Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
efuulimm kuzum verebilirim bizim burdaki hastane açık ama bn vermekten vazgectim.
ağrım var adet olcam belli.
ve çizgide öyle bariz koyulaşma falan görsem gider veririmde aynı duruyo gibi geliyo çizgi
Anladım fistgm adet olursan etiketle beni merak ediyorum

içinden ne geçiyorsa onu yap kuzum. bende 53 tl ye verdim burda fiyat normal

Gidiyorum şimdi ama çocuk dedi internetten gösteremiyoruz inşallah öğlen aradığımda soylerler sonucu yoksa aksama kadar bekleyemem minubus gelsede gitsem bir an önce inşallah fos çıkmaz

Gidiyorum şimdi ama çocuk dedi internetten gösteremiyoruz inşallah öğlen aradığımda soylerler sonucu yoksa aksama kadar bekleyemem minubus gelsede gitsem bir an önce inşallah fos çıkmaz
Benim arkadaşa sağlık odağındaki hemşire arayıp söylemişti hamilesiniz 4 haftalık diye:))

söylerler öğlene bile gerek yok 1.5 saat sonra fln çıkmış olur bizim burda 20 dk da söyleyen yerler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…