- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
içinden ne geçiyorsa onu yap kuzum. bende 53 tl ye verdim burda fiyat normalŞimdi bana bi akıl verin tıp merkezini aradım sonuç öğlen çıkar diyor kan verio ise donsemmi 55 tl ücret diyor of kafam karıştı beklesemmi ???
Fotoğrafı büyütmeden görebiliyorum büyütünce göremedim:))Yarın belli olcak kuzum ya benimde.kafam karıştı bunuda az önce wcde zor bela çektim
Anladım fistgm adet olursan etiketle beni merak ediyorumefuulimm kuzum verebilirim bizim burdaki hastane açık ama bn vermekten vazgectim.
ağrım var adet olcam belli.
ve çizgide öyle bariz koyulaşma falan görsem gider veririmde aynı duruyo gibi geliyo çizgi
Içın içini yemektense ver kurtul :))Şimdi bana bi akıl verin tıp merkezini aradım sonuç öğlen çıkar diyor kan verio ise donsemmi 55 tl ücret diyor of kafam karıştı beklesemmi ???
içinden ne geçiyorsa onu yap kuzum. bende 53 tl ye verdim burda fiyat normal
Morci gördüyse tamamdır o iş:))) insallahhhgördüm kız ben
Benim arkadaşa sağlık odağındaki hemşire arayıp söylemişti hamilesiniz 4 haftalık diye:))Gidiyorum şimdi ama çocuk dedi internetten gösteremiyoruz inşallah öğlen aradığımda soylerler sonucu yoksa aksama kadar bekleyemem minubus gelsede gitsem bir an önce inşallah fos çıkmaz
Içın içini yemektense ver kurtul :))
İnş cnmGidiyorum şimdi ama çocuk dedi internetten gösteremiyoruz inşallah öğlen aradığımda soylerler sonucu yoksa aksama kadar bekleyemem minubus gelsede gitsem bir an önce inşallah fos çıkmaz
Zeybltaslan iç sesini dinle cnm fiyat gayet iyi geçen ay bende öyle yaptırmıştım
söylerler öğlene bile gerek yok 1.5 saat sonra fln çıkmış olur bizim burda 20 dk da söyleyen yerler varGidiyorum şimdi ama çocuk dedi internetten gösteremiyoruz inşallah öğlen aradığımda soylerler sonucu yoksa aksama kadar bekleyemem minubus gelsede gitsem bir an önce inşallah fos çıkmaz
Benim arkadaşa sağlık odağındaki hemşire arayıp söylemişti hamilesiniz 4 haftalık diye:))
söylerler öğlene bile gerek yok 1.5 saat sonra fln çıkmış olur bizim burda 20 dk da söyleyen yerler var
Relax baby :))) sakin sakin git dolu dolu gelAy inşallah şuan çok tuafim mideme kramplar vuruyor yine pf
Fotoğrafı büyütmeden görebiliyorum büyütünce göremedim:))
Relax baby :))) sakin sakin git dolu dolu gel
Relax baby :))) sakin sakin git dolu dolu gel
ay insallah vardır. yarın sabah tekrarla testi beni de etiketle göremeyebiliyorumBende görüyorum ama emin olamiyorummm
hahaMorci gördüyse tamamdır o iş:))) insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?