- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Gözünüz aydın sağlıkla ilerler
Evet ama benim gibi nasılsa kimyasal deyip gözardı edilince pıhtılaşma da gözardı edilmiş oluyor o yüzden kimyasal bile olsa fazla tekrarlandığında ciddiye alınmalı tedbir olsun diye verilen coraspirin de pıhtılaşma fazlaysa işe yaramıyor keşke kimyasal deyip durmasaydım diyorum şimdiKızlar görüyorum ki kimyasal gebeliği çok takanlar var. Zaten onu hemen hemen her kadın geçiriyor, sadece sürekli test yapmadığımız için fark etmiyoruz. Ve gebe kalıp kalmamaya herhangi bir etkisi yok. Doktorlar onu gebelikten bile saymıyorlar. Hepimizin başına gelebilir. O yüzden benim şu kadar kimyasalım var falan diye sayıp da kendinize dert etmeyin. Olumsuz bir şey değil ki bu.. Regl tarihiniz geçmeden test yapmayın. Unutmayın 35 güne kadar normal..
kaç kimyasal vardı canım sende ? sebebi pıhtılaşmamı cıktı ?Evet ama benim gibi nasılsa kimyasal deyip gözardı edilince pıhtılaşma da gözardı edilmiş oluyor o yüzden kimyasal bile olsa fazla tekrarlandığında ciddiye alınmalı tedbir olsun diye verilen coraspirin de pıhtılaşma fazlaysa işe yaramıyor keşke kimyasal deyip durmasaydım diyorum şimdi
Kübo yaaaay ne güldümcidden böyle yapıyo
izledim şmdiKübo yaaaSefa doğanay seda sayan taklidi yaz bi izle 2 dakika bi şey aynısı yeminle
Hahaahahahaizledim şmdiaynı yaa sefa doğanayın murat ovüç taklidini izledinmi
5 kimyasal yaşadım canım malesef pıhtılaşma çıktı son ikisinde coraspin kullandım ama benim pıhtılaşmam da hemen iğne başlanması gerekiyormuş doktor birkaç alanda pıhtılaşman var demiştikaç kimyasal vardı canım sende ? sebebi pıhtılaşmamı cıktı ?
Bilmezmiyim canım 6 yıl korunduk bilşyosunay valla ne biliyim elçin korunurken ne rahatmışız yaa eşime bi kaç ay korunmayı teklif edesim var
ama iişte zaman kaybetmiş olucaz
neyse bakalım kürlere devam bide doktorum ne dicek bakalım
yanıkkk yanık görümceHahaahahahaNasıl unutabilirim aşkla huzurla sevgiyle
ay elçin aynen yaaa o zaman bi damla kaçırsa bağırıyodum sen benim isteklerime saygı duymuyosun diyeBilmezmiyim canım 6 yıl korunduk bilşyosun
Ozamanda ya hamırlysem diye korkuyodum
Kııııızzzzz ne görüyorum beeeennnnTeşekkür ederim inşallah nasip edicej rabbim
ayy kuzum5 kimyasal yaşadım canım malesef pıhtılaşma çıktı son ikisinde coraspin kullandım ama benim pıhtılaşmam da hemen iğne başlanması gerekiyormuş doktor birkaç alanda pıhtılaşman var demişti
ay elçin aynen yaaa o zaman bi damla kaçırsa bağırıyodum sen benim isteklerime saygı duymuyosun diye
ah şmidiki aklım olsa
İnşallah kuzum Rabbim sana da sağlıklı gebelik hayırlı evlat nasip etsinayy kuzuminşalalh bu bebişini hiç sıkıntısız sağ salim kucagına aldıgını görelimm
bu pıhtılaşma sonucu ne kadar zamanda cıkıyor canım ? ben gittiğim zaman nolur nolmaz isticem bu testide doktorumdan. testten tahlilden birşey olmaz derken erken yapmayımı kastediyosun :)İnşallah kuzum Rabbim sana da sağlıklı gebelik hayırlı evlat nasip etsinama testten tahlilden birşey olmaz mantığındayım
Yok yapmadım bekledim negatifi görmemek içinayy hcg yapsanaaa insallah gebeliktendir
kız maşallahböyle olana kadar hiç test yapmadın mı? sağlıkla ilerler insallah❤
devamı gelmediyse yerlesme olabilir ve insallah öyledir. bence bi test yap :)
Amin inşallah canım isteyen herkese versin rabbimCanım gözün aydın saglıkla ilerlesin inş
Evet canım yaptır belki sende pıhtılaşma çıkmazsa eşine yönelebilirler niye vakit kaybedeceksin ama inşallah hiçbiri çıkmaz da bu süreçte güzel haberlerini duyarızbu pıhtılaşma sonucu ne kadar zamanda cıkıyor canım ? ben gittiğim zaman nolur nolmaz isticem bu testide doktorumdan. testten tahlilden birşey olmaz derken erken yapmayımı kastediyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?