Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaha kızlar bende şok oldum ya valla ama 10000 e kadar olması normalmiş

yok be ne alakası var her seferinde aynı yer olunca daha iyi olur gebe oldugunu anlayıp takip yaptıgını bilirler cahil degillerseee benim kızlar anladı hayırlı olsun takip mi yapıyorsunuz dedi
Ay ne biliyim yaaaa bana deli gözüyle bakarlar sanıyom ben
Neyse sabah bakcaz artık adet gelir gelmez fln duruma göre

Aminnn canım inşallahh bizde sıkıntı yok da bence bu eniştelerde var biraz sıkıntı neyse sağlıkları iyi olsun da napalım hayırlı vakitte gelsin bebişkolar ❣

Kızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Ben preesed miydi ilk gebelikte onla kalmıştım canım ama kaybettim o oğlumu, anomali vardı yani yaşamla bağdaşmayan. Dr a sorduğumda ısrarl jelle alakası yok demişti sen yinede dr a danışöadan deneme canım

Yaa corekotu mucizesi bende kullanacam ama bi turlu nasip olamadi .insallah tez zamanda saglikli bi gebelik yaşarsın
Aminn inşallah bu ay da gebelik olursa keainlkle çörekotu mucizesi zaten ben inanıyprum valla reglim bitiyo bugün 2 3 gündür yiyorum kasıklarım harıl harıl çalışıyor resmen ctssi gidemezsem dr a mecburwn ramazanın ilk günü 10.günümde dr a gitmem lazım yumurta takibi için. 10 ve 12.günlerde. benim bildiğim jel ile vajinal muayene olunca oruç gidiyor nasıl yapıcaz bilmiyorum yaa üstten karnından baksa da anlaşılmaz net, akıntım içinde geçen ay enfeksiyon oldu çünkü bakması lazım keainlkle alttan .. bakalım artık napıcam

Elif yüzünden formun sebegi olduk yaptın mı çişini ben daha yemek bekliyorum hazır olacakta yemek yiyicez

O gun niyetlenme bence kuzum suphe sonucta. Belki gorur karindan bi sorarsin ama sanmam. Insallah bu ay nasip olur hepimize

Yumurta takibi yaptırcam güya ama randevu almayı unuttum 2 3 gündür bugünde baktım dr a maaleaef salıya kadar dolu tek saati boş salı günü de 11.günümm mecbur artık o gün gidicem zaten 11-12.gün yumurtluyprum ne güzel takip yaptırıcam neyse ya en azından biz öbür ayın planını yaparız artık aşılama için ne gerekiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…