ben düşünüyorum canım kendimi denicem bi. ama 1 gün oruçlu 1 gün oruçsuz olmak kaydıyla :) böyle olursa çok da zorlanmam gibime geliyor normalde de rahat tutuyorum çünkü sadece susuyorum. suyu sahura kadar en az 15 bardak içerim diyorum. bakalım kısmet. dinen de ilk 3 ay ve son 3 ay oruç tutmak haram. ama ortadaki 3 aya denk gelirse tutulabilirIyi aksamlar kizlar size birsey sormak istiyorum oruc tutmayi dusunuyor musunuz?H E , @Brrk , @nedemistimkibenn, morcivertkedi , @AloeeVeraa ve U Ufukta_bebek
Kuzum senin zaten sağlık problemin var doktorun senin için en iyi kararı verecektir kv her b.ka karışmasalar olmaz zatenBenim de tansiyon dusuklugum var normalde tutuyorum ama simdi bile surekli tansiyonum dusuyor cok kararsizim. Annemde tutma diyor bebek icin iyi olmaz diyor ama surekli sagolaun ben 3 cocugumda da tutum diyen bir eltim ve hicbir cocugu tutmayan kayinvaldem tut diyor surekli kiyaslama yapip suruyorlar canimj sikiyorlar. Sunu anlamiyorlar herkesin bunyesi farkli diyorum ama bir turlu susmuyorlar
Rabbim kolaylık versin canım inşallah tutabilirsinben düşünüyorum canım kendimi denicem bi. ama 1 gün oruçlu 1 gün oruçsuz olmak kaydıyla :) böyle olursa çok da zorlanmam gibime geliyor normalde de rahat tutuyorum çünkü sadece susuyorum. suyu sahura kadar en az 15 bardak içerim diyorum. bakalım kısmet. dinen de ilk 3 ay ve son 3 ay oruç tutmak haram. ama ortadaki 3 aya denk gelirse tutulabilir
Kendime hic guvenmiyorum bu konuda yaa pazartesi dr gidicem ona soracam bende denemeye calisacam insallagmh basaririm. Gecen senede asiri zorlanmiatim bu sene nasil olucak hic bilmiyorumben düşünüyorum canım kendimi denicem bi. ama 1 gün oruçlu 1 gün oruçsuz olmak kaydıyla :) böyle olursa çok da zorlanmam gibime geliyor normalde de rahat tutuyorum çünkü sadece susuyorum. suyu sahura kadar en az 15 bardak içerim diyorum. bakalım kısmet. dinen de ilk 3 ay ve son 3 ay oruç tutmak haram. ama ortadaki 3 aya denk gelirse tutulabilir
insallah kuzum sagol ama asla kendimi zorlamam. bebeğimi düsünmek zorundayım, zorlandığım yerde bırakırım.Rabbim kolaylık versin canım inşallah tutabilirsin
canım kendini zorlama. hamile değilken bile zor tutuyormuşsun. yine aklında kalmasın 1 gün dene kendini ama doktora sorma bence. doktor tutma der. o eltiyle kayınvalide de çok konuşmasın. herkesin bünyesi farklı kendini zorlayıp hastanelere düşmeKendime hic guvenmiyorum bu konuda yaa pazartesi dr gidicem ona soracam bende denemeye calisacam insallagmh basaririm. Gecen senede asiri zorlanmiatim bu sene nasil olucak hic bilmiyorum
Esim dinen bile tutmamak olur diyor ama o yokken cok asiri diyorlar. Hele eltim hic mi bir insan susmaz surekli kendini on plana atma cabalari ben soyle yapiyordum ben bunu yapiyordum deyip duruyorKuzum senin zaten sağlık problemin var doktorun senin için en iyi kararı verecektir kv her b.ka karışmasalar olmaz zaten
Eşin annesine birşey demiyor mu
Hic susarlar mi caniminsallah kuzum sagol ama asla kendimi zorlamam. bebeğimi düsünmek zorundayım, zorlandığım yerde bırakırım.
canım kendini zorlama. hamile değilken bile zor tutuyormuşsun. yine aklında kalmasın 1 gün dene kendini ama doktora sorma bence. doktor tutma der. o eltiyle kayınvalide de çok konuşmasın. herkesin bünyesi farklı kendini zorlayıp hastanelere düşme
aynen aynennn öyle. geniş kadın. eşin de arkandaysa tıka kulaklarını ya. yada en sonunda onun annesi benim hepinizden daha fazla düşünüyorum rahat olun de. şu ara bütün kvler itici geliyor bana zatenHic susarlar mi canimHangi konu olursa ben soyleyim diyip duruyor artik dayanamaz hal aldi yaa. Zaten onlara bakmiyacam ben bebwgimi kaybettigim de kv yazlikta gunesleniyordu 20 dklik yolu gelmedi sanki onlarin umrunda mi olucak Allah korusunu bana yada bebegime birsey olsa Sadece konusmalari canimi sikiyor
Öyle tabi kuzum onlardan kıymetlisi yok Rabbim bile mecbur bırakmıyor böyle olunca ilk günler değil ama son haftalarda doktorum şekerim için onay verirse bende deneriminsallah kuzum sagol ama asla kendimi zorlamam. bebeğimi düsünmek zorundayım, zorlandığım yerde bırakırım.
