Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyleyim valla. sürekli onunla konusuyorum tekmelesiyoruz takmıyorum ben kafama Allah biliyor kalbimi. sende takma bosver eşin de destekçinmiş en önemlisi o. cevaplarını ver biraz da
Tekmeler basladi mi ayyy cok sevindim canim Susuyorsam zaten esim icin Allah razi olsun bana karsi cok anlayisli benim bir dedigimi ikiletmiyor o yuzden onun hatrina susuyorum ama tasacam yakinda da hayirlisi olsun bakalim

Tekmeler basladi mi ayyy cok sevindim canim Susuyorsam zaten esim icin Allah razi olsun bana karsi cok anlayisli benim bir dedigimi ikiletmiyor o yuzden onun hatrina susuyorum ama tasacam yakinda da hayirlisi olsun bakalim
evet başladı günde 2-3 posta atıyo tekme özellikle sırt üstü yatarken gece ve sabah kalktığımda. oh ne güzel eşinden yana şanslısın :)

Iyi aksamlar kizlar size birsey sormak istiyorum oruc tutmayi dusunuyor musunuz? H E , @Brrk , nedemistimkibenn , morcivertkedi , A AloeeVeraa ve U Ufukta_bebek

Canım benım rahat dönemime denk geliyor ama ben asla zorlamam kendimi denicem 1 gün tutup birgün tutmamayı düşünüyorum .
Eğer o tuttugum günlerde zorlanmazsam tutarım ana baktım zorlanıyorum .
O zaman tutmam .
Etrafımda kimse zaten zorlayamaz :)
Herkes şuan tutma diyor bende direk tutmamaktansa sağlık engelim gözükmüyor şuan bi deniyim diyorum

Allah yokluklarını göstermesin kuzum kv lere de az annelik nasip etsin

Hayırlısı olsun canım inşallah sınavları tek seferde geçersin daha önceden sürmeyi biliyor muydun

Iyi aksamlar kizlar size birsey sormak istiyorum oruc tutmayi dusunuyor musunuz? H E , @Brrk , nedemistimkibenn , morcivertkedi , A AloeeVeraa ve U Ufukta_bebek
Günler çok uzun geliyor bana da canım.Esimin fikrini geçen bir yoklayayim dedim de, ben kendime güvensem ondan izin çıkmaz.Haftanin iki günü de okulda çok yoğunum,susuz da olmaz.Tutamicam ben Doktora hiç danismadim gerçi,eşimin yanında doktora bile soramam bunu,adam şimdi bile az yediğimi düşünüyor

Insallah hic zorlanmazsin canim Benim de ailem tutma diyor ama malum kisiler sagolsunlar susmuyorlar. Sanki keyiften tutmiyacam gibi davraniyorlar.

Aclik neyse de susuzluk cok zor oluyor. Zaten dinimiz de buna musade ediyor kendini zorlamakta dogru gelmiyor bana sonucta bize bagli bir can var onu dusunmek zorundayiz

Esin herhalde hamileler surekli yemek yemeli diye dusunuyor Masallah esin size karsi ilgili hep boyle devam eder insallahBurada sicaklarda basladi paxartesi bir doktora gideyim bakalim o ne diyecek bende deniyeyim diyorum zorlandigim yerde birakirim gerci hamile degilken de aksami zor ederdim ama bakalim

Günaydın canlarım güzel haberler alacagımızz şahane bi hafta olsun
Hortladım 6 da yine
Bugun hcg ve lh yaptım
Dünle aynı gibi amaaa bakalım zaten bugun kanda belli olcak durum
Gunaydin canim sakin endiselenme o git gide koyulasir insallah kanda zaten kesin sonucu alirsin. Hamileligin ilk haftalarin da insanin hic uykusu gelmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…