Maşallah
maalesef kimyasalvaaarrr vaaarrr vaaarrr gözün aydın canım darısı başımıza olur inşallah aminnn
gözün aydın canım çok sevindim senin adın katlanarak artsın inşallah darısı da başımıza aminnnKızlar sonuç cıtı ben hemen doktora gidiyorum tsh yüksek
Şükürler olsun inşallh sağlıklıdır
@nedemistimkibenn @Almilaaazey @dombili_xl1609ece @Brrk H E @can09e S srplmtmtk @Minik_ceylo @efuulimm
evet adete 3 kala yaptım onuCanım bat geçmeden mi test yapmıştın? Doktorlar önermiyor bat geçmeden.. Hatta 35 günü geçmesi lazımmış kimyasal gebeliği yakalayıp üzülmemek için.. Her şeyde hayır vardır diyelim.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım büyük hayırlı zamanda verecek inşallah
hepimiz için hayırlısı canım öyle Allah ne yazdıysa o olcak :)Hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım büyük hayırlı zamanda verecek inşallah
Canım aynı yerde mi yaptırdın tahlili hastane değişince referans aralığı değişebiliyo çünküevet adete 3 kala yaptım onu
doktorlar önermiyorda biz bi durabilsekkk
evet herşeyde bi hayır vardır Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak artık
evet o yüzden aynı hastanede yaptırdım :)Canım aynı yerde mi yaptırdın tahlili hastane değişince referans aralığı değişebiliyo çünkü
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah aminnnHayırlı geceler kızlar. Saat gecenin 02:15 i biliyorumki çoğunuz uyuyosunuzdur, hepinize Allah rahatlık versin.
Yeni hamiş haberleri var sanırım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah, darısı da biz bekleyenlere olsun..
Ben sizden dua istemek istiyorumAbim kalp ameliyatı olacak hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız atlatmayı nasip etsin inşAllah Rabbim, kitle göründü kalbinde p.tesi günü kanser taraması da yapılacak ona göre de ameliyat günü belli olucak. Nolur dua edin sadece dedikleri gibi kalbe yakın yerde olsun ve kolayca alabilsinler ameliyatta. 3,5 yaşında yeğenim var daha Rabbim gencecik eşine, minicik yavrusuna, gözü yaşlı annesine babasına ve bizlere bağışlasın inşAllah.. Hamilenin duası kabul olurmuş diye duydum hep, kimin duasi kabul olur Allah bilir ama bizi de dualarınıza eklerseniz çok sevinirim. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Hakkınızı helal edin uzum yazdım ve pat diye dua istemeye gelmiş gibi oldum.
Allah'ım kimseyi evladıyla, evlatla sınamasın inşAllahhhh...
Anladım canım hayırlısı olsunevet o yüzden aynı hastanede yaptırdım :)
canım çok özür dilerim ben geriden takip ettiğim için böyle kusura bakma inşallah Rabbim sağlıklı olanı da nasip edece bizlere ben inanıyorum ve Rabbimden önce kendi adıma sonra isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum
niye kusura bakim canımcanım çok özür dilerim ben geriden takip ettiğim için böyle kusura bakma inşallah Rabbim sağlıklı olanı da nasip edece bizlere ben inanıyorum ve Rabbimden önce kendi adıma sonra isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum
Çatlaması yakın maşallahGünaydın kuzucuklarım16 coştu
Takip et canım pik olunca günde iki kere yap öğlen ve akşam tabi en az 2 saat sıvı alımını keserek siliklesirse çatlamış demektir inşallah hakkınızda hayırlısı olsunEki Görüntüle 2263460 kizlar 3 gundur boyle dun ve bugun pik gibi acaba aksammi catlar
Canım benim Rabbim gönlündekini en hayırlı zamanda versin inşallahaynen öyle kızlar Allahın dediği olur.
bende sizleri çok seviyorum iyiki varsıınız
canım mutlaka güzelce degerlendir böyle uzun süreli pikler en kaliteli yumurtlama zamanında oluyor tutma şansı çok yüksekkk 14 gün sonra güzel haberlerini alıcaz hatta 10 gün sonra inşallahhhEki Görüntüle 2263460 kizlar 3 gundur boyle dun ve bugun pik gibi acaba aksammi catlar
bilir kişi konuştucanım mutlaka güzelce degerlendir böyle uzun süreli pikler en kaliteli yumurtlama zamanında oluyor tutma şansı çok yüksekkk 14 gün sonra güzel haberlerini alıcaz hatta 10 gün sonra inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?