Masallah canim darisi bana insallahKesin geçersin ben sadece kontak çevirmesini biliyordum ilk sınavda aldımaracın varsa parkurda park, L ve yokuşta dur kalk yap gerisi kendiliğinden gelir
kuzum bende öyle düşündüm eliptik bisiklet belki zararlı olabilir direk kasıklara falan baskı oluyor yaparken.G gamzeli_bebis G gamzeli_bebis kübo ben işten dönerken hergün 20 dk yokuş yukarı yürüyorum valla, onun haricinde de çok yürürüm doktorum yürüyebilirsin dedi, yürüdüğün için bir şey olacaksa o gebelik zaten sağlıksızdır için rahat olsun dedi, kız bi de kan verdin mi? Ne zaman çıkıcak??
inşalalh son adetin olsun canım burdaki kızlarda bana adet günlerinin bi ileri bi geri atması bebişin yer aradıgına işaret demişlerdi annemde öyle dedi.Kızlar günaydın dün hiç giremedim çok halsizdim bu arada diyebilirimki 5veya 6 yıldır ilk defa regl 29 günde geldi bu sabah kalktıgımda regl olmuşum şaşırdım bende baya bi agrım var ama tam yumurtalıklarımda umutlar bidaki aya inş bu arada bidaki regl 29 mayıs diyelim cnmH E
saol canım inşallah yaaaa bakalım belli olur 1 saate sonuçGunaydin canim sakin endiselenme o git gide koyulasir insallah kanda zaten kesin sonucu alirsin. Hamileligin ilk haftalarin da insanin hic uykusu gelmiyor ki
Aynen kuzum benim doktor öyle demişti işte yürüdün diye bir şey olacaksa zaten sağlıksızdır diye, ben yürüyorum yanikuzum bende öyle düşündüm eliptik bisiklet belki zararlı olabilir direk kasıklara falan baskı oluyor yaparken.
ama temposuz normal yürüyüşten biişe olmaz sanırım öyle olsa ayakta çalışan koşuşturan kmsenin bebişi olmaz
bende bugun 6 yı 10 geçe hortladım
hazırlandım hastaneye kadar yürüdüm 50 dk falan kan verdim 8 buçukta verdim iş yerine geldim direk
şimdi kahvaltımı yaptım 10 -10buçuk gibi çıkar sonuç bakıcam netten.
inşallah artmıştır teyzesiii
bende çok heyecanlıyım nasıl girip bakcam o sayfaya bilmiyorumAynen kuzum benim doktor öyle demişti işte yürüdün diye bir şey olacaksa zaten sağlıksızdır diye, ben yürüyorum yani
Ayy kübra çok heyecanlıyım hadi inşallah yaaaa
Ayyy inş kuzum inş ya kanı verdinmi inş çok güzel ilerliyo bebişin cnm testte koyulaşmış gibi geldi banainşalalh son adetin olsun canım burdaki kızlarda bana adet günlerinin bi ileri bi geri atması bebişin yer aradıgına işaret demişlerdi annemde öyle dedi.
geçen ay adetim 4 gün erken gelmişti ilk defa
bi önceki ay 2 gün geç gelmişti ilk defa
bu ay böyle pozitif çıktııı bak
verdim canım 10 gibi çıkar sonuççç bilmiyorumki bana aynı geldi amaAyyy inş kuzum inş ya kanı verdinmi inş çok güzel ilerliyo bebişin cnm testte koyulaşmış gibi geldi bana
Sabırsızlıkla bekliyoruz cnm daha çok yeni annesi yavaş yavaş büyüyüp hisettirecek kendiniverdim canım 10 gibi çıkar sonuççç bilmiyorumki bana aynı geldi ama
Ver şifreyi ben bakarımbende çok heyecanlıyım nasıl girip bakcam o sayfaya bilmiyorum
ya güzel artmamışsa ya 32 yken 40 olduysaya düştüyse değer
Aynen öyle tatlım, bize muhtaç bi canlı var. Biz şekerin dalgalanmasından etkilenmesek de o çok etkileniyo. Aynı şekilde sudan da. Biz kendimizi iyi hissedebiliriz ama bebeğimiz nasıl hisseder o zaman içeride onu bilmiyoruzAclik neyse de susuzluk cok zor oluyor. Zaten dinimiz de buna musade ediyor kendini zorlamakta dogru gelmiyor bana sonucta bize bagli bir can var onu dusunmek zorundayiz
Ver şifreyi ben bakarımKız ben sana ne dedim
Beta-HCG | 40.48 | mIU/ml | 29.04.2019 |
Hayalimdeki hayatı yaşıyorsunUyandım buralardayim ama ise gitmedim dahapijamalarla evde dolanıyorum
Yaa belki artar
Beta-HCG 40.48 mIU/ml 29.04.2019
artmıcak yine kimyasal olduYaa belki artar
Forumu kurcalicam ben şimdi artan var mı diye dur senartmıcak yine kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?