Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G gamzeli_bebis kübiiiiiii elli kere kan ver dedim sana di mii? Sabah kalkar kalkmaz kana git, kız ilk idrar bile değil bence gayet iyi yani
Kuzum ilk idrar olmadıgını düşününce insana koyu geliyo ama ne biliyim bu testler yanıltıyo bazen cokta ağrım var olcak gibiyim ama olmazsam gidcem kana

Kuzum ilk idrar olmadıgını düşününce insana koyu geliyo ama ne biliyim bu testler yanıltıyo bazen cokta ağrım var olcak gibiyim ama olmazsam gidcem kana
Bana bak yarın tatil bana, iş saatinde ayakta olmam sonucun çıkınca etiketle beni hatta instodan da yaz acil

Tamam kşke banada tatil olsa off öğlene kdr uyurum
Ayyy ben ne desem bilemedim ilk gördüğümde ay düşmemiş daha dedim somraki paylaştıklarınla koyulaşmış gibi oldu.. hayırlısı kuzum hakkında.. inşallah brrk gibi sürpriz yaparsıınn ❤

Bi doktoruna danış canım .
Tükürük ve jeller çok zararlı diyorlar .
Sperm kalitesini düşürdüğü için .
Canım bende kullanıyorum ve bi defa hamile kaldım bence bi sıkıntısı yok
Canim preseed jeldi sanirim spermlerin tasinmasini kolaylastiriyomus ve kayganlik veriyomusm biraz pahali ama. Diger hersey spermleri olduruyor
Selam canım, preseed jel var istersen onu dene, onun zararı yok, ben almıştım ama hiç kullanmadım, yakınsan sana vereyim hatta hiç açmadım bile çünkü

Sağ olun kızlar, preseed jele baktım ama cidden pahalıymış. Bu ay gebelik oluşmazsa giderim doktora bir.. Tükürük bile doğal bir şeyken zararlı diyorsunuz, o zaman ultrason jeli de zararlıdır. Onsuz da olmuyor off Cansinsenn sen doktora danıştın mı canım hiç?

Kızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Ben doktoruma jel sordum, su bazlı spermleri etkilemeyen bi jel verdi sadece dış kısmına sür dedi, istersen doktoruna sorabilirsin ya da istersen jelin ismini verebilirim

Ben meraktan bi arastirdim simdi bu jel icin sperm kocu diyorlar yani aksine hamile kalmayi kolaylastiriyomus.. googledan bir doktorun videosunu actim dinledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…