Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canım tesekkür ederim

Son 2 testim kaldı :) üzülüyorum negatif görünce gelecekse gelsin kırmızılar gelmezse 2 gün geçsin diye bekliyorum :) sen nasılsın kübra ? Ağrın sızın nasıl belirtilerin var :) ?
bekle o zamansa kuzum nasıl rahat edceksen :)
ben iyiyim ya normale döndüm çoktan
arada kasık ağrım oluyor gelir bugun yarın adetim
bebiş olmıcaksa gelsinde rahatlim bari

Son 2 testim kaldı :) üzülüyorum negatif görünce gelecekse gelsin kırmızılar gelmezse 2 gün geçsin diye bekliyorum :) sen nasılsın kübra ? Ağrın sızın nasıl belirtilerin var :) ?
Üzülme kuzum belki benim gibi geç döllenmiştir, adet gelene kadar hep umudumuz var adetin 2 gün geçsin yap test

Sanki adet olcam gibi ağrılar oluyor da insalllahh olmaz
Benim de öyleydi kuzum hatta eşime sıcak su torbası yaptırmıştım gece adet olucam diye Ama adet belirtileriyle erken gebelik belirtileri çok benziyor en güzeli batın 1-2 geçmesini beklemek bence

Sen ne zaman test yapmıştın ilk canım?
Kuzu ben bata 3 kala yaptım tertemizdi test 2 kala da yaptım onda da aynı şekilde. Bat günü yaptım o da bembeyazdı. Yani yoktu bildiğin, bat 1 geçti 2 geçti testler yine bembeyaz. 3 geçince hayalet çizgi çıktı ama zor görünüyor, akşamına kan verdim 9 çıktı değerim

Ama öyle daha güzel dimi hiiiç beklemedigin artik umutsuz oldugun anda surpriiiiz :)) ? Ovulasyon testi yapiyormuydun? Ben 13. Günümde görmüştüm piki 14. Günümde silinmişti. Sanmıyorum geç döllenme olabilecegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…