- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.299
- 748
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olsun tek dileğim duam bu
İnsan sürekli gülümseyerek geziniyor değil mi? Ayy benim ağzım kapanmıyordu resmen, sağlıkla gelsin miniğimizÇok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olsun tek dileğim duam buçok garip bir hismiş
efulim inşallh vardır canımEki Görüntüle 2263708
Kızlar yarın adet günüm adetten 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negatif cıktı şimdi ovulasyon testi yapayim bi dedim sonuç bu normal mi?
Eki Görüntüle 2263709
H E G gamzeli_bebis morcivertkedi @nedemistimkibenn @Almilaaazey @Ardnlina
tebriklerZor oldu ama başardımağrı sızı olmadı bence çatlamadı daha eve gidince anlayacağım
ayy hcg yapsanaaa insallah gebeliktendirEki Görüntüle 2263708
Kızlar yarın adet günüm adetten 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negatif cıktı şimdi ovulasyon testi yapayim bi dedim sonuç bu normal mi?
Eki Görüntüle 2263709
H E G gamzeli_bebis morcivertkedi @nedemistimkibenn @Almilaaazey @Ardnlina
kız maşallah
devamı gelmediyse yerlesme olabilir ve insallah öyledir. bence bi test yap :)Günaydın kızlar, dün lh yaptım çok az pik gösterdi ama çok koyu değildi emin olamadım. Dün belim bacağım sırtım o kadar ağrıdı ki anlatamam, eve topallayarak yürüdüm... karnımın sol tarafına bıçak saplaniyor gibiydi. Dün gece de koyu kahve 2 damla gelmiş ama Bnm bat çarşambaydı ve devamı yok, adetim normalde kirmizi gelir sonuna dogru kahvelesirdi.Adet ağrısı ben pek çekmem normalde ama bu kez adet olcakmışım gibi agrım var inşallah yerleşme kanamasidir ya
ay valla ne biliyim elçin korunurken ne rahatmışız yaa eşime bi kaç ay korunmayı teklif edesim varKuzum bu evrede giden bebekler @Maria26 nında dediği gibi sağlıksız spermden kaynaklı oluyır .
Vücudun direk atıyor onu .
Pıhtılaşma sorunu genellikle 10. Haftalarda ortaya çıkıyo .
Düşün ben 8. Haftalık kürtaj oldum doktorum hiçbir tahlil yaptırmadı . İlkgebeliklerde normal diye ..
iyi çıkmış valla 3 güne maşallah.. gününden eminsin demi:)3 gün önceydi kuzumAy ne biliyim ilk defa da bu korktum heyecanda yaptım
Evett çokta korkuyorum hemen test verdim 11.30 da çıkıcak inşallah güzeldir bebeğimin değeriİnsan sürekli gülümseyerek geziniyor değil mi? Ayy benim ağzım kapanmıyordu resmen, sağlıkla gelsin miniğimiz
En son 27 martta oldum 30 mart bugün 3 yada 4 gün oluyor işteiyi çıkmış valla 3 güne maşallah.. gününden eminsin demi:)
Canım gözün aydın saglıkla ilerlesin inş
İyi yapmışsın kuzum, test kıpkırmızı çıkmış değerin de güzel çıkar bence, inşallahEvett çokta korkuyorum hemen test verdim 11.30 da çıkıcak inşallah güzeldir bebeğimin değeri
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah nasip edicej rabbimmasallahhh allah sağ salim kucagına almak nasip etsin
100 den aşağ çıkmaz o değerr :)İyi yapmışsın kuzum, test kıpkırmızı çıkmış değerin de güzel çıkar bence, inşallah
Bana da öyle geliyor, hatta daha da fazla100 den aşağ çıkmaz o değerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?