- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Canım ilk testi cuma günü yaptım farklı bir markaydı buradan bi arkadaş bu markada bekledikce çıkıyo bazen t çizgisi deyince farklı marka test aldım dün bu markayı yaptım yine bekleyince çıktı onun resmini çekmedim ama bat 29 yada 1 arasıİlk testi ne zaman yapmıştınız? Bat geçti mi? Bide aynı marka testlerle mi yapıyorsunuz?
Yerim ben onu yaa evet veletler ne yazık ki şak diye gün ayınca uyandırıyor haftasonu keyfi bile yok uyandım toz aldımGünaydın teyzeler bata 2 kala
Gece uykuya dalmakta cok zorlandım sabahta 7 de hortladım bence sizde yaşadıgınıza göre bu bi belirti
G gamzeli_bebis kübo test yaptın mı?
Bu testi bugün yaptın değil mi beklememiş haliCanım ilk testi cuma günü yaptım farklı bir markaydı buradan bi arkadaş bu markada bekledikce çıkıyo bazen t çizgisi deyince farklı marka test aldım dün bu markayı yaptım yine bekleyince çıktı onun resmini çekmedim ama bat 29 yada 1 arası
Evet maşallahBüyümüş bence teyzesi
Üstteki dün alttaki bu sabah
4 -5 dk bekleyince çıkan çizgi buBu testi bugün yaptın değil mi beklememiş hali
Eğer dün bekleyince çıktıysa ve bugünkü beklemeden çıktıysa gelişme var demektir bi kaç gün daha sabahları takip edip bat geçince kan ver istersen
Çok düşük bi değer çıkacaktır büyük ihtimalle ama önemli olan düzenli bi şekilde artması hayırlısı olsun hakkında canım4 -5 dk bekleyince çıkan çizgi bugöğüslerim öyle çok ağrıyo ki korkuyorum adet olucam diye yarın dayanamayıp kan verebilirim şu belirsizlikten ölücem yoksa
Kuzum son adetin olsun inşallah rabbim sana da nasip etsinKızlar ben sabah adet oldum malesef Rabbim bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin
3 ayın ardından ilk kez vaktinde oldum bu yüzden mutluyum
Ama belirti drdiğim şeyler fos çıktı
Şimdi çok kötü ağrı çekiyorum mide bulantısı da üzerine tuz biberama tabii Her halime Elhamdülillah
Çok teşekkür ederim aminÇok düşük bi değer çıkacaktır büyük ihtimalle ama önemli olan düzenli bi şekilde artması hayırlısı olsun hakkında canım
Yok ben ilk dün verdim 32 ydi yarın sabah vericem inşallah artmış olrCanım ikişer gün arayla kan verdin mi
Evet canım galiba hamileyimmmayy kızlar bayadır yoktum buralarda. G gamzeli_bebis sende hamile misiiiiinay çok sevindim sağlıkla ilerler insallah❤
1609ece sen naptın? artışlar nasıl? başka varmı hamile haberi herşeyi kaçırmışım yaa.
gördüm testlerini var insallahEvet canım galiba hamileyimmm
Adetm geçmeden emin olamiyorum ama bakalım inşallah vardır
Canım al bı test güvenilir degilKızlar günaydınbu test hiç koyulaşmıyo niye ki ya
Cuma günü de farklı bi test markası için onu dedilerCanım al bı test güvenilir degil
Canım sen kan ver bence en güzeli ama gerçekten çok dandik bir test early en iyisi bence çünkü ben labo yaptım o bile yanılttı beniCuma günü de farklı bi test markası için onu dedilerkafam karma karışık
Aynen yarın adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı bakalımCanım sen kan ver bence en güzeli ama gerçekten çok dandik bir test early en iyisi bence çünkü ben labo yaptım o bile yanılttı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?