Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizdende bişi gizleyemicem arka planıda görüyolar

Üsttekilerin üstüne yazmadıgım için sıralamayı bilmiyom en alt şimdi yaptgm
Kaçar mı bende hep biriktiririmyani bana koyulaşmış gibi geliyor canım bakalım sabah regl olmazsan kan testi yap inşallah yükselmiştir ya

Kızlar her türlü görüş için tesekkürler
Ben meraktan yaptım var demiyorum yokta demiyorum.
Testler yanıltıcı olabiliyor biliyoruz bakalım kısmett allah biliyor varmı yokmu
Valla heyecanla bekliypruz yarını o zaman süpriz yapar belki canım ama tabi iki türlüsüne de hazır olalım yinede ..

Sen yarın sabah kan vericekmisn kuzum? Testin varmı başka aslında ilk idrarla bi test yapsan hafif koyulaşma var gibi sanki bunda
Bana bi an öbürleriyle aynı gibi geldi ama ilk idrar olmadığını amca anlayabildim oğlanı uyutuyordum bence en sağlıklısı yarın kan vermek
Valla heyecanla bekliypruz yarını o zaman süpriz yapar belki canım ama tabi iki türlüsüne de hazır olalım yinede ..
Mariacım bana öyle bi yorum yaptınki yani hani deliler vardırya bişeyi kabullenemeyen yapma artık bırak dedin falan
Sanki adet olmuşta ısrarla test yapıyomuş gibi hissettim kendimi
Yaprak dökümündeki leylanın pembe kabanını çıkarmayışı gibi
Kz iyiyim ben meraktan yaptım üzüldüğüm yada sevindiğim yok emin ol bu sonuca göre

Oo oldu bile cumartesi günü bu cü ertesi kontrolü var hiç düşündüm gibi olmadı iki saat sonra kalktı ayağa akşamı taburcu ettiler ama doktor hiç bir takviye kullanmicam dedi üç ay bekliyorum eğer düzelme olmazsa takviye kullanıyorum dedi ben macun sipariş ettim onu kullanabilir defi anilyattan çıktıktan sonra dedi tahminimde fazlaymış büyük ihtimalle düzelecek dedi inşallah dediği gibi olur sigarayı amilyattan sonra hiç içmedi ama dayanamaz diye çok korkuyorum inşalla H bizde sizin gibi çok beklemeden kavuşuruz

7 aylık evliyiz 6 aydır istiyorduk kuzum çok teşekkür ederim amin inşallah kucağıma alırım meleğimi

Ay sevindim hadi geçmiş olsun canım, macun işini hiç bilemiyorum ama soğuk sıkım keçi boynuzu özü de bayağı faydalı oluyor. İnşallah o vesile ile de sigarayı bırakır hayırlı haberlerle gelirsin

Ay inşallah abla ya çok sağol bakalım inşallah evet duydum onuda bi anda yüklenmek istemiyorum her ay biseyi yapacam eşim diyor deneme tahtasına cevirdin beni ama ne yapım biseyler vesile olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…