Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hala bir belirti yok kasık batması dışındaa eger belirti ise gece terlemesi oluyordu başımda ensemde o kadar
Ayy ne güzel işte bulantı bişi yok daha rahat hamilelik geçirirsin. Bir beyaz akıntım var ama çamaşırımda kurumuş olarak görüyorum , bu benim diğer gebeliğimden beridir sürüyor zaten ama nebilim bilemedim ya

inşallah böyle devam eder ama bazende şüpheye düşüyorum ya hiçbir belirti yok sorun var acaba diye çok şükür sorun yok ama böylesi de panik yaşatıyor ister istemez iyi düşünelim iyi olsunn

inşallah böyle devam eder ama bazende şipheye düşüyorum ya hiçbir belirti yok sorun var acaba diye çok şükür sorun yok ama böylesi de panik yaşatıyor ister istemez iyi düşünelim iyi olsunn
Hiç kötü düşünme her hamilelik bir değil , kimisi ağır geçiriyor , kimisi anlamıyor , en rahat seninkisi inşallah sonradan da olmaz bulantıların

Kızlar yumurtalıklarıma bıç
1609ece kuzum bu durumdayım sabah yazmıştımda gerilerde kalmış yumurtalıklarıma bıçak saplanıyo ara ara sanki

Canım inanki bat o kadar karışıkki kaç kaldı bende bilmiyorum Normalde 32 33 günde oluyorum ama iğne ile çatlayınca geçen ay iğneden 13 gün sonra olmuşum bu ay iğnenin 15. Günü olmadım bilmiyorum yani kafam çok karışık inşallh yükselir

uslu duruyomusun derken
moralimi kastediyosan coktan düzeldi sayenizde
az artan beta hcg hikayeleriine bakıp kahve içiyorum
Tabikide düzelsin moralin dur bir bakalım herşeyin zamanı var biraz daha bekle illaki yükselecektir Baktık yükselmiyor yiğenimizi biraz daha bekleriz

Tabikide düzelsin moralin dur bir bakalım herşeyin zamanı var biraz daha bekle illaki yükselecektir ☺ Baktık yükselmiyor yiğenimizi biraz daha bekleriz
bakalım yarın adet günüm olmazsam bi kaç gün sonra yine bakarız hcg
ama olcak gibiyim ağrılarım var :) olursamda başka aya kısmett hepbirlikte beklicez bebişleriii zaten :)
ya gelecekler ya gelecekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…