Umut kesilmez canim yarin tekrar bakalimartmıcak yine kimyasal oldu
Hayalimdeki hayatı yaşıyorsunÇalışıyorumdur ama aslında çalışmıyor gibiyimdir
Sss hangi ara sonuç cıktı ya 8.30 da vericem demedin mi sen kani ayrıca hemen kötü düşünme döllenme olduktan sonra hcg kanda bulunuyor yerleşme olduktan sonra hızla 2 katı şeklinde artmaya başlıyor belki bugün yarın hızlanacak hemen kötü düşünme daha çok yeni sen başına denk gelmiş olabilirsinartmıcak yine kimyasal oldu
Ümitsizlige kapılmak yok yarın gene yaptırırsın bakalım yarınki sonuç nasıl çıkıcak sen pozitif ol pozitif düşünki herşey güzel ilerlesin kuzumartmıcak yine kimyasal oldu
ben düşünüyorum canım kendimi denicem bi. ama 1 gün oruçlu 1 gün oruçsuz olmak kaydıyla :) böyle olursa çok da zorlanmam gibime geliyor normalde de rahat tutuyorum çünkü sadece susuyorum. suyu sahura kadar en az 15 bardak içerim diyorum. bakalım kısmet. dinen de ilk 3 ay ve son 3
Allahın verdiği kolaylığı kimseye sormanıza gerek yok. Allah bununla ilgili ayette hamileler ve emzirenler için ibaresini kullanır ve TUTMAYABİLİR der. O yüzden buna herkes kendi karar vermeli. Hamileliğin bu ayı şu ayı diye de birşey yoktur. Siz içinizden gelerek denersiniz bebeğinize ve sizin sağlığınıza zararı yoksa devam edersiniz eğer güç gelirse sonradan kazasını tutarsınızEsim dinen bile tutmamak olur diyor ama o yokken cok asiri diyorlar. Hele eltim hic mi bir insan susmaz surekli kendini on plana atma cabalari ben soyle yapiyordum ben bunu yapiyordum deyip duruyor
Çok üzgünüm şuan kızlar kendimizi kandırmaya gerek yok belliki kimyasal belliki adet olcam.G gamzeli_bebis kübra tekrar baktıralım yarın
Belki olmazsın belki bir anda fırlarÇok üzgünüm şuan kızlar kendimizi kandırmaya gerek yok belliki kimyasal belliki adet olcam.
kısmet değilmiş
şu ay bu ay diye bişey olmaz olur mu tabi ki var. ilk 3 ay beyin gelişimi açısından çok önemli. son 3 ay da bebeğin kilosu açısından çok önemli. ortadaki 3 ay en rahat dönemdirAllahın verdiği kolaylığı kimseye sormanıza gerek yok. Allah bununla ilgili ayette hamileler ve emzirenler için ibaresini kullanır ve TUTMAYABİLİR der. O yüzden buna herkes kendi karar vermeli. Hamileliğin bu ayı şu ayı diye de birşey yoktur. Siz içinizden gelerek denersiniz bebeğinize ve sizin sağlığınıza zararı yoksa devam edersiniz eğer güç gelirse sonradan kazasını tutarsınız
Bebek için söylemedim din açısından söyledimşu ay bu ay diye bişey olmaz olur mu tabi ki var. ilk 3 ay beyin gelişimi açısından çok önemli. son 3 ay da bebeğin kilosu açısından çok önemli. ortadaki 3 ay en rahat dönemdir
Bune ya
Beta-HCG 40.48 mIU/ml 29.04.2019
Ay kesinlikle,hamileler hep yemeli çok yemeliEsin herhalde hamileler surekli yemek yemeli diye dusunuyorMasallah esin size karsi ilgili hep boyle devam eder insallah Burada sicaklarda basladi paxartesi bir doktora gideyim bakalim o ne diyecek bende deniyeyim diyorum zorlandigim yerde birakirim gerci hamile degilken de aksami zor ederdim ama bakalim
İşte pikkkkGünaydın kuzucuklarım16 coştu
tamam din açısından da ilk ve son 3 ay tutmak haram bebeğin rızkını kestiğin içinBebek için söylemedim din açısından söyledim
Kendileri analarının karnında öğreniyor yaMasallah canim darisi bana insallahBizim araba otomatik vites onda zaten kolay oluyor da esim hic iyi bir ogretici degil o yuzden kurstan ders alicam ne zaman araba kullanmaya goturse yolun yarisinda saga cekip iniyorum o yuzden bizim arabadan umudumu kestim
Şimdik bu ne zaman çatlar? Bu gece değerlendir demeyin sakın banaİşte pikkkk
Haram diyebilmek için Kuranda geçmesi gerekir bununla ilgili bir ayet var mı varsa paylaşırsanız sevinirim bilgi sahibi olmak açısındantamam din açısından da ilk ve son 3 ay tutmak haram bebeğin rızkını kestiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?