- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
evet canım nie yanlış anlim bn bi kaç defa kimyasal yasadıım için adet geçmeden eşime bile söylemem
HahahahaaKız o her şeyi biliyorum sanıyor bir görDoktora diyor hocam normal doğum yapabiliriz di mi Benim hoca da komik bir adamdır tabi yaparsınız metehan bey size güveniyorum dedi
Kısmet canım ben her iki sonucada hazırımHevesi ni kırıyormuş gigi olmak istemiyorum pek bilgimde tok o konuyla alakalı şimdi sonuç pozitif çıksa bile bi kaç gün stresli gececk inşallah güzel sonuçlar çıkar adette olmazsin ya
Yaaaaaa çok sevindimmmm var gözüküyo inşallah allahımmmKızlar buda 10 dk falan beklemiş hali oturdum kaldım yatak içinde varmı yokmu diye
Kısmet canım ben her iki sonucada hazırımbaakalm inşalalh sağlıklıdır
Dünden beri hiç bakamıyorum bu kisma,düştüm kendi derdime..ama ne güzel geldi etiketin,testlerinG gamzeli_bebis
HemşerimG gamzeli_bebis hemserimm ilkinde gorduum,ikinci de gördüm dememe gerek kalmadan apaçık ortada zatenay inşallah kan sonucunla da daha çok coşar buralaar
İnşallah yaaYaaaaaa çok sevindimmmm var gözüküyo inşallah allahımmm
Ya gözün aydın canım çok sevindimKızlar sonuç cıtı ben hemen doktora gidiyorum tsh yüksek
Şükürler olsun inşallh sağlıklıdır
nedemistimkibenn Zeybltaslan dombili_xl 1609ece Red Phoenix H E can09e S srplmtmtk Minik_ceylo efuulimm
Kızlar sonuç cıtı ben hemen doktora gidiyorum tsh yüksek
nedemistimkibenn Zeybltaslan dombili_xl 1609ece Red Phoenix H E can09e S srplmtmtk Minik_ceylo efuulimm
Hayırlı uğurlu oldun inşallah Allahım sağlıkla evamını nasip etsinKızlar sonuç cıtı ben hemen doktora gidiyorum tsh yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?