Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canım hemserimmm geliyor bir Trakya bebisi daha inşallah cook sevindim ooh çok şükür yaa sırayla ne de güzel hamileliğe gidiyoruz
Hayırlı uğurlu olsun canım benimm..Eşin kendisinin tedavisi için yapılması gerekenler var mı diye uğraşırken bebek zaten yer etmiş inşallah size de en güzel surpriiz..
Tsh için benim gebelikten bir ay önce tsh im 4,8 di hemşerim.Gebelikle ilk 2,4 a sonra 1,8 e düştü.Hic ilaç kullanmadım ama basit bir ilacı var diye biliyorum düşürmek için.Hic üzülme takılma o kısma sen

Hemşerim inşallah vardır yaa verdim kan sonuç bekliyorum sen niye öyle dedin kendi derdime düştm diye bi sorun yok dimi
Böyle güzel haberin ardından benim dertte geçici inşallah ya Herkes diyor ki hamilelikte moral önemli,al sana moral der gibi geldi haberin hemşerim
Dün ufak pembe,sonra kahverengilesen lekelerim oldu.Rengi giderek açılıp azalıyor gibi bugün.Doktora gittim kılcal damarların rahim büyümesiyle çatlaması yüzünden çok normal dedi ilaç vermedi,bebeği gördük kalbini duyduk geldik.Dunden beri stresliydim güze güzel başladık seninle

Cok şükür hemşerim önemsiz bi lekelenme olmasına cok sevindimmn güzel kalbini yesinlrr hepinizi cok seviyorum

Troid ilacı verdi hemşerim gebeliğin başında olur böyle dedi kalan tüm değerler normal dedi çok şükür

Kuzum doktorda öyle dediii gebelğğin başında artar böyle dedi ilaç yazdı
Bizim nerdeyse 11 ay oldu kuzum senesi geldi allah hepimize nasip etsin en sağlıklısını en hayırlısını inşallah hepinizi cok seviyorum

Hayırlı uğurlu oldun inşallah Allahım sağlıkla evamını nasip etsin
Saoln kızlar hepinize ne kdr tesekkür etsem az benimle üzülüp benimle seviniyorsunuz alalh razı olsun allah hepimize hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…