Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bagimlilik yapiyor burasi Calismalari birakma sakin insallah tez zamanda gelir yavrun. Ne kadar desekte takma oluyor onu en az sevyeye indirmeye calis

Canım..Sağlıkla sinanmak çok başka zor,çok iyi anlıyorum.Dualarim sizinle olucak.Allah tez elden şifa versin,o ameliyat göz açıp kapayıncaya dek geçsin ve güzelce sonuclansin.Abin sağlığına kavuşsun..

Rabbim şifa versin inşallah

Günaydın teyzeler bata 2 kala
Gece uykuya dalmakta cok zorlandım sabahta 7 de hortladım bence sizde yaşadıgınıza göre bu bi belirti
Canım dün yaptığın testle alt alta koyarsan sıralı takip edebilirsin yükselişi katlanarak büyüsün bebeğin

Canım dün yaptığın testle alt alta koyarsan sıralı takip edebilirsin yükselişi katlanarak büyüsün bebeğin
Büyümüş bence teyzesi
Üstteki dün alttaki bu sabah

Eklentiler

• E8FEE521-6BC6-4C6F-B71B-865B427B8DBD.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 70
Allahım abinizi sizlere bağışlasın Allahım acil şifalar versin

Günaydın canım geçmiş olsun dün okudum ama sonra iyi olduğunu görünce sabaha yazayım dedim malum o saatlerde uyku bastırıyor bir mesajı 20 kere düzeltiyorum bazen
Bende kramp olmuyor daha çok sol tarafımda balon şişiyor gibi bir his oluşuyor bide buara adet döngülerimiz var ya sancıda olabilirmiş

Canım ikişer gün arayla kan verdin mi

İnşallah canım sen yinede güzel düşün inşallah sağlıkla devam edecek Allahın izniyle

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaallah kötü birşey yoktur ve çabucak iyileşir

Merhaba kızlar bu ay ki ovulasyon testim . Çarşamba cuma ve bugünü değerlendirdik. Tam testin koyu zamanı ve silindiği zamanı. Hayırlısı Allah tan artık. Bat 13 mayıs.

Eklentiler

• 65D6AAE3-6229-49DF-925A-B931319B3367.webp
    17 KB · Görüntüleme: 72
Beni de uğurlu listeye ekler misin H E . İnşallah uğurunu ben de görürüm . Bat 13 mayıs

Evet gerçekten zor canım analık demek sabır demek . İnşallah sağlıcakla 9 ayı geride bırakır bebeğini kucağına alırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…