- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
AmanııınnnKızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
H E 1609ece nedemistimkibenn @dvtb dombili_xl Red Phoenix @can09e Minik_ceylo Zeybltaslan @efuulimm unuttuklarım varsa nolur kusura bakmayın
Yaaağğ çok sevindim kubiimKızlar sonuç cıtı ben hemen doktora gidiyorum tsh yüksek
Şükürler olsun inşallh sağlıklıdır
nedemistimkibenn Zeybltaslan dombili_xl 1609ece Red Phoenix H E @can09e @srplmtmtk Minik_ceylo @efuulimm
Hayırlı geceler kızlar. Saat gecenin 02:15 i biliyorumki çoğunuz uyuyosunuzdur, hepinize Allah rahatlık versin.
Yeni hamiş haberleri var sanırım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah, darısı da biz bekleyenlere olsun..
Ben sizden dua istemek istiyorumAbim kalp ameliyatı olacak hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız atlatmayı nasip etsin inşAllah Rabbim, kitle göründü kalbinde p.tesi günü kanser taraması da yapılacak ona göre de ameliyat günü belli olucak. Nolur dua edin sadece dedikleri gibi kalbe yakın yerde olsun ve kolayca alabilsinler ameliyatta. 3,5 yaşında yeğenim var daha Rabbim gencecik eşine, minicik yavrusuna, gözü yaşlı annesine babasına ve bizlere bağışlasın inşAllah.. Hamilenin duası kabul olurmuş diye duydum hep, kimin duasi kabul olur Allah bilir ama bizi de dualarınıza eklerseniz çok sevinirim. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Hakkınızı helal edin uzum yazdım ve pat diye dua istemeye gelmiş gibi oldum.
Allah'ım kimseyi evladıyla, evlatla sınamasın inşAllahhhh...
Pik galiba 15. Gün ama 16. Güne bakmalı bideSelam minnoşlarınyollardan çekim kurumuş halleri ama pik gibi sanırsam ❤ Red Phoenix 1609ece G gamzeli_bebis H E
Amanııınnn
İnşallah ceylom yaaa inşalalhYaaağğ çok sevindim kubiimşimdik gördüüm inşallahhh sağlıcakla artsın ❤
Coktan belli oldu hayirlisiyla insallah kizimiz geliyorÖyle yapmaya çalışıcam artık :) bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Çokkk çokkk geçmiş olsun canımHayırlı geceler kızlar. Saat gecenin 02:15 i biliyorumki çoğunuz uyuyosunuzdur, hepinize Allah rahatlık versin.
Yeni hamiş haberleri var sanırım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah, darısı da biz bekleyenlere olsun..
Ben sizden dua istemek istiyorumAbim kalp ameliyatı olacak hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız atlatmayı nasip etsin inşAllah Rabbim, kitle göründü kalbinde p.tesi günü kanser taraması da yapılacak ona göre de ameliyat günü belli olucak. Nolur dua edin sadece dedikleri gibi kalbe yakın yerde olsun ve kolayca alabilsinler ameliyatta. 3,5 yaşında yeğenim var daha Rabbim gencecik eşine, minicik yavrusuna, gözü yaşlı annesine babasına ve bizlere bağışlasın inşAllah.. Hamilenin duası kabul olurmuş diye duydum hep, kimin duasi kabul olur Allah bilir ama bizi de dualarınıza eklerseniz çok sevinirim. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Hakkınızı helal edin uzum yazdım ve pat diye dua istemeye gelmiş gibi oldum.
