- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.299
- 748
Bende ovü ile takip ediyordum kızlarla burda kesin pik dedik kesin çatladı dedikAma öyle daha güzel dimi hiiiç beklemedigin artik umutsuz oldugun anda surpriiiiz :)) ? Ovulasyon testi yapiyormuydun? Ben 13. Günümde görmüştüm piki 14. Günümde silinmişti. Sanmıyorum geç döllenme olabilecegini
Aminn inşallah canım darısı tüm isteyenlerimizin başına:)) son soruBende ovü ile takip ediyordum kızlarla burda kesin pik dedik kesin çatladı dedikAma Allah'ın işi işte, tabi adet beklerken bebek geldi hiç umudum yoktu :) Darısı başına
Efulim onu inan ki hatırlamıyorum tee şubatta çünkü bi bakayım telefona kaydettiysem yazayım sanaAminn inşallah canım darısı tüm isteyenlerimizin başına:)) son soruadetten kaç gün sonra piki gormustun geç döllenme dedin ya onun için soruyorum :) ?
Anladım aynı olmuşuz o zaman canım inşallah sunucumuzda aynı olur ugrastirdim kusura bakmaefuulimm kuzum 13.gün pik 14. gün çatlamış.. Şubat demişim mart mart
Yok kuzum ne uğraşmasıAnladım aynı olmuşuz o zaman canım inşallah sunucumuzda aynı olur ugrastirdim kusura bakma. Ben diyordum 13.gün pik oldu ben geç döllenme olamam pikin üstünden 10 gün geçti negatif cıktıysa negatiftir diye düşündüm yani :)
Sen işten çıkışını yaptinmi canım sıkıntı oluyor diyordun?Yok kuzum ne uğraşmasıYeter ki olsun da, hiç belli olmuyor o işler bazen pik sandığımız pik bile olmuyor demek ki
Çok sağol canım benim teşekkür ederim kan sonucunu bekliyorum halaÇok sevindim canım gözün aydın
Yok kuzum sıkıntılar hala var da, öyle bırakamıyorum ne yazık ki borç harç, ekimin maaşını da alır kasım başı bırakırım nasipse diyorumSen işten çıkışını yaptinmi canım sıkıntı oluyor diyordun?
Doğru canım malesef borç vs olunca zor. Hayırlısı olsun inşallah:*Yok kuzum sıkıntılar hala var da, öyle bırakamıyorum ne yazık ki borç harç, ekimin maaşını da alır kasım başı bırakırım nasipse diyorum
Amin kuzum, ev borcuna girmiştik eşimle inşallah rabbim yardım edecekDoğru canım malesef borç vs olunca zor. Hayırlısı olsun inşallah:*
Sabah yap sabah ayy hadi inşallahhhhhhhYok yapmadım kuzu dün test siparişi verdim gelirse yaparım akşama gelmezse yarın yaparııız
Hayırlı uğurlu olsun kuzummm çok güzel değerin maşallahhSonucum 2300 çıktıııı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?