuan gitti vermeye galiba sesi çıkmıyor taze annenin
Kız şok oldum sabah, inşallahhhh güzel bir değer çıkar düşük çıksa da korkma benim 9 çıkmıştı biliyosunEvet verdimmmm kan kzlar 11 buçuk en geç 12 de cıkar
AmiiiinHala inanamıyorum biliyomusun inşallah vardır
Yaaaa ben sizi yicem en sonundaKız şok oldum sabah, inşallahhhh güzel bir değer çıkar düşük çıksa da korkma benim 9 çıkmıştı biliyosunEnişteni de heyecanlandırdım burda, kaç tane ekmek alayım diyor dur kübra hamile dedim adam bakıyor kübra kim ne hamilesi
Baktım.bile profilineBak gene yazdı ulu ortasil onu
Kurban olurum, sende iyi ki varsınYaaaa ben sizi yicem en sonundacanlrım benim iyiki varsınızz
Tesekkür et enişteye benim adıma tamam korkmam önemli olan güzel artması tabi enişte daha iyi bilirdeKurban olurum, sende iyi ki varsınBak hayırlı olsun diyor, adam her şeyi öğrendi sayemde korkmasın değer düşükse diyor Ya canım kocam
Kız o her şeyi biliyorum sanıyor bir görTesekkür et enişteye benim adıma tamam korkmam önemli olan güzel artması tabi enişte daha iyi bilirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?