Şuan seni o kadar iyi anlıyorum demekten başka elimden birşey gelmiyor benimde 5 kimyasalım oldu bundan sonra pıhtılaşma, genetik, eşin için ros sperm dna tahlillerini ve testlerini yaptırmadıysan yaptır sakın ihmal etmeya söylemicektim ama içimden o an söylemek geçti elçin
ve bu sefer oldu gibi hissediyordum
kısmet evet eşimde bana bayaa destek oldu benim için önemli olan sensin dedi iyi ki onlar varve iyiki sizler varsınız en iyi bizler birbirimiizi anlarız
Aaynenn öyleee yabakalım yarın adet günüm olmazsam bi kaç gün sonra yine bakarız hcg
ama olcak gibiyim ağrılarım var :) olursamda başka aya kısmett hepbirlikte beklicez bebişleriii zaten :)
ya gelecekler ya gelecekler :)
Regl mi oldun tamam sen ateş takibine devam et canım ovu testlerinde olsun yoksa sipariş ver gelsin düzenli mi adet in senin kaç günde bir
1609ece cnm benim pkodan dolayı 6,7 yıldır 30,35 bazen 40 günde olurdum en sonda 5 nisanda oldum ve 6 yıldır ilk defa tarihinden erken geldi ve yumurtalıklarımda batma tarzı bişey var yarın yine ölçücem ateşi ovu testlerim var evde
Evet incirden kaynaklı olabilir adet in biter bitmez ilişki ye başla canım ve yine adetin biter bitmez ovu testlerine başla 12 ile 3 arası bir saat olsun bende pko idim sorun degil hatta faydasi bile var1609ece acaba incirmi harekete geçirdi diye düşünmüyo degilim yani
Ayni benim gebe kaldigim zamana benziyor süperrr tutmayin minigiii gelsinGünaydın kuzucuklarım16 coştu
Aç gozlulugundendir o minicik bebek o kadar suyu ne yapsın kendi mideni deldin bebeğin ki nı bari delmeKızlar bi şey sorucam 2 haftadır devamlı turşu yiyorum,kavanozla turşu suyu içiyorum bakın bardak bile değil kavanozdurduramıyorum kendimi nereye kadar sürücek bu acaba?
ye ekşiyi çıkar ayşeyi mi yoksa kızKızlar bi şey sorucam 2 haftadır devamlı turşu yiyorum,kavanozla turşu suyu içiyorum bakın bardak bile değil kavanozdurduramıyorum kendimi nereye kadar sürücek bu acaba?
Kacinci günündü senin canımKızlar pembemsi açık sulu bi kanama leke olmuş , bi de öğleden snra mide bulantım halsizlik , sırt ağrısı başladı , çalışıyorum birde inanın işlere adapte olamadım çok kötüydüm ya
ovulosyonun 15.günü sat ın 18.günü , çarşamba günü de batKacinci günündü senin canım
Yalan bu lafye ekşiyi çıkar ayşeyi mi yoksa kız
Kız deli oluyorum turşuya eşim aradı az önce gelirken turşu alıyorum ekmekte alayım mı diye o dereceAç gozlulugundendir o minicik bebek o kadar suyu ne yapsın kendi mideni deldin bebeğin ki nı bari delmegözün doysun dur de boğazına
Ayyy inşallahhhye ekşiyi çıkar ayşeyi mi yoksa kız
Yalan bu laf
Ben hem ekşi hem o kadar çok tatlı yiyorum ki
İkiside çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?