Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesin geçersin ben sadece kontak çevirmesini biliyordum ilk sınavda aldım aracın varsa parkurda park, L ve yokuşta dur kalk yap gerisi kendiliğinden gelir
Masallah canim darisi bana insallah Bizim araba otomatik vites onda zaten kolay oluyor da esim hic iyi bir ogretici degil o yuzden kurstan ders alicam ne zaman araba kullanmaya goturse yolun yarisinda saga cekip iniyorum o yuzden bizim arabadan umudumu kestim

Kızlar günaydın dün hiç giremedim çok halsizdim bu arada diyebilirimki 5veya 6 yıldır ilk defa regl 29 günde geldi bu sabah kalktıgımda regl olmuşum şaşırdım bende baya bi agrım var ama tam yumurtalıklarımda umutlar bidaki aya inş bu arada bidaki regl 29 mayıs diyelim cnm H E

Günaydın kızlaarr Dün görümcemin nişanı vardı bakamadım buraya nasılsınız?

Minik_ceylo kuzu kurudu diye mi bilmiyorum pik gibi değil de pike yakın geldi bana testlerin

Ardnlina bebeğim benim doktorum izin vermiyor oruca, bebişin iç organlarının ve beyninin geliştiği dönemde olduğum için dinen zorunda değilsin diye biliyorum ama

G gamzeli_bebis kübo ben işten dönerken hergün 20 dk yokuş yukarı yürüyorum valla, onun haricinde de çok yürürüm doktorum yürüyebilirsin dedi, yürüdüğün için bir şey olacaksa o gebelik zaten sağlıksızdır için rahat olsun dedi, kız bi de kan verdin mi? Ne zaman çıkıcak??

kuzum bende öyle düşündüm eliptik bisiklet belki zararlı olabilir direk kasıklara falan baskı oluyor yaparken.
ama temposuz normal yürüyüşten biişe olmaz sanırım öyle olsa ayakta çalışan koşuşturan kmsenin bebişi olmaz
bende bugun 6 yı 10 geçe hortladım
hazırlandım hastaneye kadar yürüdüm 50 dk falan kan verdim 8 buçukta verdim iş yerine geldim direk
şimdi kahvaltımı yaptım 10 -10buçuk gibi çıkar sonuç bakıcam netten.
inşallah artmıştır teyzesiii

inşalalh son adetin olsun canım burdaki kızlarda bana adet günlerinin bi ileri bi geri atması bebişin yer aradıgına işaret demişlerdi annemde öyle dedi.
geçen ay adetim 4 gün erken gelmişti ilk defa
bi önceki ay 2 gün geç gelmişti ilk defa
bu ay böyle pozitif çıktııı bak

Gunaydin canim sakin endiselenme o git gide koyulasir insallah kanda zaten kesin sonucu alirsin. Hamileligin ilk haftalarin da insanin hic uykusu gelmiyor ki
saol canım inşallah yaaaa bakalım belli olur 1 saate sonuç
ben yataktan zorla kalkardım bugun 6 da kalktım
belkide kan vercem heyecanıyla kalktım bilmiyorum

Aynen kuzum benim doktor öyle demişti işte yürüdün diye bir şey olacaksa zaten sağlıksızdır diye, ben yürüyorum yani

Ayy kübra çok heyecanlıyım hadi inşallah yaaaa

Aynen kuzum benim doktor öyle demişti işte yürüdün diye bir şey olacaksa zaten sağlıksızdır diye, ben yürüyorum yani

Ayy kübra çok heyecanlıyım hadi inşallah yaaaa
bende çok heyecanlıyım nasıl girip bakcam o sayfaya bilmiyorum
ya güzel artmamışsa ya 32 yken 40 olduysa ya düştüyse değer

Ayyy inş kuzum inş ya kanı verdinmi inş çok güzel ilerliyo bebişin cnm testte koyulaşmış gibi geldi bana

Aclik neyse de susuzluk cok zor oluyor. Zaten dinimiz de buna musade ediyor kendini zorlamakta dogru gelmiyor bana sonucta bize bagli bir can var onu dusunmek zorundayiz
Aynen öyle tatlım, bize muhtaç bi canlı var. Biz şekerin dalgalanmasından etkilenmesek de o çok etkileniyo. Aynı şekilde sudan da. Biz kendimizi iyi hissedebiliriz ama bebeğimiz nasıl hisseder o zaman içeride onu bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…