Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tikkabilla yok canım sormadım ama evlendiğimden beri durex jel kullanıyorum ve bi defa hamile kaldım. Zaten araştırırsan o amaç dışında kullanılan krem, yağ veya jeller gebelik düşünülüyorsa kullanılmaz deniyor spermin ölmesine neden oluyor. Benim kullandığım jel ise saniyeler içersinde kuruyo zaten vajinanın içine tamamen girmesi imkansız.

G gamzeli_bebis kuzum kan testi veremiyosun sanırım bugün tatil olunca yarın mi vercen? Üzülerek söylüyorum belli belirsiz çizgi. Ama şöyle de bisey var daha batın geçmesini bırak daha gelmeden yaptığın testler bunlar belki artacak insalllahh artar. Üzülme hemen. Zeybltaslan kuzum ben göremedim pek ama morcivertkedi Iyi yapıyor o işi hayalet çizgileri bile goruyor :))

Yarın belli olcak kuzum ya benimde.kafam karıştı bunuda az önce wcde zor bela çektim

Eklentiler

• 20190501_082414.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 57
efuulimm kuzum verebilirim bizim burdaki hastane açık ama bn vermekten vazgectim.
ağrım var adet olcam belli.
ve çizgide öyle bariz koyulaşma falan görsem gider veririmde aynı duruyo gibi geliyo çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…