Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay valla ne biliyim elçin korunurken ne rahatmışız yaa eşime bi kaç ay korunmayı teklif edesim var
ama iişte zaman kaybetmiş olucaz
neyse bakalım kürlere devam bide doktorum ne dicek bakalım
Bence korunma canım kanamana bakarsın bide dr muayene etsinde dr ne derse onu yap. Ben ağustosta kimyasal oldu dr devam et dedi sorun yok. Çörekotu kürü yediğim ay işte ama eşim çok dengesiz kötü besleniyodu ve aşırıı stres vardı taşınma döbemindeydik. Neyse kimyasal oldu ama dr eşden kaynaklıdır sende sıkıntı yok nasıl olsa dedi. Ertesi ay ben çörekptuna devam ettim eşim yine kötü besleniyodu dikkt etmiyodu hiç yine stresliydi çok. Ağustosta kimyasal oldu dr eşine bakmak gerekir sende dinlen 1 2 ay ara verin eşinde sağlıklı beslensin demişti. İşte o zamandan beri eşim düzenli sağlıklı besleniyor. Stresi azalttı sayılır içte sigara devam maalesef. Keçiboynuzu kürü pekmez yiyo ara ara işte. Bakalım. Ctesi 8.günüm çörekltu kürü yapıyoruz eşimde yiyo yani. Pekmez falanda yiyoruz. Cteai bakalım ne dicek dr :) yumurta takibi olacak ama tamda ramazana geldi yaa napıcaz bakalım. Bu ay önce yumurta takibi olmazsa da ertesi ay aşılama tedavisine başlicam ben artık. Eşimede baksınlar kasığı ağrıyo zaten bitmiyo dertler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…