- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Bugün değerlendiriceksin tabi ki ceylo daha neler, yarına en geç öbür güne çatlar diye düşünüyorumŞimdik bu ne zaman çatlar? Bu gece değerlendir demeyin sakın bana
Hastanede arkadaşımın yanında refakatçi kalcamMinik_ceylo cnm on numara pik olmuş bence çatladı çatlıycak bugünü degerlendir hatta akşam bida yap çatlamışmı diye tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
Şansıma tükürem yaBugün değerlendiriceksin tabi ki ceylo daha neler, yarına en geç öbür güne çatlar diye düşünüyorum
kuranda hamileyken oruçla ilgili hiçbir ayet yok zaten. kaldı ki her haram kuranda da geçmez :) mezheplerce değişir bu.Haram diyebilmek için Kuranda geçmesi gerekir bununla ilgili bir ayet var mı varsa paylaşırsanız sevinirim bilgi sahibi olmak açısından
Hamileler ve emzirenlerin oruç tutmasına kolaylıkla ilgili ayet vardır. Haklısınız mezhepler ilgili olabilir. Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin önemli olan o tabikikuranda hamileyken oruçla ilgili hiçbir ayet yok zaten. kaldı ki her haram kuranda da geçmez :) mezheplerce değişir bu.
Adamı kaçır öğlen eveŞansıma tükürem ya
Ama neden
Beta-HCG 40.48 mIU/ml 29.04.2019
amin tesekkür ederim :) sağlık herseyden önemliHamileler ve emzirenlerin oruç tutmasına kolaylıkla ilgili ayet vardır. Haklısınız mezhepler ilgili olabilir. Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin önemli olan o tabiki
sağol canımmG gamzeli_bebis kuzumm canın sağ olsun düzensiz artmayıp sağlıklı doğuranlar var inşallah adet olmazsın sağlıklıca tutunur..
morcivertkedi minnoooşuum minnoşu hissetmişsiin gözün aydınn nasıl ama :)
adı belli mi :) uyusun da büyüsün yazıkk gıı :)sağol canımmcok mükemmel bi his ya tarifsiz. sürekli tekmelese diyorum uyumasına tahammülüm yok uyumasın
Günaydın kızlaarrDün görümcemin nişanı vardı bakamadım buraya nasılsınız?
Minik_ceylo kuzu kurudu diye mi bilmiyorum pik gibi değil de pike yakın geldi bana testlerin
Ardnlina bebeğim benim doktorum izin vermiyor oruca, bebişin iç organlarının ve beyninin geliştiği dönemde olduğum için dinen zorunda değilsin diye biliyorum ama
Evet canim dinen musade var. Senin dogru bu donemler de bebegin organlari gelistigi icin daha iyi beslenmen lazim
Kan heyecani olmasa bile insanin uykusu gelmiyor kisaol canım inşallah yaaaa bakalım belli olur 1 saate sonuç
ben yataktan zorla kalkardım bugun 6 da kalktım
belkide kan vercem heyecanıyla kalktım bilmiyorum
Haklisin canim zaten eger sorun olmasaydi dinen de musade gosterilmezdi bunaAynen öyle tatlım, bize muhtaç bi canlı var. Biz şekerin dalgalanmasından etkilenmesek de o çok etkileniyo. Aynı şekilde sudan da. Biz kendimizi iyi hissedebiliriz ama bebeğimiz nasıl hisseder o zaman içeride onu bilmiyoruz
Canim insallah degildir yaaaaÇok üzgünüm şuan kızlar kendimizi kandırmaya gerek yok belliki kimyasal belliki adet olcam.
kısmet değilmiş
Dogru aslinda sik sik azar azar yenmeli diye biliyorum☺ Bakalim izin vericek mi.Ay kesinlikle,hamileler hep yemeli çok yemeliYoksa azar yiyorum
Bakalım doktorun ne diyecek canım
Çok güzel olmustun maşallaahhGünaydın kızlaarrDün görümcemin nişanı vardı bakamadım buraya nasılsınız?
Minik_ceylo kuzu kurudu diye mi bilmiyorum pik gibi değil de pike yakın geldi bana testlerin
Ardnlina bebeğim benim doktorum izin vermiyor oruca, bebişin iç organlarının ve beyninin geliştiği dönemde olduğum için dinen zorunda değilsin diye biliyorum ama
G gamzeli_bebis kübo ben işten dönerken hergün 20 dk yokuş yukarı yürüyorum valla, onun haricinde de çok yürürüm doktorum yürüyebilirsin dedi, yürüdüğün için bir şey olacaksa o gebelik zaten sağlıksızdır için rahat olsun dedi, kız bi de kan verdin mi? Ne zaman çıkıcak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?