Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar normalde 23 25 günleri arasi regl.olurum geçen ay 30 martta oldum 23 25 günleri baz alirsak bugün 8 günüm geçiyor ama 30 marti baz alirsak bugün günüm ve aşırı kasik bel agrisi akıntı geliyor sadece beyaz kremsi cuma kan verdim 0.23 çıktı bugün evde test yaptim negatif cikti ama agrilarim hala devam ediyor ve baya belirgin ağrılar tam regl.oldum diyorum wcye gidiyorum yok böyle şeyler yaşayıp hamile olan var mi aranızda buarada bugün adetin 32.gunu geç döllenme olmuş olabilirmi

Abla sizin ileri hız düşük çıkmıştı ya esin sigarayı bıraktı diye hatırlıyorum başka bişey kullandınız mı sen ne kadarda hamile.kaldin ?

Abla sizin ileri hız düşük çıkmıştı ya esin sigarayı bıraktı diye hatırlıyorum başka bişey kullandınız mı sen ne kadarda hamile.kaldin ?
Evet canım eşim sigarayı bırakmıştı, 3 ay kadar günde 2 kere progeny m isimli bir vitamin kullandı, bir de her ikimiz de günde 1 kez krilom omega 3 kullanmıştık. O sırada ben ameliyat olmuştum, arkasından ikinci denemede öğrenmiştim hamile kaldığımı. Siz ameliyata karar verdiniz mi?

10 dk falan beklemiş hali
İlk idrar olmadıgını düşünürsek koyulaşmış diyebilirmiyiz acaba ya

Canım bence ilk idrar olmamasına rağmen gayet belirgin çizgi

Ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum geç döllendiğini düşünüyorum inşallah öyledir

Yarın ilk idrarınla da yap testin varsa

Valla koyulaşmış gibi sanki canım ya❤ diğerleri de duruyor galiba resimde çıkmış hepsini sıralı atsana bide
Sizdende bişi gizleyemicem arka planıda görüyolar

Üsttekilerin üstüne yazmadıgım için sıralamayı bilmiyom en alt şimdi yaptgm

Eklentiler

• 57143F2E-EB70-4688-8A99-0EE528922422.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 71
Red Phoenix 1609ece S srplmtmtk Syhoya
Gonulmeyvesi can09e Maria26
Ve diğer merak eden kzlar
Geldim sonuç bu 2 saatlik idrarla yaptm

Yapma artık kuzum tamam maalesef talihsiz bir olay daha yaşamış oldun şükürler olsun ki sağlıklıyız hamile kalabiliyoruz pozitf yönden bakalım ❣ sen hiç korunma benim aklım olsa kimyasallar sonrası hiç ara vermezdim ya 2 3 ay. Hiç başına bu olay gelmemiş gibi devam et eşine bol takviye devam 1 2 ay içinde güpgüzel haberler gelecek ❣

Valla koyulaşmış gibi sanki canım ya❤ diğerleri de duruyor galiba resimde çıkmış hepsini sıralı atsana bide
Kız varya işte anca geldim eve bi mutlu oldum bir mutlu
Canım bence ilk idrar olmamasına rağmen gayet belirgin çizgi

Ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum geç döllendiğini düşünüyorum inşallah öyledir

Yarın ilk idrarınla da yap testin varsa
Kızlar her türlü görüş için tesekkürler
Ben meraktan yaptım var demiyorum yokta demiyorum.
Testler yanıltıcı olabiliyor biliyoruz bakalım kısmett allah biliyor varmı yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…