Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam cnm hemen biter bitmez başlıcam inş yakalarız cnm

Aynen 2 gündür çok ekşi şeyler yedim . Bugunde canım tatlı istiyo
Gittim demin yaptım basit bişeyler şuan ağzımdan bırnumdan gelesiye yiyorum
Tatlı görmek bile istemiyorum devamlı acı yiyeyim efendim ekşi yiyeyim turşuyu saymıyorum can damarım kendisi sürekli de bi şey yiyorum hep açım

Kızlar görüyorum ki kimyasal gebeliği çok takanlar var. Zaten onu hemen hemen her kadın geçiriyor, sadece sürekli test yapmadığımız için fark etmiyoruz. Ve gebe kalıp kalmamaya herhangi bir etkisi yok. Doktorlar onu gebelikten bile saymıyorlar. Hepimizin başına gelebilir. O yüzden benim şu kadar kimyasalım var falan diye sayıp da kendinize dert etmeyin. Olumsuz bir şey değil ki bu.. Regl tarihiniz geçmeden test yapmayın. Unutmayın 35 güne kadar normal..

canım mutlaka güzelce degerlendir böyle uzun süreli pikler en kaliteli yumurtlama zamanında oluyor tutma şansı çok yüksekkk 14 gün sonra güzel haberlerini alıcaz hatta 10 gün sonra inşallahhh
Ayy ins canim dun ve bugunu degerlendirdik aksama tekrar yapcam ovu testi bakalim catlamismi

Evet aslinda bata kadar dayanabilsek en guzeli..

Ayni benim gebe kaldigim zamana benziyor süperrr tutmayin minigiii gelsin
Bırakın küçük enişteyi evde olsam tutmıcam da ahhh ahhh..

Dipcik gibii duruyor halaa akşaaam ovü süü huhuu

Eklentiler

• 7A5A0B77-744F-479B-BF97-572BD0E2326A.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 52

Bi türlü yazamadım sanada öğlen gördüm bende üzüldüm ama üzülme en azindan bi sorun yok hamile kalabiliyorsun iki hafta sonra doktor problemi anlar tedaviyi uygular inşallah ozaman sağlıklı bir gebelik gecireceksin inanıyorum herşeyin hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…