- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Bacım bizim her şey aynı gidiyor senle valla, ben henüz istifra etmedim çok şükür ama midem kötü yani.. İlk zamanlarda olmuştu bana 10 gün sonra geçmişti inşallah bu da öyle olurAynı haftada bulantılara başlamışız beybisi ben iki defa istifra da ettimarada ki yanma daha da sinirimi bozuyor
tabikide öyle canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak.G gamzeli_bebis canım
Şimdi görüyorum bebeğim
Çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı ama elden gelir ki
Rabbım ne derse o
İnşallah artar diyorum inşallah ama çokta umutlandırmak istemiyorum
Biliyosun benımde reglden 3 gün önce 50 idi o değerden 4 gün sonra reglim gelmişti
Ama bir noktadan sonra bir guzel agizlarinin payini veresim geliyorda iste esimin hatiri varEn güzeli susup kendi bildiğini yapmak
Kuzum benim sen üzülme yeter, Allah'ın dediği olur. Seni çok seviyoruz bu olduysa öbürü de olur sen merak etme sakıntabikide öyle canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak.
artmaz biliyorum bende kimyasal gebelik yaşadım 2-3 kere
yarın adet günüm gelir büyük ihtimalle.
sabah çok kötüydüm ama şimdi iyiyim kötü olmamın sebebide eşime söylediğim için.
onuda ümitlendirdim boş yere o yüzden cok üzüldüm. ama kısmet değilmiş ne benim ne onun elinde olan birşey değil.
hepinizi cok seviyorum özelden instagramdan hep moralim düzelsin diye yazdı kızlar
Red Phoenix 1609ece ve nedemistimkibenn güzel kalbinizi yerim
G gamzeli_bebis yaaa bana da kimyasal gibi geldiAllah sağlıkla tekrar nasip etsin insallah cok üzüldüm ama dua et en azından dış gebelik vs değil, müdaheleye gerek yok
Bune ya
G gamzeli_bebis kuzumm canın sağ olsun düzensiz artmayıp sağlıklı doğuranlar var inşallah adet olmazsın sağlıklıca tutunur..
@morcivertkedi minnoooşuum minnoşu hissetmişsiin gözün aydınn nasıl ama :)
kızlar tesekkür ederim desteginiz için. napalım kısmet değilmişAma nedenAz da olsa artış var,sebebi ne acaba..Güzel düşünelim biz ya.Suan betan 40, ve adet gelmedi.Gelmesin cook amin
Yapicam canm dun gece degerlendirdik bugn esim sehir disina cikti yarin aksami degerlendirirz ancak ins kacmaz. Dun aksam yaptigimdada pik gibiydiKuzum sanki bugun pik olmuş gibi duruyo .
Bence yarın akşam gibi çatlar gibi geliyo ama sen yinede bu akşam yarın sabah yarın akşam testleirni tekrarla .
İnşallahhh kuzum bende bulantıdan ziyade yanma olmuştu 5.haftada geçti sonra ama bulantı yapıştı gibi üstümeBacım bizim her şey aynı gidiyor senle valla, ben henüz istifra etmedim çok şükür ama midem kötü yani.. İlk zamanlarda olmuştu bana 10 gün sonra geçmişti inşallah bu da öyle olur
Sonuncuyu yeni yaptim. Ortadaki dun aksam bastaki dun sabahYeni mi yaptın testi şimdi kuzum?
kısmet tesekkürler desteğiniz içinUmut kesilmez canim yarin tekrar bakalim
Kuzum benim sen üzülme yeter, Allah'ın dediği olur. Seni çok seviyoruz bu olduysa öbürü de olur sen merak etme sakın
aynen öyle kızlar Allahın dediği olur.G gamzeli_bebis canım hiç üzülme
Allah sana o bebeği yazdıysa hiç bir ayrıntı buna mani olamaz gönlünde hep bu düşüneyi tut
Ve zaten hayırlısını istiyorsun Allah sana hayırlı ise bu evladı nasip edecektir
Biz senin yanındayız ne olırsa olsun desteğe devam ❤
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah canım darısı bizlere olsun inşallahKızlar gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yok gayet güzel ilerliyor dedi ultrasonla baktı duvarın kalınlaşmış kist falan yok hafta ya cuma kesen oluşur haftaya tekrar gel dediyani yine biz kazandık
MaşallahKızlar ben kafayı yiyebilirim şuan koşun bata 3 yada 4 var bugun dün sabah test yapmamıştım hadi bugun yapim dedim ve 2 dk da bu çıktı
H E 1609ece nedemistimkibenn dvtb @dombili_xl Red Phoenix @can09e Minik_ceylo @Almilaaazey @efuulimm unuttuklarım varsa nolur kusura bakmayın
Canım bat geçmeden mi test yapmıştın? Doktorlar önermiyor bat geçmeden.. Hatta 35 günü geçmesi lazımmış kimyasal gebeliği yakalayıp üzülmemek için.. Her şeyde hayır vardır diyelim.artmıcak yine kimyasal oldu
vaaarrr vaaarrr vaaarrr gözün aydın canım darısı başımıza olur inşallah aminnnKızlar buda 10 dk falan beklemiş hali oturdum kaldım yatak içinde varmı yokmu diye
Canım benım bana sorsan söyleme derdimtabikide öyle canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak.
artmaz biliyorum bende kimyasal gebelik yaşadım 2-3 kere
yarın adet günüm gelir büyük ihtimalle.
sabah çok kötüydüm ama şimdi iyiyim kötü olmamın sebebide eşime söylediğim için.
onuda ümitlendirdim boş yere o yüzden cok üzüldüm. ama kısmet değilmiş ne benim ne onun elinde olan birşey değil.
hepinizi cok seviyorum özelden instagramdan hep moralim düzelsin diye yazdı kızlar
Red Phoenix 1609ece ve nedemistimkibenn güzel kalbinizi yerim
Canım normalde pik sonrası değerli .Yapicam canm dun gece degerlendirdik bugn esim sehir disina cikti yarin aksami degerlendirirz ancak ins kacmaz. Dun aksam yaptigimdada pik gibiydi
ece ekledim ben de haberin olsunFolikasitin sıkıntısı yok kuzum git bir an önce ver bekliyorummmmm ozgecesari instagram olmadı oradan dürt beni hadii
ya söylemicektim ama içimden o an söylemek geçti elçinCanım benım bana sorsan söyleme derdim
Senın kadar çok yaşamadım ama 1 kere olsun yaşdım onda bile bende eşime söyledim diye üzülmülüştüm ama yine en çok eşim destek oldu .
Sende de öyle olucak kuzum ♥
Eşlerimiz arkadaşlarımız olmasa ayakta duramayız ama çok şükür iyi ki hepiniz varsınız ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?