Yok canım yapmıyorum .ateş ölçümü yapıyormusun ?
Bu dönemlerde yapsam anlaşılır mı ki ölçümlerden döllenme olup olmadığıYok canım yapmıyorum .
keşke önceden yapsaydın iyi olurdu ama sen yarın sabah başla yapmaya bana yaz olur mu hergün bakalım ne şekilde gidiyorBu dönemlerde yapsam anlaşılır mı ki ölçümlerden döllenme olup olmadığı
Ayy ne güzel işte bulantı bişi yok daha rahat hamilelik geçirirsin. Bir beyaz akıntım var ama çamaşırımda kurumuş olarak görüyorum , bu benim diğer gebeliğimden beridir sürüyor zaten ama nebilim bilemedim yabende hala bir belirti yok kasık batması dışındaa eger belirti ise gece terlemesi oluyordu başımda ensemde o kadar
inşallah böyle devam eder ama bazende şüpheye düşüyorum ya hiçbir belirti yok sorun var acaba diyeAyy ne güzel işte bulantı bişi yok daha rahat hamilelik geçirirsin. Bir beyaz akıntım var ama çamaşırımda kurumuş olarak görüyorum , bu benim diğer gebeliğimden beridir sürüyor zaten ama nebilim bilemedim ya
Hiç kötü düşünme her hamilelik bir değil , kimisi ağır geçiriyor , kimisi anlamıyor , en rahat seninkisi inşallah sonradan da olmaz bulantılarıninşallah böyle devam eder ama bazende şipheye düşüyorum ya hiçbir belirti yok sorun var acaba diyeçok şükür sorun yok ama böylesi de panik yaşatıyor ister istemez iyi düşünelim iyi olsunn
uslu duruyomusun derkenG gamzeli_bebis birtanemmmmmmmmmm napıyorsunn bakimm uslu duruyormusun ?
Kızlar günaydın dün hiç giremedim çok halsizdim bu arada diyebilirimki 5veya 6 yıldır ilk defa regl 29 günde geldi bu sabah kalktıgımda regl olmuşum şaşırdım bende baya bi agrım var ama tam yumurtalıklarımda umutlar bidaki aya inş bu arada bidaki regl 29 mayıs diyelim cnmH E
Canım inanki bat o kadar karışıkki kaç kaldı bende bilmiyorumbata kaç kala yaptın bilmiyorum ama ben yumurta çatladıktan 5 gün sonra yaptım 0,100 çıkmıştı catlama olduktan 8 9 gün sonra hcg salgılanmaya başlarmış 12-14 gün yükselmeye başlarmış canım
Yaptım bile tatlım1609ece canım hamilelik takvimini bu şekilde yapabilirsin ♥
1. Aşama =
Eki Görüntüle 2263566
2.Aşama =
Eki Görüntüle 2263567
3. Aşama =
Eki Görüntüle 2263568
En son kaydet yap canım
Inşallah o zaman benimde böyle devam eder1609ece kız benim yengem 9 ay boyunca bi kere bile kusmadı hiç agrısı falan olmadı çocuk sessiz sedasız büyüdü dogdu valla karnım büyümese hamile oldugumu bilmem derdi yengem
Aferinn benim minnosumauslu duruyomusun derken
moralimi kastediyosan coktan düzeldi sayenizde
az artan beta hcg hikayeleriine bakıp kahve içiyorum
Tabikide düzelsin moralin dur bir bakalım herşeyin zamanı var biraz daha bekle illaki yükselecektiruslu duruyomusun derken
moralimi kastediyosan coktan düzeldi sayenizde
az artan beta hcg hikayeleriine bakıp kahve içiyorum
Yok canım kaçırdım galiba göremedim bir daha paylasirmisin1609ece kuzum sabahki mesajıma etiketledim gördünmü
Tabikide düzelsin moralin dur bir bakalım herşeyin zamanı var biraz daha bekle illaki yükselecektir ☺ Baktık yükselmiyor yiğenimizi biraz daha bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?