canım kendini zorlama. hamile değilken bile zor tutuyormuşsun. yine aklında kalmasın 1 gün dene kendini ama doktora sorma bence. doktor tutma der. o eltiyle kayınvalide de çok konuşmasın. herkesin bünyesi farklı kendini zorlayıp hastanelere düşme
sen zaten ilk 3 aylık dönemde oluyorsun. bebeğin beyin gelişimi için çok önemli doktorunun izin vereceğini sanmıyorum :) hiçbir şey bebeğimin ve benim sağlığımdan önemli değil hiç olmadı borç olur bebek büyüyünce tutarım. ama ben şimdiden pazarlık yapıyorum zaten oruç tuttuğum günler hiçbir şey yapmak yok diyeÖyle tabi kuzum onlardan kıymetlisi yok Rabbim bile mecbur bırakmıyor böyle olunca ilk günler değil ama son haftalarda doktorum şekerim için onay verirse bende denerim
Eşin arkandaysa boşver kuzum annen uzaksa bir süre orda kal hem hava değişimi olur hem kafan rahat olurEsim dinen bile tutmamak olur diyor ama o yokken cok asiri diyorlar. Hele eltim hic mi bir insan susmaz surekli kendini on plana atma cabalari ben soyle yapiyordum ben bunu yapiyordum deyip duruyor
Aman sanki bizi mi dusunuyorlar sirf konusmak icin konusuyorlaraynen aynennn öyle. geniş kadın. eşin de arkandaysa tıka kulaklarını ya. yada en sonunda onun annesi benim hepinizden daha fazla düşünüyorum rahat olun de. şu ara bütün kvler itici geliyor bana zatenbirini alıp ötekine vurasım var.
çok doluyum şu sıralar yazsam buraya upuzun bi mesaj olurAman sanki bizi mi dusunuyorlar sirf konusmak icin konusuyorlarBen anlamiyorum bizim annelerimiz de anne bunlar da anne ama nasil anne olduklari mechul. Galiba sende dw bizim gibi durumlar var
Bende pek sanmıyorum izin çıkacağını benden fazla düşünüyor adamsen zaten ilk 3 aylık dönemde oluyorsun. bebeğin beyin gelişimi için çok önemli doktorunun izin vereceğini sanmıyorum :) hiçbir şey bebeğimin ve benim sağlığımdan önemli değil hiç olmadı borç olur bebek büyüyünce tutarım. ama ben şimdiden pazarlık yapıyorum zaten oruç tuttuğum günler hiçbir şey yapmak yok diyeiftarlık falan hazırlayamam annemlere giderim vs.
Gozlerim doldu annem cok uzakta canim yaaEşin arkandaysa boşver kuzum annen uzaksa bir süre orda kal hem hava değişimi olur hem kafan rahat olur
Ay canım benim ya seni üzdüğüm için özür dilerimGozlerim doldu annem cok uzakta canim yaaehliyet sinavim var herhalde hazirana kadar devam edicek yoksa gitmek icin binbir bahane bulurdum. Kurban olurum anneme ya o kadar uzerime titriyor ki hasret kaldim anne sevgisine
ay bide elimizin altında instagram. akşama kadar yemek bakarımBende pek sanmıyorum izin çıkacağını benden fazla düşünüyor adamah annelerimiz iyiki var ya ben şuara ocağın başında duramıyorum sağolsun eşim varken o yapar yokken annem iftara aşermende olur o kadar açlıkla
Valla dogru diyorsun tirnagi olamazlar annelerimizin. Bir rahat birakmiyorlar ki hamileligimizin tadini cikartalim sende uzme kendini canim yavrunu dusun sadeceçok doluyum şu sıralar yazsam buraya upuzun bi mesaj oluryemin ederim benim annemin tırnağı olamaz. annemin kaynanalığını seviyim ben. bu kvler hep böyle Allah yardımcımız olsun
öyleyim valla. sürekli onunla konusuyorum tekmelesiyoruzValla dogru diyorsun tirnagi olamazlar annelerimizin. Bir rahat birakmiyorlar ki hamileligimizin tadini cikartalim sende uzme kendini canim yavrunu dusun sadece
Yok canim ozur dilenecek birsey yok iste fazla duygusallik yasiyoruz bu donem de. Benim bu pazar yazili sinavim var insallah sorun olmaz da gecersem direksiyon dersi baslayacak o yuzden erteleyemem. Bir de hamilelik ilerledikce benim icin sikinti olur o yuzden simdi olmasi iyi olur☺Ay canım benim ya seni üzdüğüm için özür dilerimbak ben ehliyete yazıldığımda çalışıyordum çok yoğun döneme denk geldi sınav için adını yazmadık istersen sonraki sınavlara yazabiliriz dediler ben tee üç ay sonraki sınava girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?