- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Demekki daha çok yeni annesiÇük şükür yadeğerde 32 çıktı bata 3 yada 4 var
Süper yahu duam senle kuzu.. önce kaybettirir sonra buldururmuş ya o hesap.. çok sevindim darısı başımıza ❤
Demekki daha çok yeni annesiYüksele yüksele büyüsün bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah teyzeleri onu bekliyor
Ayyy inşallahhhh yaaa inşallah hepimize nasip etsin allahG gamzeli_bebis kuzum var diye diye sendede bebiş oldu çok şükür ben artık onayladım taktik şu bilinç altına var diye yerleştiriyoruz
Gözün aydın canımKızlar sonuç cıtı ben hemen doktora gidiyorum tsh yüksek
Şükürler olsun inşallh sağlıklıdır
@nedemistimkibenn @Almilaaazeydombili_xl 1609ece Red Phoenix H E @can09e S srplmtmtk @Minik_ceylo @efuulimm
Merhaba, benim kullandığım test bu marka değildi o yüzden pek bilemiyorum ama 25’inde pik olmuş gibi geldi, ondan bir süre sonra da çatlamıştır, doktorun dediği ile uyumlu görünüyor. İnşallah da tutmuşturG gamzeli_bebis canım çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerleyip sağlıklı doğsun inşallah
Eki Görüntüle 2263032
Arkadaşlar bende ovülasyon testi ile takip ediyorum da t çok kopkoyu çıkmadı eşit çıktı genelde son iki gün yumurtlama, bugün de çatlama mı olmuş gözüküyor dün doktora gittim perşembe günü sağ yumurtalığından yumurta atılmış çökkün bir yapı var bu onun delili diyor ovülasyon testi de öyle mi diyor ki ilk ay yapıyorum da bu testi emin olamadım
Red Phoenix G gamzeli_bebis dombili_xl ve anlayan diğer arkadaşlarım
Yaa inşallahMerhaba, benim kullandığım test bu marka değildi o yüzden pek bilemiyorum ama 25’inde pik olmuş gibi geldi, ondan bir süre sonra da çatlamıştır, doktorun dediği ile uyumlu görünüyor. İnşallah da tutmuştur
Kuzum kaset tipi olanlarda daha rahat anlıyorum ben ama piki göremedim sanki 25inde olmuş gibi bilemedimG gamzeli_bebis canım çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerleyip sağlıklı doğsun inşallah
Eki Görüntüle 2263032
Arkadaşlar bende ovülasyon testi ile takip ediyorum da t çok kopkoyu çıkmadı eşit çıktı genelde son iki gün yumurtlama, bugün de çatlama mı olmuş gözüküyor dün doktora gittim perşembe günü sağ yumurtalığından yumurta atılmış çökkün bir yapı var bu onun delili diyor ovülasyon testi de öyle mi diyor ki ilk ay yapıyorum da bu testi emin olamadım ☺☺
Red Phoenix G gamzeli_bebis dombili_xl ve anlayan diğer arkadaşlarım
Canım hayırlı olsun inş. Çok sevindimÇük şükür yadeğerde 32 çıktı bata 3 yada 4 var
Evet tam bir pik yok ama aynı olması da yeterli demişlerdi, artık oldu yada olmadı kısmetKuzum kaset tipi olanlarda daha rahat anlıyorum ben ama piki göremedim sanki 25inde olmuş gibi bilemedim
Söyle tabi canımKızlar ben tutamıcam kendimi söylücem eşime
İşten gelcek şimdi ilk yatakodasına gider üstünü değiştirmeyeaynanın önüne koydum bunu bakalım anlıcakmı
Onunda bilmeye hakkı var üzülsekte beraber sevinsekte beraberne demişler iyi günde kötü günde
Sonu ne olursa olsun şuan içimden söylemek geçiyor söylicem
Red Phoenix 1609ece
Aynen canım eşine de yedirdin mi ? Bu ay senin ayınÇok hazırım valla sabah incirleride yedim mis olcak olcak bu ay bebiş olcakkk dimi
Ben sana dedimmm dayanamazsın diye birde haftaya kadar dayanacaktınKızlar ben tutamıcam kendimi söylücem eşime
İşten gelcek şimdi ilk yatakodasına gider üstünü değiştirmeyeaynanın önüne koydum bunu bakalım anlıcakmı
Onunda bilmeye hakkı var üzülsekte beraber sevinsekte beraberne demişler iyi günde kötü günde
Sonu ne olursa olsun şuan içimden söylemek geçiyor söylicem
Red Phoenix 1609ece
Birde ateş takibi yapıcaz cihazın yoksa hemen git al yarın sabah uyanır uyanmaz erken saatlerde ateşini ölç dil altındanÇok hazırım valla sabah incirleride yedim mis olcak olcak bu ay bebiş olcakkk dimi
Yedirdim cnm yedik valla bu ay benim ayım inş gümbür gümbür geliyorum kızlarAynen canım eşine de yedirdin mi ? Bu ay senin ayın
Ya ben ovude yapıyomda bugün 19. Gün hala piki göremedim pko var ya bide zaten benim yumurtalık tembellide var ama olsun büyüyüm çatlıcaklar minnoşlarım inş ateşide iki gündür ölçüyom dedigin gi 36,4 şuan sabitBirde ateş takibi yapıcaz cihazın yoksa hemen git al yarın sabah uyanır uyanmaz erken saatlerde ateşini ölç dil altından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?