Tmm cnm iki gündür yataktan kalkmadan ölçüyorum destegin için çok teşekkür ederim valla kızlar burda yazışmaya başlayıp sizlerinde hamilelik haberlerini alınca motive oldum takmıyorum kafama biliyorum inanıyorum minnoşum annesine gelicekNasıl ölçüyorsun saat in aynı olmasına ve harket etmeden ölçmeye dikkat et canım bende pko hastasiyim benim de sözüm ona tembeldi 1 ayda oldu olan onlara takma kafayı
Çok şükür cnm yat dinlen hazır haftasonudaKızlar çıktık şimdi motora binicez, haber vereyim dedim size.. Pıt pıt atıyor kalbi, keyfi yerinde kramp şeklinde ağrı normalmiş ama benimkinin şiddeti fazlaymış biraz kanama olmadığı sürece korkma dedi hoca hepinizden Allah razı olsun
Oh çok şükür canımKızlar çıktık şimdi motora binicez, haber vereyim dedim size.. Pıt pıt atıyor kalbi, keyfi yerinde kramp şeklinde ağrı normalmiş ama benimkinin şiddeti fazlaymış biraz kanama olmadığı sürece korkma dedi hoca hepinizden Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canımKızlar çıktık şimdi motora binicez, haber vereyim dedim size.. Pıt pıt atıyor kalbi, keyfi yerinde kramp şeklinde ağrı normalmiş ama benimkinin şiddeti fazlaymış biraz kanama olmadığı sürece korkma dedi hoca hepinizden Allah razı olsun
OohhhKızlar çıktık şimdi motora binicez, haber vereyim dedim size.. Pıt pıt atıyor kalbi, keyfi yerinde kramp şeklinde ağrı normalmiş ama benimkinin şiddeti fazlaymış biraz kanama olmadığı sürece korkma dedi hoca hepinizden Allah razı olsun
Çok şükür canımKızlar çıktık şimdi motora binicez, haber vereyim dedim size.. Pıt pıt atıyor kalbi, keyfi yerinde kramp şeklinde ağrı normalmiş ama benimkinin şiddeti fazlaymış biraz kanama olmadığı sürece korkma dedi hoca hepinizden Allah razı olsun
Bunu özelden ararmısın kuzum sonra mesajlar arasında zor bulunutoH E canım benimkini de böyle ekle istersen daha test yapmam çünkü sonuncu olsun
Canım hamile olanları eklemiyorum .Bende varimmmmm
Bisey anlamadim. Ama tesekkurler canim ❤Canım hamile olanları eklemiyorum .
Birlikte bu süreci geçirdiğimiz arkadaşlarımız listede .
Hayırlı olsjn bebeğin ♥
Canım benim bat dündü henüz olmadım önümüzdeki ay yazacağım sana umarın olmam tabiBunu özelden ararmısın kuzum sonra mesajlar arasında zor bulunuto ♥
Maşallaahhh
Canım benim bat dündü henüz olmadım önümüzdeki ay yazacağım sana umarın olmam tabi
İnşallah yaİnşallah kuzummm olmazsınnn ♥
Benımde beyaz akıntım çok oldu kuzum .İnşallah ya ❤ Benim 1 haftadır ara ara sancım vurup geçiyor ve yoğun yapışkan bir beyaz akıntı var belirti olurmu acaba yoksa enfeksiyon mu ?
Çok negatif gördüm ondan bunaldım artık kırmızıları görmek daha iyi gibiBenımde beyaz akıntım çok oldu kuzum .
Regl geçtiyse bir test yapsana .
En azından ümitlenmezsin yoksa
Sivilcelenmede çok oldu .Çok negatif gördüm ondan bunaldım artık kırmızıları görmek daha iyi gibi ☺ Bide çok sivilcem çıktı alnımda özelliklesende oldumu
Ben 22 yaşındayım bu kadar sivilcem çıktığını hatırlamıyorum oda beni şüphelendiriyorSivilcelenmede çok oldu .
Hala refl döngülerimde çıkıyor
Aynen öyle tatlım sen şuan gebesin ve ona gore şimdiden vitaminlerine ve yediklerine ictiklerine dikkat et canımTmm cnm iki gündür yataktan kalkmadan ölçüyorum destegin için çok teşekkür ederim valla kızlar burda yazışmaya başlayıp sizlerinde hamilelik haberlerini alınca motive oldum takmıyorum kafama biliyorum inanıyorum minnoşum annesine gelicek
Tmm cnm aynnen sende dikkat et annesi yigenimize kendineAynen öyle tatlım sen şuan gebesin ve ona gore şimdiden vitaminlerine ve yediklerine ictiklerine dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?