Kuzum ilk idrar olmadıgını düşününce insana koyu geliyo ama ne biliyim bu testler yanıltıyo bazen cokta ağrım var olcak gibiyim ama olmazsam gidcem kanaG gamzeli_bebis kübiiiiiiielli kere kan ver dedim sana di mii? Sabah kalkar kalkmaz kana git, kız ilk idrar bile değil bence gayet iyi yani
Bana daha belirgin geldi bu ama yarin sabh bidaha yap oyle kan ver istersen kanda cikmayinca insan daha bi uzuluyoBakalım kızlar yarnda gelmezse bi tekrarlarım kan testini
Sabah yapcam ilk idrarla aynenBana daha belirgin geldi bu ama yarin sabh bidaha yap oyle kan ver istersen kanda cikmayinca insan daha bi uzuluyo
Bana bak yarın tatil bana, iş saatinde ayakta olmam sonucun çıkınca etiketle beni hatta instodan da yaz acilKuzum ilk idrar olmadıgını düşününce insana koyu geliyo ama ne biliyim bu testler yanıltıyo bazen cokta ağrım var olcak gibiyim ama olmazsam gidcem kana
TamamBana bak yarın tatil bana, iş saatinde ayakta olmam sonucun çıkınca etiketle beni hatta instodan da yaz acil
Ayyy ben ne desem bilemedimTamamkşke banada tatil olsa off öğlene kdr uyurum
Ederim canım benimHayırlı olsun canım bizde 4 aydır istiyoruz 5.ayımıza giricez inşallah bizede dua et❤
Bi doktoruna danış canım .
Tükürük ve jeller çok zararlı diyorlar .
Sperm kalitesini düşürdüğü için .
Canım bende kullanıyorum ve bi defa hamile kaldım bence bi sıkıntısı yok
Canim preseed jeldi sanirim spermlerin tasinmasini kolaylastiriyomus ve kayganlik veriyomusm biraz pahali ama. Diger hersey spermleri olduruyor
Selam canım, preseed jel var istersen onu dene, onun zararı yok, ben almıştım ama hiç kullanmadım, yakınsan sana vereyim hatta hiç açmadım bile çünkü
Ben preesed miydi ilk gebelikte onla kalmıştım canım ama kaybettim o oğlumu, anomali vardı yani yaşamla bağdaşmayan. Dr a sorduğumda ısrarl jelle alakası yok demişti sen yinede dr a danışöadan deneme canım
Bugun ki daha koyu geldi insallahta oyledir canimSizdende bişi gizleyemicemarka planıda görüyolar
Üsttekilerin üstüne yazmadıgım için sıralamayı bilmiyom en alt şimdi yaptgm
Ben doktoruma jel sordum, su bazlı spermleri etkilemeyen bi jel verdi sadece dış kısmına sür dedi, istersen doktoruna sorabilirsin ya da istersen jelin ismini verebilirimKızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Kizceler benide ekleyin instadan ya olmuyo boleeBana bak yarın tatil bana, iş saatinde ayakta olmam sonucun çıkınca etiketle beni hatta instodan da yaz acil
Ben meraktan bi arastirdim simdi bu jel icin sperm kocu diyorlar yani aksine hamile kalmayi kolaylastiriyomus.. googledan bir doktorun videosunu actim dinledim.Sağ olun kızlar, preseed jele baktım ama cidden pahalıymış. Bu ay gebelik oluşmazsa giderim doktora bir.. Tükürük bile doğal bir şeyken zararlı diyorsunuz, o zaman ultrason jeli de zararlıdır. Onsuz da olmuyor offCansinsenn sen doktora danıştın mı canım hiç?
Yaaa bi gölge görüyorum sanki amaKızlar gören varmı? Ilk anda çektim fotoraf
Yaaa bi gölge görüyorum sanki amakaç var adete canım
Günayddın canlarımmm ilk idrarla yaptım sabah bidaha aynı yaa
Ay bilemedim sanki gölge var ama yanlış dğldir inşallah inşallah vardırNormalde yarın ama pike göre 12.çi veya 13.gündeyim canim
Vazgeçtim şuan vermekten testler hep aynı cıkıyo bide cok ağrım var bugun olmazsam bakarım ama olcam sankiKan vercem mi
Ay bilemedim sanki gölge var ama yanlış dğldir inşallah inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?