Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ovü ile takip ediyordum kızlarla burda kesin pik dedik kesin çatladı dedik Ama Allah'ın işi işte, tabi adet beklerken bebek geldi hiç umudum yoktu :) Darısı başına

Bende ovü ile takip ediyordum kızlarla burda kesin pik dedik kesin çatladı dedik Ama Allah'ın işi işte, tabi adet beklerken bebek geldi hiç umudum yoktu :) Darısı başına
Aminn inşallah canım darısı tüm isteyenlerimizin başına:)) son soru adetten kaç gün sonra piki gormustun geç döllenme dedin ya onun için soruyorum :) ?

Aminn inşallah canım darısı tüm isteyenlerimizin başına:)) son soru adetten kaç gün sonra piki gormustun geç döllenme dedin ya onun için soruyorum :) ?
Efulim onu inan ki hatırlamıyorum tee şubatta çünkü bi bakayım telefona kaydettiysem yazayım sana

efuulimm kuzum 13.gün pik 14. gün çatlamış.. Şubat demişim mart mart
Anladım aynı olmuşuz o zaman canım inşallah sunucumuzda aynı olur ugrastirdim kusura bakma . Ben diyordum 13.gün pik oldu ben geç döllenme olamam pikin üstünden 10 gün geçti negatif cıktıysa negatiftir diye düşündüm yani :)

Yok kuzum ne uğraşması Yeter ki olsun da, hiç belli olmuyor o işler bazen pik sandığımız pik bile olmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…