Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım nie yanlış anlim bn bi kaç defa kimyasal yasadıım için adet geçmeden eşime bile söylemem

Hevesi ni kırıyormuş gigi olmak istemiyorum pek bilgimde tok o konuyla alakalı şimdi sonuç pozitif çıksa bile bi kaç gün stresli gececk inşallah güzel sonuçlar çıkar adette olmazsin ya

Hevesi ni kırıyormuş gigi olmak istemiyorum pek bilgimde tok o konuyla alakalı şimdi sonuç pozitif çıksa bile bi kaç gün stresli gececk inşallah güzel sonuçlar çıkar adette olmazsin ya
Kısmet canım ben her iki sonucada hazırım baakalm inşalalh sağlıklıdır

Dünden beri hiç bakamıyorum bu kisma,düştüm kendi derdime..ama ne güzel geldi etiketin,testlerin G gamzeli_bebis
G gamzeli_bebis hemserimm ilkinde gorduum,ikinci de gördüm dememe gerek kalmadan apaçık ortada zaten ay inşallah kan sonucunla da daha çok coşar buralaar
Hemşerim inşallah vardır yaa verdim kan sonuç bekliyorum sen niye öyle dedin kendi derdime düştm diye bi sorun yok dimi

@gamzeli_bebis tatlım var yaaa gerçekten keain 5'in üstünde çıkar 9 10 11

Ben inanıyorum hamilesin sen inşallah

Kalktım lavaboya gittim karnım inanılmaz ağrıyor oldum olacam bolca beyaz akıntım gelmiş buda reglin habercisi artık ağrıdan duramıyordum bi foruma bakayım dedim şuan da geçti ağrım testinden sonra

Bence bende hamileyiiimmm

Ayyy inanmıyorum ya çok sevindim ya inşallah değerlerin katlana katlana artar bi imtihanla daha sınamaz sizi yüce rabbim üç üzüntünün üzerine inşallah mucize gibi gelir kuzum çok sevindim valla hakkında hayırlısı neyse o olsun ben inanıyorum sağlıkla devam edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…