Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl ölçüyorsun saat in aynı olmasına ve harket etmeden ölçmeye dikkat et canım bende pko hastasiyim benim de sözüm ona tembeldi 1 ayda oldu olan onlara takma kafayı
Tmm cnm iki gündür yataktan kalkmadan ölçüyorum destegin için çok teşekkür ederim valla kızlar burda yazışmaya başlayıp sizlerinde hamilelik haberlerini alınca motive oldum takmıyorum kafama biliyorum inanıyorum minnoşum annesine gelicek

Çok şükür cnm yat dinlen hazır haftasonuda

Oh çok şükür canım normal normal belkide gaz sancısı gibi de hissetmiş olabilirsin korkma ❣ karından beline bacapına şiddetli uzanınca 5 10 dan uzun süren ağrılar tehlikeli kuzum ❣ dikkat et gazlı şeylerde tüketme bu ara

Oohhh bak bende leke de var,direniyorum tatlisim bebisi görmüş oldun ne güzeel

Çok şükür canım meleğin daima seninle olsun

Yahu iki günde bir yapmaktan feleğim şaştı Bu ay olmazsa sonraki aya ovülasyon testi alacağım.Eşim benim için sorun değil diyor ama halim kalmadı valla.. Bana bir anlatıverirsiniz o testler nasıl işliyor diye..

Aynen öyle tatlım sen şuan gebesin ve ona gore şimdiden vitaminlerine ve yediklerine ictiklerine dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…