Hayrlısı olsun sağ salim kucagınıza alınH E E @morcivertkedi kızlar hamileyim 3 gün gecikti bugün ile beraber . Dün akşam kan verdim 10.23 çıktı sonuç . Ilk testte öğrendim çok çok ince ve silik çıktı :) inşallah hayırlısıyla kavuşurum
Canım umarm önemli bişey yokturKızlar çok keskin kasık ve bel ağrısıyla doktora gidiyoruz şimdi kıvranıyorum resmen dua edin nolur
Nasıl ölçüyorsun saat in aynı olmasına ve harket etmeden ölçmeye dikkat et canım bende pko hastasiyim benim de sözüm ona tembeldi 1 ayda oldu olan onlara takma kafayıYa ben ovude yapıyomda bugün 19. Gün hala piki göremedim pko var ya bide zaten benim yumurtalık tembellide var ama olsun büyüyüm çatlıcaklar minnoşlarım inş ateşide iki gündür ölçüyom dedigin gi 36,4 şuan sabit
Hayırdır birseymi oldu stres yapma sakın kötü birşey yok rahmin büyüyordur iyice olur o kadar, kedidir o kediKızlar çok keskin kasık ve bel ağrısıyla doktora gidiyoruz şimdi kıvranıyorum resmen dua edin nolur
Vermedim canım sabh test yaptım tekrar biraz geçince belirsiz bi çizgi çıktıQiremimmm naptın kan verebildinmi
Ay hadi inşallah kanda cıkarVermedim canım sabh test yaptım tekrar biraz geçince belirsiz bi çizgi çıktıkafam çok karıştı ptesi gidip vericem kan :) yani çizgiler bekleyince çıkıyo o da beni kararsızlığa düşürüyo :/
İnşllh canım belli olsun önce buraya yazacağım zaten :)Ay hadi inşallah kanda cıkar
Canım tatlisim..inşallah hiçbir sıkıntı yok,icini ferah tut bebeğini gör ve nefes al derince..Kızlar çok keskin kasık ve bel ağrısıyla doktora gidiyoruz şimdi kıvranıyorum resmen dua edin nolur
Canım ya ne güzel çıkmışH E canım benimkini de böyle ekle istersen daha test yapmam çünkü sonuncu olsun
En kısa zamanda göreceksiniz eminim az kaldiCanım ya ne güzel çıkmışbizimde günlerimiz geçip böyle belirgin olduğu günleri görsek keşke
Ah kuzum hayırlı haberlerle gel bişey yoktur inşallah arada olabiliyordu sanki böyle ağrılarKızlar çok keskin kasık ve bel ağrısıyla doktora gidiyoruz şimdi kıvranıyorum resmen dua edin nolur
Maşallahhhh maiallahhhhh öbür ay da bize darısı inşallah bi biz kaldık zatenH E canım benimkini de böyle ekle istersen daha test yapmam çünkü sonuncu olsun
İnş canım benimEn kısa zamanda göreceksiniz eminim az kaldi
Cok şükür canım yaaaa şükürler olsunKızlar çıktık şimdi motora binicez, haber vereyim dedim size.. Pıt pıt atıyor kalbi, keyfi yerinde kramp şeklinde ağrı normalmiş ama benimkinin şiddeti fazlaymış biraz kanama olmadığı sürece korkma dedi hoca hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?