Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bat geçmeden mi test yapmıştın? Doktorlar önermiyor bat geçmeden.. Hatta 35 günü geçmesi lazımmış kimyasal gebeliği yakalayıp üzülmemek için.. Her şeyde hayır vardır diyelim.
evet adete 3 kala yaptım onu
doktorlar önermiyorda biz bi durabilsekkk
evet herşeyde bi hayır vardır Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak artık

Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah aminnn

dvtb az kaldı günümüze gelcen
canım çok özür dilerim ben geriden takip ettiğim için böyle kusura bakma inşallah Rabbim sağlıklı olanı da nasip edece bizlere ben inanıyorum ve Rabbimden önce kendi adıma sonra isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum

niye kusura bakim canım
evet Allah sağlıklısını nasip etsin hepimize
ne demişler istediğin olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara :)
vardır bi hayır

Eki Görüntüle 2263460 kizlar 3 gundur boyle dun ve bugun pik gibi acaba aksammi catlar
Takip et canım pik olunca günde iki kere yap öğlen ve akşam tabi en az 2 saat sıvı alımını keserek siliklesirse çatlamış demektir inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Eki Görüntüle 2263460 kizlar 3 gundur boyle dun ve bugun pik gibi acaba aksammi catlar
canım mutlaka güzelce degerlendir böyle uzun süreli pikler en kaliteli yumurtlama zamanında oluyor tutma şansı çok yüksekkk 14 gün sonra güzel haberlerini alıcaz hatta 10 gün sonra inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…