İnşallahhh elçinim yaaa inşallahhhYaaa kübraaaaa
İnanmıyorum Allahım sana şükğrler olsun
Allahım nolur sağlıkla devam etsin nolur Allahımmmmmmmmmmmmmmm
Bu hafta olamam ama varsa bir iksir bu ay için isterimEvet kızlar pozitif düşünce pozitif enerji ile herşey yoluna giriyor kubimi anne adayı yaptık sırada ki kişi gelsin bakalımbu hafta yeni gebe adayımız kim olmak ister
Kemdim gibi sevindim valla yaİnşallahhh elçinim yaaa inşallahhh
Tamam canım ilk sen yazdın sıraya seni aldım o zaman hazır mısın1609ece sıradaki ben olim ya bu gece bebek emzirdim rüyamda G gamzeli_bebis haberini alcakmışım demekki hiç uyanmak istemedim
Sadece ovu testi yaptım biliyo kzlarKemdim gibi sevindim valla yakoyulaşması da gayet iyi hiçç kimyasal olacak gibi düşünme pozitif düşün oldu oldu bak bu ay ne denemiştin extra
Ah inşallah kuzumSadece ovu testi yaptım biliyo kzlarhiç umudum yoktu yaaa şok oldum sabah acaba hcg değilde lh mı yaptım diye kaçkere baktım seninde adet gelmiş galiba inşallahh son adetin olsun kuzummm allah hepimize hayırlısını versin
Çok zor bi durum gerçekten ben bile sezeryan olduğum gün oğlum bensiz nasıl uyuyacak sıkıntısındayım aşırı bağlıyız birbirimize şimdi bunu okuyunca bi tuhaf oldum inanın en içten dua ettim size rabbim sizi evladınıza, evladınızı da size bağışlasınsağ salim atlatırsınız inşallah ameliyatınızı
Cnm gözün aydin cok sevindim valla sag salim devam etsin insallah iyi düşün iyi olsun insallah ♥Sadece ovu testi yaptım biliyo kzlarhiç umudum yoktu yaaa şok oldum sabah acaba hcg değilde lh mı yaptım diye kaçkere baktım seninde adet gelmiş galiba inşallahh son adetin olsun kuzummm allah hepimize hayırlısını versin
Cnm Rabbim sifa versin insallahhhAllah razi olsuncanimmmm
Derdi veren Allah dermanını da verir siz yüreğinizi ferah tutun o masadan çok daha sağlıklı olarak kalkacaksınızduam sizinle bize güzel haberlerinizi de ulaştırın. Ameliyat ne zaman olacak?
Hııı çok geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursunuz en kısa zamanda benim eşim daha gitmedi aslında ben hormona başlayayım olmazsa artık o gidicekCanım ben hsg çektirdim için fitil antibiyotik tek kullanimlik ilaç kullandım yumurta için çok az gözüküyor tembellik hamile kalmazsan bu ay 4.günü öyle bakip ilaç bakalım dedi ama gerek kalmadı sudanlık sıkıntı eşimde cıktı bugün amilyat olacak allahın izniyle bende kendimede esimede macun sipariş verdim adet olunca ona başlıcam
Çok hazırım valla sabah incirleride yedim mis olcak olcak bu ay bebiş olcakkk dimiTamam canım ilk sen yazdın sıraya seni aldım o zaman hazır mısın
Ayy kuzuum çok sevindim gözün aydın olsuunn. inşallah sağlıkla gelmiş olsun miniğin..❤ tsh i proplem etme bence ama senin adamda problem çıkmamış mıydı kuzu o aklıma takıldı.Kızlar sonuç cıtı ben hemen doktora gidiyorum tsh yüksek
Şükürler olsun inşallh sağlıklıdır
@nedemistimkibenn @Almilaaazey @dombili_xl1609ece @Brrk H E can09e @srplmtmtk @Minik_ceylo @efuulimm
Yaa resmen çıkmışşşKızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
H E 1609ece @nedemistimkibenn @dvtb @dombili_xl @Brrk can09e @Minik_ceylo @Almilaaazey @efuulimm unuttuklarım varsa nolur kusura bakmayın
İnşallahhh hayırlı haberlerle dönersin ameliyata girmeden önce yine haberim olsun o esnada dua ederim canımAllah razi olsun canim pazartesi heyete girip karar verecekler. Burdaki herkes hic sahip olmadigim kiz kardeslerim gibi tabiki sonucu rabbim nasip ederse yazarim.
Sperm sayısı iyiydi ileri hareketi düşüktü abla dün ultrasonda çekildi doktorrr gebeliğe engel bi durum yok normal hayatına devam dediAyy kuzuum çok sevindim gözün aydın olsuunn. inşallah sağlıkla gelmiş olsun miniğin..❤ tsh i proplem etme bence ama senin adamda problem çıkmamış mıydı kuzu o aklıma takıldı.
Çük şükür yaYaa resmen çıkmışşş
Süper yahu duam senle kuzu.. önce kaybettirir sonra buldururmuş ya o hesap.. çok sevindim darısı başımıza ❤Sperm sayısı iyiydi ileri hareketi düşüktü abla dün ultrasonda çekildi doktorrr gebeliğe engel bi durum yok normal hayatına devam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?