Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum çok geçmiş olsun inşallah herşey çok güzel olur allah bir an önce şifasını verir inşallah taramada temiz çıkar

Çokkk çokkk geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun..

Kızlar haftasonunu bitirdik çok şükür güzel geçti
Cok heycanlıyım yarın işe geçmeden kan vercem cok adet gibi ağrılarım var ama inşallah artmıştır güzelce
Size bi sorum olcak tecrübeli gebe arkadaslar
Malum ben sabahları kalkıp 30 dk eliptik bisiklet yapıyodum ama şuan yapamam sanırım sabahları kendimi yormadan 45 dk yürüyerek işe gitsem akşamda45 dk yürüyrrek dönsem tempolu yürümeden bi zararı olmaz heralde dimi? Tüm gün zaten oturarak çalışıyorum.
H E morcivertkedi dombili_xl 1609ece Red Phoenix

bisiklet sıkıntı olabilir ama temposuz yürüyüşten bişey olacağını düşünmüyorum. insallah güzelce artmıştır değerin

bisiklet sıkıntı olabilir ama temposuz yürüyüşten bişey olacağını düşünmüyorum. insallah güzelce artmıştır değerin❣
İnşallah canım ya allah razı olsun bende yürüyüşte bi sıkıntı görmüyorum yürürüm madem yarın hastaneye ordanda işe

Canım bu aralar tutunma aşaması olduğu için mümkün olduğunca dikkat et istersen, her ihtimale karşı çok fazla yürüyüş de yapmasan daha iyi olur bence, sonrasında inşallah sağlıkla devam eder, o zaman doktora sorarsın egzersiz önerip önermediğini

Tamam canım kendimi yormadanyarın deniyim bakim eğer ağrı fln olursa yapmam

Canim bence yorma kendini cok tavsiye edilmiyor bu donemler de yuruyus 3.ayim da bile doktor yuruyus yapma demisti bana seninki yerlesme asamasinda cok ayakta durmamaya calis

Benim de tansiyon dusuklugum var normalde tutuyorum ama simdi bile surekli tansiyonum dusuyor cok kararsizim. Annemde tutma diyor bebek icin iyi olmaz diyor ama surekli sagolaun ben 3 cocugumda da tutum diyen bir eltim ve hicbir cocugu tutmayan kayinvaldem tut diyor surekli kiyaslama yapip suruyorlar canimj sikiyorlar. Sunu anlamiyorlar herkesin bunyesi farkli diyorum ama bir turlu susmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…