Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ama benim gibi nasılsa kimyasal deyip gözardı edilince pıhtılaşma da gözardı edilmiş oluyor o yüzden kimyasal bile olsa fazla tekrarlandığında ciddiye alınmalı tedbir olsun diye verilen coraspirin de pıhtılaşma fazlaysa işe yaramıyor keşke kimyasal deyip durmasaydım diyorum şimdi

kaç kimyasal vardı canım sende ? sebebi pıhtılaşmamı cıktı ?

kaç kimyasal vardı canım sende ? sebebi pıhtılaşmamı cıktı ?
5 kimyasal yaşadım canım malesef pıhtılaşma çıktı son ikisinde coraspin kullandım ama benim pıhtılaşmam da hemen iğne başlanması gerekiyormuş doktor birkaç alanda pıhtılaşman var demişti

ay valla ne biliyim elçin korunurken ne rahatmışız yaa eşime bi kaç ay korunmayı teklif edesim var
ama iişte zaman kaybetmiş olucaz
neyse bakalım kürlere devam bide doktorum ne dicek bakalım
Bilmezmiyim canım 6 yıl korunduk bilşyosun
Ozamanda ya hamırlysem diye korkuyodum

ayy kuzum inşalalh bu bebişini hiç sıkıntısız sağ salim kucagına aldıgını görelimm

İnşallah kuzum Rabbim sana da sağlıklı gebelik hayırlı evlat nasip etsin ama testten tahlilden birşey olmaz mantığındayım
bu pıhtılaşma sonucu ne kadar zamanda cıkıyor canım ? ben gittiğim zaman nolur nolmaz isticem bu testide doktorumdan. testten tahlilden birşey olmaz derken erken yapmayımı kastediyosun :)

bu pıhtılaşma sonucu ne kadar zamanda cıkıyor canım ? ben gittiğim zaman nolur nolmaz isticem bu testide doktorumdan. testten tahlilden birşey olmaz derken erken yapmayımı kastediyosun :)
Evet canım yaptır belki sende pıhtılaşma çıkmazsa eşine yönelebilirler niye vakit kaybedeceksin ama inşallah hiçbiri çıkmaz da bu süreçte güzel haberlerini duyarız
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım yaklaşık üç haftada çıktı hem eşimle genetik hem ben pıhtılaşma testi yaptırdık

Kızlar bugün adet günüm 3 gün önce yaptım negatif çıkmıştı ovulasyon testimden dolayı umutlandim ama hafif hafif kasık ağrılarım var gelecek gibi kırmızılar gunum geçerse 2 3 gün sonra yapcam hcg testi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…