Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa corekotu mucizesi bende kullanacam ama bi turlu nasip olamadi .insallah tez zamanda saglikli bi gebelik yaşarsın

Çörek otu hamile kalındığında anında kesilmeliymiş, düşüğe sebep oluyormuş. Ben güvenip de kullanamam sanırım. Ya gebelik oluştuysa şu an mesela denemelerde..

Normal kayganlaştırıcı değil ultrason jeli ya belki etkilemez diye düşünüyorum. Yoksa mümkün değil yapamayız. Islaklık oluşsa bile yeterli olmuyor.
Bi doktoruna danış canım .
Tükürük ve jeller çok zararlı diyorlar .
Sperm kalitesini düşürdüğü için .

Kızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Canım bende kullanıyorum ve bi defa hamile kaldım bence bi sıkıntısı yok

Normal kayganlaştırıcı değil ultrason jeli ya belki etkilemez diye düşünüyorum. Yoksa mümkün değil yapamayız. Islaklık oluşsa bile yeterli olmuyor.
Canim preseed jeldi sanirim spermlerin tasinmasini kolaylastiriyomus ve kayganlik veriyomusm biraz pahali ama. Diger hersey spermleri olduruyor

ayy hcg yapsanaaa insallah gebeliktendir

kız maşallah böyle olana kadar hiç test yapmadın mı? sağlıkla ilerler insallah❤

devamı gelmediyse yerlesme olabilir ve insallah öyledir. bence bi test yap :)
yarına gelmezse yapayım bakalım bi

Cok kisiden duydum bunu ilk ay hamile kalan insallah gerek kalmaz ama bende bu adette baslamayi dusunuyorum.

Bu corel otunu bende yabancılarda okumuştum çok yıllar önce çörekotu hakikî bal ve tarcini karıştırıp sakız gibi çiğniyorlarmış bu ay için macun aldım onu denedikten sonda bunuda deneyim bari

iyi kasık ağrısı bahanesiyle yolla doktora enişteyi ultrasonla fln bakarlar hem bişey varmı belli olur inşallah yoktur.
bende bu kimyasallardan bezdim korkarımmm bi gün gerçekten hamile kalsam doğmadan inanmıcam
doktorda bol su sigarayı bırak sağlıklı beslenme dedi eşime bizde işte incirkürü sabahları ve her akşam süt fındık çilekli içecek yapıyorum eşime bakalım 2-3 ay snra sonuç ne olacak hepimiz için hayırlısı canım ya evet ramazanda geldi inşalalh aşılamaya yada herhngi bişeye gerek kalmadan gelsn bebişler mübarek ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…