Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk testi ne zaman yapmıştınız? Bat geçti mi? Bide aynı marka testlerle mi yapıyorsunuz?
Canım ilk testi cuma günü yaptım farklı bir markaydı buradan bi arkadaş bu markada bekledikce çıkıyo bazen t çizgisi deyince farklı marka test aldım dün bu markayı yaptım yine bekleyince çıktı onun resmini çekmedim ama bat 29 yada 1 arası

Bu testi bugün yaptın değil mi beklememiş hali
Eğer dün bekleyince çıktıysa ve bugünkü beklemeden çıktıysa gelişme var demektir bi kaç gün daha sabahları takip edip bat geçince kan ver istersen

Bu testi bugün yaptın değil mi beklememiş hali
Eğer dün bekleyince çıktıysa ve bugünkü beklemeden çıktıysa gelişme var demektir bi kaç gün daha sabahları takip edip bat geçince kan ver istersen
4 -5 dk bekleyince çıkan çizgi bu göğüslerim öyle çok ağrıyo ki korkuyorum adet olucam diye yarın dayanamayıp kan verebilirim şu belirsizlikten ölücem yoksa

Kızlar ben sabah adet oldum malesef Rabbim bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin

3 ayın ardından ilk kez vaktinde oldum bu yüzden mutluyum

Ama belirti drdiğim şeyler fos çıktı

Şimdi çok kötü ağrı çekiyorum mide bulantısı da üzerine tuz biber ama tabii Her halime Elhamdülillah

4 -5 dk bekleyince çıkan çizgi bu göğüslerim öyle çok ağrıyo ki korkuyorum adet olucam diye yarın dayanamayıp kan verebilirim şu belirsizlikten ölücem yoksa
Çok düşük bi değer çıkacaktır büyük ihtimalle ama önemli olan düzenli bi şekilde artması hayırlısı olsun hakkında canım

Kuzum son adetin olsun inşallah rabbim sana da nasip etsin

Evet canım galiba hamileyimmm
Adetm geçmeden emin olamiyorum ama bakalım inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…