Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi aksamlar kizlar size birsey sormak istiyorum oruc tutmayi dusunuyor musunuz? H E , @Brrk , @nedemistimkibenn, morcivertkedi , @AloeeVeraa ve U Ufukta_bebek
ben düşünüyorum canım kendimi denicem bi. ama 1 gün oruçlu 1 gün oruçsuz olmak kaydıyla :) böyle olursa çok da zorlanmam gibime geliyor normalde de rahat tutuyorum çünkü sadece susuyorum. suyu sahura kadar en az 15 bardak içerim diyorum. bakalım kısmet. dinen de ilk 3 ay ve son 3 ay oruç tutmak haram. ama ortadaki 3 aya denk gelirse tutulabilir

Kuzum senin zaten sağlık problemin var doktorun senin için en iyi kararı verecektir kv her b.ka karışmasalar olmaz zaten
Eşin annesine birşey demiyor mu

Rabbim kolaylık versin canım inşallah tutabilirsin

Kendime hic guvenmiyorum bu konuda yaa pazartesi dr gidicem ona soracam bende denemeye calisacam insallagmh basaririm. Gecen senede asiri zorlanmiatim bu sene nasil olucak hic bilmiyorum

Rabbim kolaylık versin canım inşallah tutabilirsin
insallah kuzum sagol ama asla kendimi zorlamam. bebeğimi düsünmek zorundayım, zorlandığım yerde bırakırım.
Kendime hic guvenmiyorum bu konuda yaa pazartesi dr gidicem ona soracam bende denemeye calisacam insallagmh basaririm. Gecen senede asiri zorlanmiatim bu sene nasil olucak hic bilmiyorum
canım kendini zorlama. hamile değilken bile zor tutuyormuşsun. yine aklında kalmasın 1 gün dene kendini ama doktora sorma bence. doktor tutma der. o eltiyle kayınvalide de çok konuşmasın. herkesin bünyesi farklı kendini zorlayıp hastanelere düşme

Kuzum senin zaten sağlık problemin var doktorun senin için en iyi kararı verecektir kv her b.ka karışmasalar olmaz zaten
Eşin annesine birşey demiyor mu
Esim dinen bile tutmamak olur diyor ama o yokken cok asiri diyorlar. Hele eltim hic mi bir insan susmaz surekli kendini on plana atma cabalari ben soyle yapiyordum ben bunu yapiyordum deyip duruyor

Hic susarlar mi canim Hangi konu olursa ben soyleyim diyip duruyor artik dayanamaz hal aldi yaa. Zaten onlara bakmiyacam ben bebwgimi kaybettigim de kv yazlikta gunesleniyordu 20 dklik yolu gelmedi sanki onlarin umrunda mi olucak Allah korusunu bana yada bebegime birsey olsa Sadece konusmalari canimi sikiyor

aynen aynennn öyle. geniş kadın. eşin de arkandaysa tıka kulaklarını ya. yada en sonunda onun annesi benim hepinizden daha fazla düşünüyorum rahat olun de. şu ara bütün kvler itici geliyor bana zaten birini alıp ötekine vurasım var.

Öyle tabi kuzum onlardan kıymetlisi yok Rabbim bile mecbur bırakmıyor böyle olunca ilk günler değil ama son haftalarda doktorum şekerim için onay verirse bende denerim

Öyle tabi kuzum onlardan kıymetlisi yok Rabbim bile mecbur bırakmıyor böyle olunca ilk günler değil ama son haftalarda doktorum şekerim için onay verirse bende denerim
sen zaten ilk 3 aylık dönemde oluyorsun. bebeğin beyin gelişimi için çok önemli doktorunun izin vereceğini sanmıyorum :) hiçbir şey bebeğimin ve benim sağlığımdan önemli değil hiç olmadı borç olur bebek büyüyünce tutarım. ama ben şimdiden pazarlık yapıyorum zaten oruç tuttuğum günler hiçbir şey yapmak yok diye iftarlık falan hazırlayamam annemlere giderim vs.

