Normal insanlar bu haftada başlıyo kuzumKızlar bu haftadan sonra mide bulantısı başlayabilir mi yoksa midemi falan mı üşüttüm?
Benim istifra edislerim senin zamanlarında başladı tatlisim.8,9 sonra sadece akşamları çok yemek yemissem eğer midem bulanip kusuyordum.Bir buçuk haftadır o da kesildi..Kızlar bu haftadan sonra mide bulantısı başlayabilir mi yoksa midemi falan mı üşüttüm?
Haklisin canim ama susmauanlara bunu anlatmak lazim gerci anlamiyorlar anlatsaktaAllahın verdiği kolaylığı kimseye sormanıza gerek yok. Allah bununla ilgili ayette hamileler ve emzirenler için ibaresini kullanır ve TUTMAYABİLİR der. O yüzden buna herkes kendi karar vermeli. Hamileliğin bu ayı şu ayı diye de birşey yoktur. Siz içinizden gelerek denersiniz bebeğinize ve sizin sağlığınıza zararı yoksa devam edersiniz eğer güç gelirse sonradan kazasını tutarsınız
Ah canım beniiiimÇok güzel olmustun maşallaahh ♥
maşallah gözün aydın
[TD]26.04.2019[/TD]
[TD]HORMON[/TD]
[TD]BHCG[/TD]
[TD]mlU/mL[/TD]
[TD]135,0[/TD]
kızlar sonuç çıktıııRed Phoenix G gamzeli_bebis ve unuttuklarımm
Bende ayni fikirdeyimKendileri analarının karnında öğreniyor ya
Deme Elçiiiinnn, sabahtan beri midem ağzımda istifra etmiyorum ama böyle dönüyor midem kız ne güzel rahat geçircem sanıyodumNormal insanlar bu haftada başlıyo kuzum
Ben anormal oldugum için 5. Haftada başladı
Normalde 7. Haftalarda başlıyomus
İstifram yok kuzum ama bu sabahtan beri midem bir tuhafBenim istifra edislerim senin zamanlarında başladı tatlisim.8,9 sonra sadece akşamları çok yemek yemissem eğer midem bulanip kusuyordum.Bir buçuk haftadır o da kesildi..
İnşallah yine gelip gider kuzumDeme Elçiiiinnn, sabahtan beri midem ağzımda istifra etmiyorum ama böyle dönüyor midem kız ne güzel rahat geçircem sanıyodum
En güzeli susup kendi bildiğini yapmakHaklisin canim ama susmauanlara bunu anlatmak lazim gerci anlamiyorlar anlatsakta
Amiiiin bebeğim inşallah, su bile içemiyorum şu anİnşallah yine gelip gider kuzum
Ekşi veya tatlı bir nebze iyi geliyordu bana kuzum bi dene bakalımAmiiiin bebeğim inşallah, su bile içemiyorum şu an
İşteyim kuzum şu an bulamam da, molaya çıkınca marketten alayım. Zaten evde de paso turşu yiyip turşu suyu içiyorum tatlıları gözüm görmesinEkşi veya tatlı bir nebze iyi geliyordu bana kuzum bi dene bakalım
Yeni mi yaptın testi şimdi kuzum?Eki Görüntüle 2263460 kizlar 3 gundur boyle dun ve bugun pik gibi acaba aksammi catlar
Kuzum sanki bugun pik olmuş gibi duruyo .Eki Görüntüle 2263460 kizlar 3 gundur boyle dun ve bugun pik gibi acaba aksammi catlar
Aynı haftada bulantılara başlamışız beybisi ben iki defa istifra da ettimDeme Elçiiiinnn, sabahtan beri midem ağzımda istifra etmiyorum ama böyle dönüyor midem kız ne güzel rahat geçircem sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?