Test yapmayı düşünmüyorum , kendime hakim olucam ve regliyi bekliycem sabırla bakalım hayırlısı inşMerhabaaa bat az kalmıştı sizin ne yaptınıztest filan
Allah razı olsun kuzum, büyüyor inşallah teyzesiayyy oldu mu o kadar maşallah büyüyorben iyiyim canım aynı bu ay da regl oldum çalışmalara devam
Aaaa ben güzel bir değer bekliyordum çok şaşırdım, üzülme canım önümüzdeki ay olsun inşallah..
Her tahlilde sonradan çıkan çizgiler çok umutlandırmıştı beni deAaaa ben güzel bir değer bekliyordum çok şaşırdım, üzülme canım önümüzdeki ay olsun inşallah..
Canım 1.45 değerin bence kırmızıları görene kadar umut vardır bekle canım benim olmasa bile sakın üzülmeAmin canım inş
Bilmiyorum bende çok umutluydum
Bugün tam 2 hafta belki de erken diye böyle çıktı hiç bilmiyorum adet olmayı beklicem başka çare yokCanım 1.45 değerin bence kırmızıları görene kadar umut vardır bekle canım benim olmasa bile sakın üzülme
Hayırlısı inşallah ne kadar kaldı regline ?9. Gün böyle kızlar koyuya yakin galiba büyüyor yumoslar❤
Aynen canım adetini bekle inş. olmazsın kuzumBugün tam 2 hafta belki de erken diye böyle çıktı hiç bilmiyorum adet olmayı beklicem başka çare yok
yok ismimiz henüz :) öyle yoğunuz ki inan isme odaklanamıyoruz bile. her gün ayrı bi telas içerisinde geçiyoradı belli mi :) uyusun da büyüsün yazıkk gıı :)
Canım ben bu ay asilama olacağım asilama yapildiginda sayacağım yani belirsiz şuanHayırlısı inşallah ne kadar kaldı regline ?
14. ve 15. güzel degerlendirdiysen sonuç iyi olacaktır canımHımmm uzun süreli pikler daha kaliteli mi oluyo benim testim de bu sence nasıl
bende hala bir belirti yok kasık batması dışındaa eger belirti ise gece terlemesi oluyordu başımda ensemde o kadarayyy telefonumda ki uygulamaya baktım 1 mayıs bat tarihim miş bende 5i diyip duruyodum. Regli yi beklemek hiç bu kadar heyecan verici olmamıştı Hayırlısı artık ama bir umutta yok değil içimde ani hareketlerde yada eğildiğimde kasığıma ağrı giriyor kitleniyorum onun haricinde pek bi belirtim yok
leonunannesi 1609ece hayırlı olsun kızlar şimdi gördüm çokkk sevindim darısı bizlere olsun insallaaahh
bata kaç kala yaptın bilmiyorum ama ben yumurta çatladıktan 5 gün sonra yaptım 0,100 çıkmıştı catlama olduktan 8 9 gün sonra hcg salgılanmaya başlarmış 12-14 gün yükselmeye başlarmış canım
14 ve 16 değerlendirdik ayyyy hayırlısı inşallah artık artık bat ı bekliyorum14. ve 15. güzel degerlendirdiysen sonuç iyi olacaktır canım
Çok sağol canımm14 ve 16 değerlendirdik ayyyy hayırlısı inşallah artık artık bat ı bekliyorum
ateş ölçümü yapıyormusun ?14 ve 16 değerlendirdik ayyyy hayırlısı inşallah artık artık bat ı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?