Tekmeler basladi mi ayyy cok sevindim canimöyleyim valla. sürekli onunla konusuyorum tekmelesiyoruztakmıyorum ben kafama Allah biliyor kalbimi. sende takma bosver eşin de destekçinmiş en önemlisi o. cevaplarını ver biraz da
evet başladı günde 2-3 posta atıyo tekmeTekmeler basladi mi ayyy cok sevindim canimSusuyorsam zaten esim icin Allah razi olsun bana karsi cok anlayisli benim bir dedigimi ikiletmiyor o yuzden onun hatrina susuyorum ama tasacam yakinda da hayirlisi olsun bakalim
Iyi aksamlar kizlar size birsey sormak istiyorum oruc tutmayi dusunuyor musunuz?H E , @Brrk , nedemistimkibenn , morcivertkedi , A AloeeVeraa ve U Ufukta_bebek
Ayy maşaallah büyüklerin dediği gibi sanırım kız senesi bu seneCoktan belli oldu hayirlisiyla insallah kizimiz geliyor
Allah yokluklarını göstermesin kuzum kv lere de az annelik nasip etsinay bide elimizin altında instagram. akşama kadar yemek bakarımnazımın geçtiği insan çok ya bi anneme derim şunu istiyor canım diye bi kardesime derim. bi gün arkadasıma giderim. arada kvye yaptırırım annem hala her gün kahvaltımı sorar yaptın mı diye. hakları ödenmez ❤
Hayırlısı olsun canım inşallah sınavları tek seferde geçersinYok canim ozur dilenecek birsey yok iste fazla duygusallik yasiyoruz bu donem de. Benim bu pazar yazili sinavim var insallah sorun olmaz da gecersem direksiyon dersi baslayacak o yuzden erteleyemem. Bir de hamilelik ilerledikce benim icin sikinti olur o yuzden simdi olmasi iyi olur☺
aminAllah yokluklarını göstermesin kuzum kv lere de az annelik nasip etsin
Aynen kız benim görümce yanımda kv ye hamile olduğumu söyledik daha beni aramadı gelişmeleri görümceye soruyor sanki o doğuracakaminherkes kendi kızına anne sadece
Canım ben tutmayı denerim diyodum ama doktorum şu an bile kan şekerini çok önemsiyo. 3 ana 3 ara öğünü asla atlama, şekerde dalgalanma olmasın hiç diyo. Yine sürekli su içmemi söylüyo günlük 2.5- 3 litre. Bunlardan yola çıkarak tutamıycam sanırım canımIyi aksamlar kizlar size birsey sormak istiyorum oruc tutmayi dusunuyor musunuz?H E , @Brrk , nedemistimkibenn , morcivertkedi , A AloeeVeraa ve U Ufukta_bebek
Kuzum son adetin olsun inşallah rabbim sana da nasip etsin
Günler çok uzun geliyor bana da canım.Esimin fikrini geçen bir yoklayayim dedim de, ben kendime güvensem ondan izin çıkmaz.Haftanin iki günü de okulda çok yoğunum,susuz da olmaz.Tutamicam benIyi aksamlar kizlar size birsey sormak istiyorum oruc tutmayi dusunuyor musunuz?H E , @Brrk , nedemistimkibenn , morcivertkedi , A AloeeVeraa ve U Ufukta_bebek
Masallah bol tekmeleri olsunevet başladı günde 2-3 posta atıyo tekmeözellikle sırt üstü yatarken gece ve sabah kalktığımda. oh ne güzel eşinden yana şanslısın :)
Insallah hic zorlanmazsin canimCanım benım rahat dönemime denk geliyor ama ben asla zorlamam kendimi denicem 1 gün tutup birgün tutmamayı düşünüyorum .
Eğer o tuttugum günlerde zorlanmazsam tutarım ana baktım zorlanıyorum .
O zaman tutmam .
Etrafımda kimse zaten zorlayamaz :)
Herkes şuan tutma diyor bende direk tutmamaktansa sağlık engelim gözükmüyor şuan bi deniyim diyorum
Galiba oyle cogunluk kiz duydum☺Ayy maşaallah büyüklerin dediği gibi sanırım kız senesi bu sene
Cok sagol canim insallah gecerimHayırlısı olsun canım inşallah sınavları tek seferde geçersindaha önceden sürmeyi biliyor muydun
Aclik neyse de susuzluk cok zor oluyor. Zaten dinimiz de buna musade ediyor kendini zorlamakta dogru gelmiyor bana sonucta bize bagli bir can var onu dusunmek zorundayizCanım ben tutmayı denerim diyodum ama doktorum şu an bile kan şekerini çok önemsiyo. 3 ana 3 ara öğünü asla atlama, şekerde dalgalanma olmasın hiç diyo. Yine sürekli su içmemi söylüyo günlük 2.5- 3 litre. Bunlardan yola çıkarak tutamıycam sanırım canım
Esin herhalde hamileler surekli yemek yemeli diye dusunuyorGünler çok uzun geliyor bana da canım.Esimin fikrini geçen bir yoklayayim dedim de, ben kendime güvensem ondan izin çıkmaz.Haftanin iki günü de okulda çok yoğunum,susuz da olmaz.Tutamicam benDoktora hiç danismadim gerçi,eşimin yanında doktora bile soramam bunu,adam şimdi bile az yediğimi düşünüyor
Kesin geçersin ben sadece kontak çevirmesini biliyordum ilk sınavda aldımCok sagol canim insallah gecerimBiraz biliyorum cok tecriubeli degilim maalesef
Gunaydin canim sakin endiselenme o git gide koyulasir insallah kanda zaten kesin sonucu alirsin. Hamileligin ilk haftalarin da insanin hic uykusu gelmiyor kiGünaydın canlarım güzel haberler alacagımızz şahane bi hafta olsun
Hortladım 6 da yine
Bugun hcg ve lh yaptım
Dünle aynı gibi amaaa bakalım zaten bugun kanda belli olcak durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?