Bebiş gelmeden olduğu iyi olmuş kuzum. Allah kolaylık versinAmin kuzum, ev borcuna girmiştik eşimle inşallah rabbim yardım edecek
Amin canım benim inşallah kalkarız altındanBebiş gelmeden olduğu iyi olmuş kuzum. Allah kolaylık versin
kaçıncı günün bugün canım onu da yazarmısın bana hatta tam tarihlerini yaz adet günü falan olarak ben buraya not alıcam senii1609ece kuzum bugün ateş 36,5 çıktı
Masalllah deger cok yuksek degilmi bana mi öyle geliyorSonucum 2300 çıktıııı kızlar
Bana da öyle geldi ikiz mi geliyooooorMasalllah deger cok yuksek degilmi bana mi öyle geliyoryoksaaa ?
doğuma az kalmışş canımmSonucum 2300 çıktıııı kızlar
tamam canım deftere yazdımmTmm cnm adetin ikinci günü 30.04.2019 ATEŞ 36,5
Maşallah sağlıkla hayırlısıyla devam etsin inşallah. Hayırlı olsun. Darısı başımıza olsun bizim deSonucum 2300 çıktıııı kızlar
ya bide defter tutuyotamam canım deftere yazdımm
Kuzum ya senin o güzel kalbine yüregine saglıktamam canım deftere yazdımm
sagoll canımmKuzum ya senin o güzel kalbine yüregine saglık
ben birşey göremedimm sanırım yok gibimerhaba bayanlar bugün itibarıyle 7 günüm geciyor cuma günü kan verdim 0.23 çıktı bugün test yaptim bus ekilde çıktı bol kaşık agrisi ve gel agrisi var arti beyaz akintim var sizce var mi gebelik Eki Görüntüle 2263844 Eki Görüntüle 2263845H E G gamzeli_bebis Alene Ocean
Bence korunma canım kanamana bakarsın bide dr muayene etsinde dr ne derse onu yap. Ben ağustosta kimyasal oldu dr devam et dedi sorun yok. Çörekotu kürü yediğim ay işte ama eşim çok dengesiz kötü besleniyodu ve aşırıı stres vardı taşınma döbemindeydik. Neyse kimyasal oldu ama dr eşden kaynaklıdır sende sıkıntı yok nasıl olsa dedi. Ertesi ay ben çörekptuna devam ettim eşim yine kötü besleniyodu dikkt etmiyodu hiç yine stresliydi çok. Ağustosta kimyasal oldu dr eşine bakmak gerekir sende dinlen 1 2 ay ara verin eşinde sağlıklı beslensin demişti. İşte o zamandan beri eşim düzenli sağlıklı besleniyor. Stresi azalttı sayılır içte sigara devam maalesef. Keçiboynuzu kürü pekmez yiyo ara ara işte. Bakalım. Ctesi 8.günüm çörekltu kürü yapıyoruz eşimde yiyo yani. Pekmez falanda yiyoruz. Cteai bakalım ne dicek dr :) yumurta takibi olacak ama tamda ramazana geldi yaaay valla ne biliyim elçin korunurken ne rahatmışız yaa eşime bi kaç ay korunmayı teklif edesim var
ama iişte zaman kaybetmiş olucaz
neyse bakalım kürlere devam bide doktorum ne dicek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?