Bende şimdi gördüm kuzumtabikide öyle canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak.
artmaz biliyorum bende kimyasal gebelik yaşadım 2-3 kere
yarın adet günüm gelir büyük ihtimalle.
sabah çok kötüydüm ama şimdi iyiyim kötü olmamın sebebide eşime söylediğim için.
onuda ümitlendirdim boş yere o yüzden cok üzüldüm. ama kısmet değilmiş ne benim ne onun elinde olan birşey değil.
hepinizi cok seviyorum özelden instagramdan hep moralim düzelsin diye yazdı kızlar
@Brrk @1609ece venedemistimkibenn güzel kalbinizi yerim
Aynen öyle maria gün geçmeden hamileyim demememiz lazm ben kimseye söylemedim eşim dışında ama yinede Ne biliyim eşime söylemek gelmişti içimden. Bilmiyorum kuzum spermdenmi yumurtadan mı neyden ama doktora gidcem bakalım ne dicekBende şimdi gördüm kuzumtakma hiç işte bizim hamileyim dememiz için adeti 1 hFta geçmesi gerekecek. Bundan sonra ben asla yapmicam regl öncesi test. Sende yapma hiç stres yapma boşver. Bu kimyasalın sebebi aslında eşlerin sperm sıkıntısı dr bana öyle demişti %70 80 yani. Bak sen eşine destek veriyorsun 1 2 aya zaten daha iyi olacak bende öyle valla kür yapmıyprum ama pekmez yiyo çörekotundan o da bende yiyoruz artık Allah a kaldı gerisi. Bak Elçin kimyasal sonrası hemen kaldı sen güzel örnekleri düşün ben inanıyorum sana da bana da ❣❣❣❣ olacak inşallah
Aynen canım bende üzüldüm ama geçti normale döndüm. :) kısmet böyleymiş bakalım doktor ne dicek Allah hepimize en yakın zamanda sağlıklısını nasip etsinBi türlü yazamadım sanada öğlen gördüm bende üzüldüm ama üzülme en azindan bi sorun yok hamile kalabiliyorsun iki hafta sonra doktor problemi anlar tedaviyi uygular inşallah ozaman sağlıklı bir gebelik gecireceksin inanıyorum herşeyin hayırlısı bakalım...
Ceylom inşallah değerlendirmişsindir bi yolunu bulupBırakın küçük enişteyievde olsam tutmıcam da ahhh ahhh..
Dipcik gibii duruyor halaa akşaaam ovü süü huhuu
Aynen öyle maria gün geçmeden hamileyim demememiz lazm ben kimseye söylemedim eşim dışında ama yinede Ne biliyim eşime söylemek gelmişti içimden. Bilmiyorum kuzum spermdenmi yumurtadan mı neyden ama doktora gidcem bakalım ne dicek
Pıhtılaşma falanmı var anlamadımki eşiminde sonucu cok problem cıkarcak gibi değilki doktor normal hayatına devam et demiş. Bakalım kürlere devam sigarayıda azalttı sağolsun baya bi.
Bakalım neler bekliyor bizi önümüzdeki aylarda. allah hepimize cok bekletmeden hayırlısını sağlıklısını versin
İnşallah canım hepimiz kalalım ya tüm bekleyenler olarakAminn canım zamanı değil işte ama ne sebep oluyo dediğimde dr bana sperm kalitesizliğinden olabiliyor çoğunlukla demişti. Çünkü bende pıhtılaşma var aspirin kullandığım halde ilk kez olmuştu ağustosta. Bu tamamen tesadüf işte bence sen bu ay sağlıkla gebe kalıcaksın ❣❣
Canim testin baya guzel cikmis insallah gebelik testi de boyle cikarEki Görüntüle 2263708
Kızlar yarın adet günüm adetten 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negatif cıktı şimdi ovulasyon testi yapayim bi dedim sonuç bu normal mi?
Eki Görüntüle 2263709
H E G gamzeli_bebis morcivertkedi nedemistimkibenn Zeybltaslan Ardnlina
Yani canım benım reglden 2 gün önce pikti ovu testlerim .Eki Görüntüle 2263708
Kızlar yarın adet günüm adetten 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negatif cıktı şimdi ovulasyon testi yapayim bi dedim sonuç bu normal mi?
Eki Görüntüle 2263709
Kuzum bu evrede giden bebeklerİnşallah canım hepimiz kalalım ya tüm bekleyenler olarak
Amin canımmİnşallah canım hepimiz kalalım ya tüm bekleyenler olarak
Eki Görüntüle 2263708
Eki Görüntüle 2263709
Teşekkür ederim canım kan testi vereceğim öyle emin olayım
hayırlı olsun canım daha emin olmalıyımı mı var maşallah kıpkırmızı :)) bat ne zamandı?Teşekkür ederim canım kan testi vereceğim öyle emin olayım☺
3 gün önceydi kuzumhayırlı olsun canım daha emin olmalıyımı mı var maşallah kıpkırmızı :)) bat ne zamandı?
Zor oldu ama başardımCeylom inşallah değerlendirmişsindir bi yolunu bulupbal gibide pik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?