Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kemdim gibi sevindim valla ya koyulaşması da gayet iyi hiçç kimyasal olacak gibi düşünme pozitif düşün oldu oldu bak bu ay ne denemiştin extra
Sadece ovu testi yaptım biliyo kzlar hiç umudum yoktu yaaa şok oldum sabah acaba hcg değilde lh mı yaptım diye kaçkere baktım seninde adet gelmiş galiba inşallahh son adetin olsun kuzummm allah hepimize hayırlısını versin

Ah inşallah kuzum maşallahhhh arta arta katlansın değerler ❣ sağlıkla gelsin dünyaya ❣

Allah razi olsuncanimmmm

Cnm gözün aydin cok sevindim valla sag salim devam etsin insallah iyi düşün iyi olsun insallah ♥

Derdi veren Allah dermanını da verir siz yüreğinizi ferah tutun o masadan çok daha sağlıklı olarak kalkacaksınız duam sizinle bize güzel haberlerinizi de ulaştırın. Ameliyat ne zaman olacak?

Allah razi olsun canim pazartesi heyete girip karar verecekler. Burdaki herkes hic sahip olmadigim kiz kardeslerim gibi tabiki sonucu rabbim nasip ederse yazarim.

Hııı çok geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursunuz en kısa zamanda benim eşim daha gitmedi aslında ben hormona başlayayım olmazsa artık o gidicek

Ayy kuzuum çok sevindim gözün aydın olsuunn. inşallah sağlıkla gelmiş olsun miniğin..❤ tsh i proplem etme bence ama senin adamda problem çıkmamış mıydı kuzu o aklıma takıldı.
Sperm sayısı iyiydi ileri hareketi düşüktü abla dün ultrasonda çekildi doktorrr gebeliğe engel bi durum yok normal hayatına devam dedi

Sperm sayısı iyiydi ileri hareketi düşüktü abla dün ultrasonda çekildi doktorrr gebeliğe engel bi durum yok normal hayatına devam dedi
Süper yahu duam senle kuzu.. önce kaybettirir sonra buldururmuş ya o hesap.. çok sevindim darısı başımıza ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…