Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur canim insallag 3.ay bittikten sonra rahatliyacaksin bu donemler de insanin yuregi agzinda oluyor insallah bir daha yasamazsin bu tur seyleri

Çok şükür canım bişey yokmuş. Geçmiş olsun kuzum

Tesekkue ederim iyiyim canim sen nasilsin? Cok sukur simdilik iyi gidiyoruz. Uzun zamandir gorunmuyorsun arada gelip gidiyorsun konusamadik hic sem neler yapiyorsun?
Ben aynı bildiğiniz gibi canım çok yoğunum fırsat buldukça giricem bundan sonra olmuyor burdan uzak Bende çalışmalar devam ama bi gelişme yok takmıyorum artık oluruna bıraktım diyorum kendi kendime ama gerçekten takmıyor muyum İnan bende bilmiyorum

Gonulmeyvesi naptın geldimi adet kuzum

Canımm öncelikle hayırlı olsunn bak taktik işe yaradı gördün mü dün sinirlerim bozuldu yapmayalım diyodun meğersem hamileymişsin inan çok sevindim ve inanıyordum zaten en kısa sürede olacağına Rabbim hayırlısıyla kucağuna almayı da nasip etsin

bugün haftasonu yoğunluğu vardı hiç girmedim nerdeyse yatmadan ne yaptın diye bi bakayım dedim eşine söyledin mi

Bu arada ben adet olmadım sabah sancı girdi ama sınra geçti

Hayırlı geceler kızlar. Saat gecenin 02:15 i biliyorumki çoğunuz uyuyosunuzdur, hepinize Allah rahatlık versin.
Yeni hamiş haberleri var sanırım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah, darısı da biz bekleyenlere olsun..
Ben sizden dua istemek istiyorum Abim kalp ameliyatı olacak hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız atlatmayı nasip etsin inşAllah Rabbim, kitle göründü kalbinde p.tesi günü kanser taraması da yapılacak ona göre de ameliyat günü belli olucak. Nolur dua edin sadece dedikleri gibi kalbe yakın yerde olsun ve kolayca alabilsinler ameliyatta. 3,5 yaşında yeğenim var daha Rabbim gencecik eşine, minicik yavrusuna, gözü yaşlı annesine babasına ve bizlere bağışlasın inşAllah.. Hamilenin duası kabul olurmuş diye duydum hep, kimin duasi kabul olur Allah bilir ama bizi de dualarınıza eklerseniz çok sevinirim. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Hakkınızı helal edin uzum yazdım ve pat diye dua istemeye gelmiş gibi oldum.
Allah'ım kimseyi evladıyla, evlatla sınamasın inşAllahhhh...

Tesekkür ederim canım allah razı olsun allah hepimize sağlıklısını versin
Ben korkuyorum hala kimyasal yaşadıgım için kimyasal olmasından
İnşallah sağlıklıdır.
Adetim geçmeden inanamıcam sanırım
Eşime söyledim tutamadım içimde üzülsekte sevinsekte beraber olsun diye düşündüm
Hadiya inşallah gelmez seninde adetin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…