Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı haftada bulantılara başlamışız beybisi ben iki defa istifra da ettim arada ki yanma daha da sinirimi bozuyor
Bacım bizim her şey aynı gidiyor senle valla, ben henüz istifra etmedim çok şükür ama midem kötü yani.. İlk zamanlarda olmuştu bana 10 gün sonra geçmişti inşallah bu da öyle olur

tabikide öyle canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak.
artmaz biliyorum bende kimyasal gebelik yaşadım 2-3 kere
yarın adet günüm gelir büyük ihtimalle.
sabah çok kötüydüm ama şimdi iyiyim kötü olmamın sebebide eşime söylediğim için.
onuda ümitlendirdim boş yere o yüzden cok üzüldüm. ama kısmet değilmiş ne benim ne onun elinde olan birşey değil.
hepinizi cok seviyorum özelden instagramdan hep moralim düzelsin diye yazdı kızlar
Red Phoenix 1609ece ve nedemistimkibenn güzel kalbinizi yerim

Kuzum benim sen üzülme yeter, Allah'ın dediği olur. Seni çok seviyoruz bu olduysa öbürü de olur sen merak etme sakın

G gamzeli_bebis yaaa bana da kimyasal gibi geldi Allah sağlıkla tekrar nasip etsin insallah cok üzüldüm ama dua et en azından dış gebelik vs değil, müdaheleye gerek yok
Ama neden Az da olsa artış var,sebebi ne acaba..Güzel düşünelim biz ya.Suan betan 40, ve adet gelmedi.Gelmesin cook amin
kızlar tesekkür ederim desteginiz için. napalım kısmet değilmiş
önümüze bakıcaz
hepiniz iyiki varsınız

Kuzum sanki bugun pik olmuş gibi duruyo .
Bence yarın akşam gibi çatlar gibi geliyo ama sen yinede bu akşam yarın sabah yarın akşam testleirni tekrarla .
Yapicam canm dun gece degerlendirdik bugn esim sehir disina cikti yarin aksami degerlendirirz ancak ins kacmaz. Dun aksam yaptigimdada pik gibiydi

Bacım bizim her şey aynı gidiyor senle valla, ben henüz istifra etmedim çok şükür ama midem kötü yani.. İlk zamanlarda olmuştu bana 10 gün sonra geçmişti inşallah bu da öyle olur
İnşallahhh kuzum bende bulantıdan ziyade yanma olmuştu 5.haftada geçti sonra ama bulantı yapıştı gibi üstüme
Biz senle aynı gün doğuracaz

Kuzum benim sen üzülme yeter, Allah'ın dediği olur. Seni çok seviyoruz bu olduysa öbürü de olur sen merak etme sakın
aynen öyle kızlar Allahın dediği olur.
bende sizleri çok seviyorum iyiki varsıınız

Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah canım darısı bizlere olsun inşallah

Canım benım bana sorsan söyleme derdim
Senın kadar çok yaşamadım ama 1 kere olsun yaşdım onda bile bende eşime söyledim diye üzülmülüştüm ama yine en çok eşim destek oldu .
Sende de öyle olucak kuzum
Eşlerimiz arkadaşlarımız olmasa ayakta duramayız ama çok şükür iyi ki hepiniz varsınız

Yapicam canm dun gece degerlendirdik bugn esim sehir disina cikti yarin aksami degerlendirirz ancak ins kacmaz. Dun aksam yaptigimdada pik gibiydi
Canım normalde pik sonrası değerli .
Ama spermelerin 3 gün yaşama süresi var .
Siz pik günü yaptınız inşallah yarın akşamda eşin gelince değerlendirirsin .

ya söylemicektim ama içimden o an söylemek geçti elçin
ve bu sefer oldu gibi hissediyordum
kısmet evet eşimde bana bayaa destek oldu benim için önemli olan sensin dedi iyi ki onlar var ve iyiki sizler varsınız en iyi bizler birbirimiizi anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…