- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.299
- 748
Elçin seni kıstas almıyorum bacım ikisini de eşit derecede yiyorsunYalan bu laf
Ben hem ekşi hem o kadar çok tatlı yiyorum ki
İkiside çok iyi geliyor
Gözün aydın kuzum pıt pıtları duyarsın inşallahhIyi günler hanımlar Allaha çok şükür bugün keseyi gördük 20 gün sonrada inşallah kalp atışını duyariz
AynenElçin seni kıstas almıyorum bacım ikisini de eşiy derecede yiyorsun
Inşallah gelmez canım sağlıkla atar inşallahbakalım yarın adet günüm olmazsam bi kaç gün sonra yine bakarız hcg
ama olcak gibiyim ağrılarım var :) olursamda başka aya kısmett hepbirlikte beklicez bebişleriii zaten :)
ya gelecekler ya gelecekler :)
Tamam cnm hemen biter bitmez başlıcam inş yakalarız cnmEvet incirden kaynaklı olabilir adet in biter bitmez ilişki ye başla canım ve yine adetin biter bitmez ovu testlerine başla 12 ile 3 arası bir saat olsun bende pko idim sorun degil hatta faydasi bile varovu testlerine ve atesine gore kaliteli yumurtanin gununu yakalariz insallah
Tatlı görmek bile istemiyorum devamlı acı yiyeyim efendim ekşi yiyeyimAynen2 gündür çok ekşi şeyler yedim . Bugunde canım tatlı istiyo
Gittim demin yaptım basit bişeyler şuan ağzımdan bırnumdan gelesiye yiyorum
tesekkür ederim inşalalhh bunca hamilenin duasını aldık bakalım nolucakkk artık utanıp artması yada cok bekletmeden başka ay gelmesi lazım bebişinInşallah gelmez canım sağlıkla atar inşallah
Inşallah canım Rabbım gönlüne göre versintesekkür ederim inşalalhh bunca hamilenin duasını aldık bakalım nolucakkk artık utanıp artması yada cok bekletmeden başka ay gelmesi lazım bebişin
amin sizede sağ salim kucagınıza almak nasip etsin :)Inşallah canım Rabbım gönlüne göre versin
ben 5. gün yapmıştım 0,100 yoktu 9. yaptım 13,98 çıkmıştı canımKızlar birşey soracağım, ovülasyondan sonra 9. Günde eğer olduysa beta yükselir mi yoksa biraz daha bekleyeyim mi
Bakalım bende 9. Gün akşam baktıracağım inşallah vardırben 5. gün yapmıştım 0,100 yoktu 9. yaptım 13,98 çıkmıştı canım
Ayy ins canim dun ve bugunu degerlendirdik aksama tekrar yapcam ovu testi bakalim catlamismicanım mutlaka güzelce degerlendir böyle uzun süreli pikler en kaliteli yumurtlama zamanında oluyor tutma şansı çok yüksekkk 14 gün sonra güzel haberlerini alıcaz hatta 10 gün sonra inşallahhh
Evet aslinda bata kadar dayanabilsek en guzeli..Kızlar görüyorum ki kimyasal gebeliği çok takanlar var. Zaten onu hemen hemen her kadın geçiriyor, sadece sürekli test yapmadığımız için fark etmiyoruz. Ve gebe kalıp kalmamaya herhangi bir etkisi yok. Doktorlar onu gebelikten bile saymıyorlar. Hepimizin başına gelebilir. O yüzden benim şu kadar kimyasalım var falan diye sayıp da kendinize dert etmeyin. Olumsuz bir şey değil ki bu.. Regl tarihiniz geçmeden test yapmayın. Unutmayın 35 güne kadar normal..
Bırakın küçük enişteyiAyni benim gebe kaldigim zamana benziyor süperrr tutmayin minigiii gelsin
tabikide öyle canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak.
artmaz biliyorum bende kimyasal gebelik yaşadım 2-3 kere
yarın adet günüm gelir büyük ihtimalle.
sabah çok kötüydüm ama şimdi iyiyim kötü olmamın sebebide eşime söylediğim için.
onuda ümitlendirdim boş yere o yüzden cok üzüldüm. ama kısmet değilmiş ne benim ne onun elinde olan birşey değil.
hepinizi cok seviyorum özelden instagramdan hep moralim düzelsin diye yazdı kızlar
Red Phoenix 1609ece ve @nedemistimkibenn güzel kalbinizi yerim
%95 geliyorrrrrr bebiss hadi bakalimmmBırakın küçük enişteyievde olsam tutmıcam da ahhh ahhh..
Dipcik gibii duruyor halaa akşaaam ovü süü huhuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?