Evet kuzum çok şükür kızımız olucak :)H E ayyyy kuzum cinsiyet belli olmus kızın mı olacak çokk sevindim giremedim ne zamandır uzak kaldım
sana yolladıgım videoyu görebildin mi takibi onayladımı sayfaabilir kişi konuştutavukçular başı
inşallah canımmEvet kuzum çok şükür kızımız olucak :)
Sağol canım rabbım sizlerede gönlunuzdekını nasip etsın inşallahhhhhh
sagoll canımmleonunannesi 1609ece hayırlı olsun kızlar şimdi gördüm çokkk sevindim darısı bizlere olsun insallaaahh
izledim şahane birşey yaaa mucize iştesana yolladıgım videoyu görebildin mi takibi onayladımı sayfaa
civcivvvvv varizledim şahane birşey yaaa mucize işte
sizin içinizdede öyle mucizeler var
Kuzuuum 7+6 olduk bugün nasipse yarın 8.haftamız, iyiyim çok şükür bugün mide bulantısı başladı sabahtan ara ara vuruyor sen nasılsınn?
Hımmm uzun süreli pikler daha kaliteli mi oluyo benim testim de bu sence nasılcanım mutlaka güzelce degerlendir böyle uzun süreli pikler en kaliteli yumurtlama zamanında oluyor tutma şansı çok yüksekkk 14 gün sonra güzel haberlerini alıcaz hatta 10 gün sonra inşallahhh
aynen 21 günde doğurman lazımcivcivvvvv var
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım
Canım ya ben çok umutluydum niye böyle çıktı ki çok üzüldüm kuzum yaaa.
Merhabaaa bat az kalmıştı sizin ne yaptınıztest filanBenn geldimmmmmm
Aynen öyle kuzumHaklisin canim zaten eger sorun olmasaydi dinen de musade gosterilmezdi buna
ayyy oldu mu o kadar maşallah büyüyorKuzuuum 7+6 olduk bugün nasipse yarın 8.haftamız, iyiyim çok şükür bugün mide bulantısı başladı sabahtan ara ara vuruyor sen nasılsınn?
Amin canım inşHayırlı zamanda olsun inşallah canım
Bilmiyorum bende çok umutluydumCanım ya ben çok umutluydum niye böyle çıktı ki çok üzüldüm kuzum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?