Allah'ım kimseyi evladıyla, evlatla sınamasın inşAllahhhh...
bisiklet sıkıntı olabilir ama temposuz yürüyüşten bişey olacağını düşünmüyorum. insallah güzelce artmıştır değerinKızlar haftasonunu bitirdik çok şükür güzel geçti
Cok heycanlıyım yarın işe geçmeden kan vercem cok adet gibi ağrılarım var ama inşallah artmıştır güzelce
Size bi sorum olcak tecrübeli gebe arkadaslar
Malum ben sabahları kalkıp 30 dk eliptik bisiklet yapıyodum ama şuan yapamam sanırım sabahları kendimi yormadan 45 dk yürüyerek işe gitsem akşamda45 dk yürüyrrek dönsem tempolu yürümeden bi zararı olmaz heralde dimi? Tüm gün zaten oturarak çalışıyorum.
H E morcivertkedi dombili_xl 1609ece Red Phoenix
İnşallah canım ya allah razı olsunbisiklet sıkıntı olabilir ama temposuz yürüyüşten bişey olacağını düşünmüyorum. insallah güzelce artmıştır değerin❣
Canım bu aralar tutunma aşaması olduğu için mümkün olduğunca dikkat et istersen, her ihtimale karşı çok fazla yürüyüş de yapmasan daha iyi olur bence, sonrasında inşallah sağlıkla devam eder, o zaman doktora sorarsın egzersiz önerip önermediğiniKızlar haftasonunu bitirdik çok şükür güzel geçti
Cok heycanlıyım yarın işe geçmeden kan vercem cok adet gibi ağrılarım var ama inşallah artmıştır güzelce
Malum ben sabahları kalkıp 30 dk eliptik bisiklet yapıyodum ama şuan yapamam sanırım sabahları kendimi yormadan 45 dk yürüyerek işe gitsem akşamda45 dk yürüyrrek dönsem tempolu yürümeden bi zararı olmaz heralde dimi? Tüm gün zaten oturarak çalışıyorum.
Tamam canım kendimi yormadanyarın deniyim bakim eğer ağrı fln olursa yapmamCanım bu aralar tutunma aşaması olduğu için mümkün olduğunca dikkat et istersen, her ihtimale karşı çok fazla yürüyüş de yapmasan daha iyi olur bence, sonrasında inşallah sağlıkla devam eder, o zaman doktora sorarsın egzersiz önerip önermediğini
Canım hayırlı olsun bebişin inşallahİnşallah canım ya allah razı olsunbende yürüyüşte bi sıkıntı görmüyorum yürürüm madem yarın hastaneye ordanda işe
Allah razı olsun allah hepimize sağlıklısını hayırlısını nasip etsinCanım hayırlı olsun bebişin inşallah
Canim bence yorma kendini cok tavsiye edilmiyor bu donemler de yuruyus 3.ayim da bile doktor yuruyus yapma demisti bana seninki yerlesme asamasinda cok ayakta durmamaya calisKızlar haftasonunu bitirdik çok şükür güzel geçti
Malesef kuzum ben kan şekerim düşük diye 8 senedir tutamıyorum zaten tam bu yıl tutarım diyordum gebelik çıktı ve ilk tahlilden beri şekerim yüksek sınırda keşke tutabilsemIyi aksamlar kizlar size birsey sormak istiyorum oruc tutmayi dusunuyor musunuz?H E , Red Phoenix , nedemistimkibenn , morcivertkedi , A AloeeVeraa ve U Ufukta_bebek
Benim de tansiyon dusuklugum var normalde tutuyorum ama simdi bile surekli tansiyonum dusuyor cok kararsizim. Annemde tutma diyor bebek icin iyi olmaz diyor ama surekli sagolaun ben 3 cocugumda da tutum diyen bir eltim ve hicbir cocugu tutmayan kayinvaldem tut diyor surekli kiyaslama yapip suruyorlar canimj sikiyorlar. Sunu anlamiyorlar herkesin bunyesi farkli diyorum ama bir turlu susmuyorlarMalesef kuzum ben kan şekerim düşük diye 8 senedir tutamıyorum zaten tam bu yıl tutarım diyordum gebelik çıktı ve ilk tahlilden beri şekerim yüksek sınırda keşke tutabilsem
Sen tutmayı düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?