Esim dinen bile tutmamak olur diyor ama o yokken cok asiri diyorlar. Hele eltim hic mi bir insan susmaz surekli kendini on plana atma cabalari ben soyle yapiyordum ben bunu yapiyordum deyip duruyor
Eşin arkandaysa boşver kuzum annen uzaksa bir süre orda kal hem hava değişimi olur hem kafan rahat olur

Aman sanki bizi mi dusunuyorlar sirf konusmak icin konusuyorlar Ben anlamiyorum bizim annelerimiz de anne bunlar da anne ama nasil anne olduklari mechul. Galiba sende dw bizim gibi durumlar var

Aman sanki bizi mi dusunuyorlar sirf konusmak icin konusuyorlar Ben anlamiyorum bizim annelerimiz de anne bunlar da anne ama nasil anne olduklari mechul. Galiba sende dw bizim gibi durumlar var
çok doluyum şu sıralar yazsam buraya upuzun bi mesaj olur yemin ederim benim annemin tırnağı olamaz. annemin kaynanalığını seviyim ben. bu kvler hep böyle Allah yardımcımız olsun

Bende pek sanmıyorum izin çıkacağını benden fazla düşünüyor adam ah annelerimiz iyiki var ya ben şuara ocağın başında duramıyorum sağolsun eşim varken o yapar yokken annem iftara aşermende olur o kadar açlıkla

Eşin arkandaysa boşver kuzum annen uzaksa bir süre orda kal hem hava değişimi olur hem kafan rahat olur
Gozlerim doldu annem cok uzakta canim yaa ehliyet sinavim var herhalde hazirana kadar devam edicek yoksa gitmek icin binbir bahane bulurdum. Kurban olurum anneme ya o kadar uzerime titriyor ki hasret kaldim anne sevgisine

Gozlerim doldu annem cok uzakta canim yaa ehliyet sinavim var herhalde hazirana kadar devam edicek yoksa gitmek icin binbir bahane bulurdum. Kurban olurum anneme ya o kadar uzerime titriyor ki hasret kaldim anne sevgisine
Ay canım benim ya seni üzdüğüm için özür dilerim bak ben ehliyete yazıldığımda çalışıyordum çok yoğun döneme denk geldi sınav için adını yazmadık istersen sonraki sınavlara yazabiliriz dediler ben tee üç ay sonraki sınava girdim

ay bide elimizin altında instagram. akşama kadar yemek bakarım nazımın geçtiği insan çok ya bi anneme derim şunu istiyor canım diye bi kardesime derim. bi gün arkadasıma giderim. arada kvye yaptırırım annem hala her gün kahvaltımı sorar yaptın mı diye. hakları ödenmez

çok doluyum şu sıralar yazsam buraya upuzun bi mesaj olur yemin ederim benim annemin tırnağı olamaz. annemin kaynanalığını seviyim ben. bu kvler hep böyle Allah yardımcımız olsun
Valla dogru diyorsun tirnagi olamazlar annelerimizin. Bir rahat birakmiyorlar ki hamileligimizin tadini cikartalim sende uzme kendini canim yavrunu dusun sadece

Valla dogru diyorsun tirnagi olamazlar annelerimizin. Bir rahat birakmiyorlar ki hamileligimizin tadini cikartalim sende uzme kendini canim yavrunu dusun sadece
öyleyim valla. sürekli onunla konusuyorum tekmelesiyoruz takmıyorum ben kafama Allah biliyor kalbimi. sende takma bosver eşin de destekçinmiş en önemlisi o. cevaplarını ver biraz da

Yok canim ozur dilenecek birsey yok iste fazla duygusallik yasiyoruz bu donem de. Benim bu pazar yazili sinavim var insallah sorun olmaz da gecersem direksiyon dersi baslayacak o yuzden erteleyemem. Bir de hamilelik ilerledikce benim icin sikinti olur o yuzden simdi olmasi iyi olur☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…