Bana bi an öbürleriyle aynı gibi geldiBürazcık öyle oldu
Kaçar mıSizdende bişi gizleyemicemarka planıda görüyolar
Üsttekilerin üstüne yazmadıgım için sıralamayı bilmiyom en alt şimdi yaptgm
Valla heyecanla bekliypruz yarını o zamanKızlar her türlü görüş için tesekkürler
Ben meraktan yaptım var demiyorum yokta demiyorum.
Testler yanıltıcı olabiliyor biliyoruz bakalım kısmett allah biliyor varmı yokmu
Kaçar mıbende hep biriktiririm yani bana koyulaşmış gibi geliyor canım bakalım sabah regl olmazsan kan testi yap ❤ inşallah yükselmiştir ya ❤
Sen yarın sabah kan vericekmisn kuzum? Testin varmı başka aslında ilk idrarla bi test yapsan hafif koyulaşma var gibi sanki bunda
Bana bi an öbürleriyle aynı gibi geldiama ilk idrar olmadığını amca anlayabildim oğlanı uyutuyordum bence en sağlıklısı yarın kan vermek
Mariacım bana öyle bi yorum yaptınki yani hani deliler vardırya bişeyi kabullenemeyenValla heyecanla bekliypruz yarını o zamansüpriz yapar belki canım ama tabi iki türlüsüne de hazır olalım yinede ..
Evet canım eşim sigarayı bırakmıştı, 3 ay kadar günde 2 kere progeny m isimli bir vitamin kullandı, bir de her ikimiz de günde 1 kez krilom omega 3 kullanmıştık. O sırada ben ameliyat olmuştum, arkasından ikinci denemede öğrenmiştim hamile kaldığımı. Siz ameliyata karar verdiniz mi?
7 aylık evliyiz 6 aydır istiyorduk kuzum çok teşekkür ederim amin inşallah kucağıma alırım meleğimiG gamzeli_bebis tatlııımm bende geldim sanırım idrar testi yapıcan hepsini okuyamadım hadi bekliyoruuuzzz inşallah kopkoyu çıkar ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum❤
Morvampir1 canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne kadar süredir istiyodunuz
Yaptım kuzum koyu hala çatlamamış gibii çöktüm yatıyom çiş biriktiyomMinik_ceylo lh yapmadınmı bugun çatladımı
Belirgin gayet bence git bidaha kan ver ya bizde çatladık burdaa10 dk falan beklemiş hali
İlk idrar olmadıgını düşünürsek koyulaşmış diyebilirmiyiz acaba ya
Belirgin gayet bence git bidaha kan ver ya bizde çatladık burdaa☺
Bakalım kızlar yarnda gelmezse bi tekrarlarım kan testiniG gamzeli_bebis kuzum biraz koyulaşmış gibi sanki
Ay sevindim hadi geçmiş olsun canım, macun işini hiç bilemiyorum ama soğuk sıkım keçi boynuzu özü de bayağı faydalı oluyor. İnşallah o vesile ile de sigarayı bırakır hayırlı haberlerle gelirsinOo oldu bile cumartesi günübu cü ertesi kontrolü var hiç düşündüm gibi olmadı iki saat sonra kalktı ayağa akşamı taburcu ettiler ama doktor hiç bir takviye kullanmicam dedi üç ay bekliyorum eğer düzelme olmazsa takviye kullanıyorum dedi ben macun sipariş ettim onu kullanabilir defi anilyattan çıktıktan sonra dedi tahminimde fazlaymış büyük ihtimalle düzelecek dedi inşallah dediği gibi olur sigarayı amilyattan sonra hiç içmedi ama dayanamaz diye çok korkuyorum inşalla H bizde sizin gibi çok beklemeden kavuşuruz
Maşallah maşallahSonucum 2300 çıktıııı kızlar
Hakkında hayırlısı canımvalla bu testler bi cins anlamak zor kan işinede sabah bakarz artıkın gece yada sabah kırmızı kart yemezsem
Ay sevindim hadi geçmiş olsun canım, macun işini hiç bilemiyorum ama soğuk sıkım keçi boynuzu özü de bayağı faydalı oluyor. İnşallah o vesile ile de sigarayı bırakır hayırlı haberlerle gelirsin
7 aylık evliyiz 6 aydır istiyorduk kuzum çok teşekkür ederim amin inşallah kucağıma alırım meleğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?