Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şimdi gördüm kuzum takma hiç işte bizim hamileyim dememiz için adeti 1 hFta geçmesi gerekecek. Bundan sonra ben asla yapmicam regl öncesi test. Sende yapma hiç stres yapma boşver. Bu kimyasalın sebebi aslında eşlerin sperm sıkıntısı dr bana öyle demişti %70 80 yani. Bak sen eşine destek veriyorsun 1 2 aya zaten daha iyi olacak bende öyle valla kür yapmıyprum ama pekmez yiyo çörekotundan o da bende yiyoruz artık Allah a kaldı gerisi. Bak Elçin kimyasal sonrası hemen kaldı sen güzel örnekleri düşün ben inanıyorum sana da bana da ❣❣❣❣ olacak inşallah

Aynen öyle maria gün geçmeden hamileyim demememiz lazm ben kimseye söylemedim eşim dışında ama yinede Ne biliyim eşime söylemek gelmişti içimden. Bilmiyorum kuzum spermdenmi yumurtadan mı neyden ama doktora gidcem bakalım ne dicek
Pıhtılaşma falanmı var anlamadımki eşiminde sonucu cok problem cıkarcak gibi değilki doktor normal hayatına devam et demiş. Bakalım kürlere devam sigarayıda azalttı sağolsun baya bi.
Bakalım neler bekliyor bizi önümüzdeki aylarda. allah hepimize cok bekletmeden hayırlısını sağlıklısını versin

Aynen canım bende üzüldüm ama geçti normale döndüm. :) kısmet böyleymiş bakalım doktor ne dicek Allah hepimize en yakın zamanda sağlıklısını nasip etsin

Aminn canım zamanı değil işte ama ne sebep oluyo dediğimde dr bana sperm kalitesizliğinden olabiliyor çoğunlukla demişti. Çünkü bende pıhtılaşma var aspirin kullandığım halde ilk kez olmuştu ağustosta. Bu tamamen tesadüf işte bence sen bu ay sağlıkla gebe kalıcaksın ❣❣

İnşallah canım hepimiz kalalım ya tüm bekleyenler olarak

İnşallah canım hepimiz kalalım ya tüm bekleyenler olarak
Kuzum bu evrede giden bebekler Maria26 nında dediği gibi sağlıksız spermden kaynaklı oluyır .
Vücudun direk atıyor onu .
Pıhtılaşma sorunu genellikle 10. Haftalarda ortaya çıkıyo .
Düşün ben 8. Haftalık kürtaj oldum doktorum hiçbir tahlil yaptırmadı . İlkgebeliklerde normal diye ..

Kuzu ben güvenmiyorum kendi adıma oviyle cunkunbenim adetten sonra iki üç gün silikti sonra yine belirgin çizgi hep oldu ama senin ki için bise diyemicem sabah kalkınca ilk idrarla tekrar test yap istersen kuzum

Günaydın kızlar, dün lh yaptım çok az pik gösterdi ama çok koyu değildi emin olamadım. Dün belim bacağım sırtım o kadar ağrıdı ki anlatamam, eve topallayarak yürüdüm... karnımın sol tarafına bıçak saplaniyor gibiydi. Dün gece de koyu kahve 2 damla gelmiş ama Bnm bat çarşambaydı ve devamı yok, adetim normalde kirmizi gelir sonuna dogru kahvelesirdi.Adet ağrısı ben pek çekmem normalde ama bu kez adet olcakmışım gibi agrım var inşallah yerleşme kanamasidir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…