- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Deneyelim tabi cunku neden olmasinbelki o vesile olur
Valla eşimde ileri hız düşük çıktığı için almıştım ben de canım ama hiç kullanmadım o ara kutuyu bile açmamıştım, zararı yok en azından ama gerçekten faydası var mı çok emin değilim.
Koyulaşmış yaa inşallah canımRed Phoenix 1609ece S srplmtmtk Syhoya
Gonulmeyvesi can09e Maria26
Ve diğer merak eden kzlar
Geldim sonuç bu 2 saatlik idrarla yaptm
Evet canım eşim sigarayı bırakmıştı, 3 ay kadar günde 2 kere progeny m isimli bir vitamin kullandı, bir de her ikimiz de günde 1 kez krilom omega 3 kullanmıştık. O sırada ben ameliyat olmuştum, arkasından ikinci denemede öğrenmiştim hamile kaldığımı. Siz ameliyata karar verdiniz mi?Abla sizin ileri hız düşük çıkmıştı ya esin sigarayı bıraktı diye hatırlıyorum başka bişey kullandınız mı sen ne kadarda hamile.kaldin ?
Ay alttaki mi yeniydi yoksa kusura bakmaRed Phoenix 1609ece S srplmtmtk Syhoya
Üstteki lh dombilim ikiside yeniAy alttaki mi yeniydi yoksa kusura bakma
Valla koyulaşmış gibi sanki canım ya10 dk falan beklemiş hali
İlk idrar olmadıgını düşünürsek koyulaşmış diyebilirmiyiz acaba ya
Kız varya işte10 dk falan beklemiş hali
10 dk falan beklemiş hali
Sizdende bişi gizleyemicemValla koyulaşmış gibi sanki canım ya❤ diğerleri de duruyor galiba resimde çıkmış hepsini sıralı atsana bide
Red Phoenix 1609ece S srplmtmtk Syhoya
Herkes koyulaşmış dedi bi tek ben mi negatif cevp verdim yoksaÜstteki lh dombilim ikiside yeni
Bürazcık öyle olduHerkes koyulaşmış dedi bi tek ben mi negatif cevp verdim yoksa
Sen yarın sabah kan vericekmisn kuzum? Testin varmı başka aslında ilk idrarla bi test yapsan hafif koyulaşma var gibi sanki bunda10 dk falan beklemiş hali
Valla koyulaşmış gibi sanki canım ya❤ diğerleri de duruyor galiba resimde çıkmış hepsini sıralı atsana bide
Kız varya işteanca geldim eve bi mutlu oldum bir mutlu
Canım bence ilk idrar olmamasına rağmen gayet belirgin çizgi
Ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum geç döllendiğini düşünüyorum inşallah öyledir
Yarın ilk idrarınla da yap testin varsa
Kızlar her türlü görüş için tesekkürlerYapma artık kuzum tamam maalesef talihsiz bir olay daha yaşamış oldun şükürler olsun ki sağlıklıyız hamile kalabiliyoruz pozitf yönden bakalım ❣ sen hiç korunma benim aklım olsa kimyasallar sonrası hiç ara vermezdim ya 2 3 ay. Hiç başına bu olay gelmemiş gibi devam et eşine bol takviye devam1 2 ay içinde güpgüzel haberler gelecek ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?