Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper yahu duam senle kuzu.. önce kaybettirir sonra buldururmuş ya o hesap.. çok sevindim darısı başımıza ❤
Demekki daha çok yeni annesi Yüksele yüksele büyüsün bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah teyzeleri onu bekliyor
G gamzeli_bebis kuzum var diye diye sendede bebiş oldu çok şükür ben artık onayladım taktik şu bilinç altına var diye yerleştiriyoruz
Ayyy inşallahhhh yaaa inşallah hepimize nasip etsin allah

G gamzeli_bebis canım çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerleyip sağlıklı doğsun inşallah

Arkadaşlar bende ovülasyon testi ile takip ediyorum da t çok kopkoyu çıkmadı eşit çıktı genelde son iki gün yumurtlama, bugün de çatlama mı olmuş gözüküyor dün doktora gittim perşembe günü sağ yumurtalığından yumurta atılmış çökkün bir yapı var bu onun delili diyor ovülasyon testi de öyle mi diyor ki ilk ay yapıyorum da bu testi emin olamadım
Red Phoenix G gamzeli_bebis dombili_xl ve anlayan diğer arkadaşlarım

Merhaba, benim kullandığım test bu marka değildi o yüzden pek bilemiyorum ama 25’inde pik olmuş gibi geldi, ondan bir süre sonra da çatlamıştır, doktorun dediği ile uyumlu görünüyor. İnşallah da tutmuştur

Yaa inşallah bu testte c ile aynı yada daha koyu olması gerekiyormuş yumurtlama için ve bugün de silikleşmeye başlayınca dedim heralde oldu İnşallah bakalım artık geri sayıma başlıyoruzdur inşallah ve inşallah bu ay bizi sevindirip geri gitmez

Kuzum kaset tipi olanlarda daha rahat anlıyorum ben ama piki göremedim sanki 25inde olmuş gibi bilemedim

Kuzum kaset tipi olanlarda daha rahat anlıyorum ben ama piki göremedim sanki 25inde olmuş gibi bilemedim
Evet tam bir pik yok ama aynı olması da yeterli demişlerdi, artık oldu yada olmadı kısmet doktor oldu dedi testte de aynı renk oldu geleceği varsa herhalukarda gelecek bekleyip görelim

Kızlar ben tutamıcam kendimi söylücem eşime
İşten gelcek şimdi ilk yatakodasına gider üstünü değiştirmeye aynanın önüne koydum bunu bakalım anlıcakmı
Onunda bilmeye hakkı var üzülsekte beraber sevinsekte beraber ne demişler iyi günde kötü günde
Sonu ne olursa olsun şuan içimden söylemek geçiyor söylicem
Red Phoenix 1609ece

Eklentiler

• 24580B5D-5567-4A5E-B54E-2DCB01077A60.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 74
Söyle tabi canım

Ben sana dedimmm dayanamazsın diye birde haftaya kadar dayanacaktın 1 gün bile tutamıyor insan içinde söyle gitsin canım en doğrusu beraber aynı heyecanı yaşayın en güzeli

Birde ateş takibi yapıcaz cihazın yoksa hemen git al yarın sabah uyanır uyanmaz erken saatlerde ateşini ölç dil altından
Ya ben ovude yapıyomda bugün 19. Gün hala piki göremedim pko var ya bide zaten benim yumurtalık tembellide var ama olsun büyüyüm çatlıcaklar minnoşlarım inş ateşide iki gündür ölçüyom dedigin gi 36,4 şuan sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…