Cok sevimdim canim Rabbim saglikla devam ettirsin kucagina almak nasip olur insallahKızlar sonuç cıtı ben hemen doktora gidiyorum tsh yüksek
Şükürler olsun inşallh sağlıklıdır
@nedemistimkibennZeybltaslan @dombili_xl @1609ece @Brrk H E @can09e @srplmtmtk @Minik_ceylo @efuulimm
Cok tesekkür ederim canım inşallahCok sevimdim canim Rabbim saglikla devam ettirsin kucagina almak nasip olur insallah
Cok sukur canim insallag 3.ay bittikten sonra rahatliyacaksin bu donemler de insanin yuregi agzinda oluyor insallah bir daha yasamazsin bu tur seyleriKızlar çıktık şimdi motora binicez, haber vereyim dedim size.. Pıt pıt atıyor kalbi, keyfi yerinde kramp şeklinde ağrı normalmiş ama benimkinin şiddeti fazlaymış biraz kanama olmadığı sürece korkma dedi hoca hepinizden Allah razı olsun
Esine soyledin mi?Cok tesekkür ederim canım inşallah
Hııı çok geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursunuz en kısa zamanda benim eşim daha gitmedi aslında ben hormona başlayayım olmazsa artık o gidicek
Çok şükür canım bişey yokmuş. Geçmiş olsun kuzumKızlar çıktık şimdi motora binicez, haber vereyim dedim size.. Pıt pıt atıyor kalbi, keyfi yerinde kramp şeklinde ağrı normalmiş ama benimkinin şiddeti fazlaymış biraz kanama olmadığı sürece korkma dedi hoca hepinizden Allah razı olsun
Aynen öyle canım etmeyeceğim bakalımÇok saol canim aynen ihmal etme herşeyin hayırlısı
Yeni bir gebeliktir canım geç yumurtlama olduysa normaldir yükselir korkmaKızlar kan testinin regl 1 gun gecince 10.32 cıkması olumlu mu olumsuz mu ya
İnsallah yükselir ve devm eder bir düşük yaptığım için inan sürekli korkuyorum sevinemiyorumYeni bir gebeliktir canım geç yumurtlama olduysa normaldir yükselir korkma☺☺
Korkma canım benim içini ferah tut sıkıca tutun bebeğine konuş onunla inşallah bırakmayacak annesini ve sağlıkla alacaksın kucağınaİnsallah yükselir ve devm eder bir düşük yaptığım için inan sürekli korkuyorum sevinemiyorum
Olumlu olumsuz demek için çok erken ama güzel düşünelim güzel olsun inşaallahKızlar kan testinin regl 1 gun gecince 10.32 cıkması olumlu mu olumsuz mu ya
Tesekkue ederim iyiyim canim sen nasilsin? Cok sukur simdilik iyi gidiyoruz. Uzun zamandir gorunmuyorsun arada gelip gidiyorsun konusamadik hic sem neler yapiyorsun?Ardnlina canım nasılsın? Uzun zaman oldu nasıl gidiyor Bebişle?
Ben aynı bildiğiniz gibi canım çok yoğunum fırsat buldukça giricem bundan sonra olmuyor burdan uzakTesekkue ederim iyiyim canim sen nasilsin? Cok sukur simdilik iyi gidiyoruz. Uzun zamandir gorunmuyorsun arada gelip gidiyorsun konusamadik hic sem neler yapiyorsun?
Gonulmeyvesi naptın geldimi adet kuzum
Tesekkür ederim canım allah razı olsun allah hepimize sağlıklısını versinCanımm öncelikle hayırlı olsunn bak taktik işe yaradı gördün mü dün sinirlerim bozuldu yapmayalım diyodun meğersem hamileymişsin inan çok sevindim ve inanıyordum zaten en kısa sürede olacağına Rabbim hayırlısıyla kucağuna almayı da nasip etsin
bugün haftasonu yoğunluğu vardı hiç girmedim nerdeyse yatmadan ne yaptın diye bi bakayım dedimeşine söyledin mi
Bu arada ben adet olmadım sabah sancı girdi ama sınra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?