Atsana beklemiş halinideŞuan biraz daha net oldu ama bilemiyorum pazar günüde sabah yaptım öğlene kadar bekledi gölge bile çıkmadı bu direk böyle çıkınca kafam karıştı ya
Vazgeçtim şuan vermekten testler hep aynı cıkıyo bide cok ağrım var bugun olmazsam bakarım ama olcam sanki
Atsana beklemiş halinide
Atsana beklemiş halinide
Benim isim beyza bana ne denilebilir acaba kızElo diyebilirim
Bende bir o koyma takıntısı var
Eşimede huzo derim
Sağ olun kızlar, preseed jele baktım ama cidden pahalıymış. Bu ay gebelik oluşmazsa giderim doktora bir.. Tükürük bile doğal bir şeyken zararlı diyorsunuz, o zaman ultrason jeli de zararlıdır. Onsuz da olmuyor offCansinsenn sen doktora danıştın mı canım hiç?
Zeybltaslan canım bi gölge var sanki ama
Zeybltaslan canım yakınlaştırınca görülüyo gibi ama istersen kanda bi baktır bugün
G gamzeli_bebis kuzum kan testi veremiyosun sanırım bugün tatil olunca yarın mi vercen? Üzülerek söylüyorum belli belirsiz çizgi. Ama şöyle de bisey var daha batın geçmesini bırak daha gelmeden yaptığın testler bunlar belki artacak insalllahh artar. Üzülme hemen.Zeybltaslan kuzum ben göremedim pek ama morcivertkedi Iyi yapıyor o işi hayalet çizgileri bile goruyor :))
gördüm kız benYarın belli olcak kuzum ya benimde.kafam karıştı bunuda az önce wcde zor bela çektim
Zeybltaslan o zaman yarın ola hayrola cnm
gördüm kız ben
valla kuzum bende görüyorummm bi gölge ama inşalalh vardırYarın belli olcak kuzum ya benimde.kafam karıştı bunuda az önce wcde zor bela çektim
valla kuzum bende görüyorummm bi gölge ama inşalalh vardır
G gamzeli_bebis kuzum kan testi veremiyosun sanırım bugün tatil olunca yarın mi vercen? Üzülerek söylüyorum belli belirsiz çizgi. Ama şöyle de bisey var daha batın geçmesini bırak daha gelmeden yaptığın testler bunlar belki artacak insalllahh artar. Üzülme hemen.Zeybltaslan kuzum ben göremedim pek ama morcivertkedi Iyi yapıyor o işi hayalet çizgileri bile goruyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?