Yaa corekotu mucizesiBen çörekotu kulşandığım ay hemen hamile kaldım yani ama korkuyorum ki her kaldığımda kimyasal olduama bu defa pozitif bakıcam eşim güzel besleniyor diye bakalım .. bu ay olmazsa artık aşılama yolları bizi beklsn
Çörek otu hamile kalındığında anında kesilmeliymiş, düşüğe sebep oluyormuş. Ben güvenip de kullanamam sanırım. Ya gebelik oluştuysa şu an mesela denemelerde..Ben çörekotu kulşandığım ay hemen hamile kaldım yani ama korkuyorum ki her kaldığımda kimyasal olduama bu defa pozitif bakıcam eşim güzel besleniyor diye bakalım .. bu ay olmazsa artık aşılama yolları bizi beklsn
Canim adetle baslayip.10 gun sonra birakiyosun yani yumurtlamaya bile zor.denk gelir.Çörek otu hamile kalındığında anında kesilmeliymiş, düşüğe sebep oluyormuş. Ben güvenip de kullanamam sanırım. Ya gebelik oluştuysa şu an mesela denemelerde..
Canim o jeller spermleri olduruyorKızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Canım sperme zararı var diye biliyorumKızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Hee o zaman olabilir bak.. Ben devamlı sandım. Benim zaten reglin kendisi 8-10 gün sürüyor. O zaman kullanabilirim.Canim adetle baslayip.10 gun sonra birakiyosun yani yumurtlamaya bile zor.denk gelir.
Cok kisiden duydum bunu ilk ay hamile kalan insallah gerek kalmaz ama bende bu adette baslamayi dusunuyorum.Hee o zaman olabilir bak.. Ben devamlı sandım. Benim zaten reglin kendisi 8-10 gün sürüyor. O zaman kullanabilirim.
Sonucum 2300 çıktıııı kızlar
Normal kayganlaştırıcı değil ultrason jeli ya belki etkilemez diye düşünüyorum. Yoksa mümkün değil yapamayız. Islaklık oluşsa bile yeterli olmuyor.Canım sperme zararı var diye biliyorum
Bi doktoruna danış canım .Normal kayganlaştırıcı değil ultrason jeli ya belki etkilemez diye düşünüyorum. Yoksa mümkün değil yapamayız. Islaklık oluşsa bile yeterli olmuyor.
Canım bende kullanıyorum ve bi defa hamile kaldım bence bi sıkıntısı yokKızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Canim preseed jeldi sanirim spermlerin tasinmasini kolaylastiriyomus ve kayganlik veriyomusm biraz pahali ama. Diger hersey spermleri olduruyorNormal kayganlaştırıcı değil ultrason jeli ya belki etkilemez diye düşünüyorum. Yoksa mümkün değil yapamayız. Islaklık oluşsa bile yeterli olmuyor.
Aaaaa masallah kuzum ikiz mi acaba? Saglikla devam etsin insallahSonucum 2300 çıktıııı kızlar
ayy hcg yapsanaaa insallah gebeliktendir
kız maşallahböyle olana kadar hiç test yapmadın mı? sağlıkla ilerler insallah❤
devamı gelmediyse yerlesme olabilir ve insallah öyledir. bence bi test yap :)
Cok kisiden duydum bunu ilk ay hamile kalan insallah gerek kalmaz ama bende bu adette baslamayi dusunuyorum.
iyi kasık ağrısı bahanesiyle yolla doktora enişteyi ultrasonla fln bakarlar hem bişey varmı belli olur inşallah yoktur.Bence korunma canım kanamana bakarsın bide dr muayene etsinde dr ne derse onu yap. Ben ağustosta kimyasal oldu dr devam et dedi sorun yok. Çörekotu kürü yediğim ay işte ama eşim çok dengesiz kötü besleniyodu ve aşırıı stres vardı taşınma döbemindeydik. Neyse kimyasal oldu ama dr eşden kaynaklıdır sende sıkıntı yok nasıl olsa dedi. Ertesi ay ben çörekptuna devam ettim eşim yine kötü besleniyodu dikkt etmiyodu hiç yine stresliydi çok. Ağustosta kimyasal oldu dr eşine bakmak gerekir sende dinlen 1 2 ay ara verin eşinde sağlıklı beslensin demişti. İşte o zamandan beri eşim düzenli sağlıklı besleniyor. Stresi azalttı sayılır içte sigara devam maalesef. Keçiboynuzu kürü pekmez yiyo ara ara işte. Bakalım. Ctesi 8.günüm çörekltu kürü yapıyoruz eşimde yiyo yani. Pekmez falanda yiyoruz. Cteai bakalım ne dicek dr :) yumurta takibi olacak ama tamda ramazana geldi yaanapıcaz bakalım. Bu ay önce yumurta takibi olmazsa da ertesi ay aşılama tedavisine başlicam ben artık. Eşimede baksınlar kasığı ağrıyo zaten bitmiyo dertler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?