Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
artmıcak yine kimyasal oldu
Sss hangi ara sonuç cıktı ya 8.30 da vericem demedin mi sen kani ayrıca hemen kötü düşünme döllenme olduktan sonra hcg kanda bulunuyor yerleşme olduktan sonra hızla 2 katı şeklinde artmaya başlıyor belki bugün yarın hızlanacak hemen kötü düşünme daha çok yeni sen başına denk gelmiş olabilirsin

Esim dinen bile tutmamak olur diyor ama o yokken cok asiri diyorlar. Hele eltim hic mi bir insan susmaz surekli kendini on plana atma cabalari ben soyle yapiyordum ben bunu yapiyordum deyip duruyor
Allahın verdiği kolaylığı kimseye sormanıza gerek yok. Allah bununla ilgili ayette hamileler ve emzirenler için ibaresini kullanır ve TUTMAYABİLİR der. O yüzden buna herkes kendi karar vermeli. Hamileliğin bu ayı şu ayı diye de birşey yoktur. Siz içinizden gelerek denersiniz bebeğinize ve sizin sağlığınıza zararı yoksa devam edersiniz eğer güç gelirse sonradan kazasını tutarsınız

şu ay bu ay diye bişey olmaz olur mu tabi ki var. ilk 3 ay beyin gelişimi açısından çok önemli. son 3 ay da bebeğin kilosu açısından çok önemli. ortadaki 3 ay en rahat dönemdir

Ay kesinlikle,hamileler hep yemeli çok yemeli Yoksa azar yiyorum
Bakalım doktorun ne diyecek canım

Kendileri analarının karnında öğreniyor ya

Minik_ceylo cnm on numara pik olmuş bence çatladı çatlıycak bugünü degerlendir hatta akşam bida yap çatlamışmı diye tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…