Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan seni o kadar iyi anlıyorum demekten başka elimden birşey gelmiyor benimde 5 kimyasalım oldu bundan sonra pıhtılaşma, genetik, eşin için ros sperm dna tahlillerini ve testlerini yaptırmadıysan yaptır sakın ihmal etme

bakalım yarın adet günüm olmazsam bi kaç gün sonra yine bakarız hcg
ama olcak gibiyim ağrılarım var :) olursamda başka aya kısmett hepbirlikte beklicez bebişleriii zaten :)
ya gelecekler ya gelecekler :)
Aaynenn öyleee ya Bak bizde bekliyoruz daha miniklerimizi beraber büyüyecekler İnşallah

1609ece acaba incirmi harekete geçirdi diye düşünmüyo degilim yani
Evet incirden kaynaklı olabilir adet in biter bitmez ilişki ye başla canım ve yine adetin biter bitmez ovu testlerine başla 12 ile 3 arası bir saat olsun bende pko idim sorun degil hatta faydasi bile var ovu testlerine ve atesine gore kaliteli yumurtanin gununu yakalariz insallah

Kızlar bi şey sorucam 2 haftadır devamlı turşu yiyorum,kavanozla turşu suyu içiyorum bakın bardak bile değil kavanoz durduramıyorum kendimi nereye kadar sürücek bu acaba?
Aç gozlulugundendir o minicik bebek o kadar suyu ne yapsın kendi mideni deldin bebeğin ki nı bari delme gözün doysun dur de boğazına

Kızlar pembemsi açık sulu bi kanama leke olmuş , bi de öğleden snra mide bulantım halsizlik , sırt ağrısı başladı , çalışıyorum birde inanın işlere adapte olamadım çok kötüydüm ya

Aç gozlulugundendir o minicik bebek o kadar suyu ne yapsın kendi mideni deldin bebeğin ki nı bari delme gözün doysun dur de boğazına
Kız deli oluyorum turşuya eşim aradı az önce gelirken turşu alıyorum ekmekte alayım mı diye o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…