- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
ay insallah vardır. yarın sabah tekrarla testi beni de etiketle göremeyebiliyorum
haha1609ece den sonra bıraktım test yorumlamayı
Ayy inşallah hayırlı haberle..kuzuuHeehhe bakalım şimdi kan vermeye gidiyorum öğlen çıkar dediler kanı verip ise döncem sonuç çıkar çıkmaz etiketlicem
o ağrı oluyomuş yaa ecede öyle dedi diğer kızlarda diyor bendede günlerdir var hatta şuan biraz arrtı oldum olcam sanki kesin bugun geliyoAdet olacak gibi ağrım var niye böyle bir delilik yapıyorum bilmiyorum canim aksiyon istedi galiba
uyandı o 7 de portakal suyunu içiyodu kuş sesleri eşliğinde
Ayy inşallah hayırlı haberle..kuzuu
o ağrı oluyomuş yaa ecede öyle dedi diğer kızlarda diyor bendede günlerdir var hatta şuan biraz arrtı oldum olcam sanki kesin bugun geliyo
uyandı o 7 de portakal suyunu içiyodu kuş sesleri eşliğinde
entel anne
o ağrı oluyomuş yaa ecede öyle dedi diğer kızlarda diyor bendede günlerdir var hatta şuan biraz arrtı oldum olcam sanki kesin bugun geliyo
Biliyorum ama benim imkansız gibi bişeydi varsa bile kimyasal falandır diyorum bilmiyorum
Allah biliyor kuzum. bakKeşke sende bi kan verseydi ya
Yok kuzu ama dün başladı gelecek gibi ağrılarr..
Allah biliyor kuzum. bakRed Phoenix 9 la öğrendi masallah ne güzel arttı.
benim kuzenim 24 değerle öğrendi adetten önceydi onunda doğurdu 1 yaşında cocuk
bn 32 gördüm daha önce 44 gördüm 42 gördüm yok anam kayıp gidiyor
ne biliyim kuzum artış az olduya belli oldu sağlıksız oldugu.
ha forumda az az artıp sonra normale dönenlere rastladım ama
benim kimyasal geçmişim oldugu için kimyasaldır diyorum o yüzden kan vermedim
tamam akşama kdr olmazsam söz vericem kızlarBen şuan şunu anladım çıkmadık candan ümit kesilmez şuan bilmiyorum pozitif sonuç alırmıyım akşam bile sağlıklı olması çok ufak bi ihtimal ama yinede umudum var allah'ım bizi nelerle sınıyor kim bilir sene ümidi kestigin anda fırladı belki değeler aksama kadar olmazsan ver bari
tamam akşama kdr olmazsam söz vericem kızlar
ama bn kendimi tanıyorsam en fazla 1 saate geliyor kırmızılar
Bende golge gibi gordum ama bat yarinsa sanki daha belirgin olmasi gerekirNormalde yarın ama pike göre 12.çi veya 13.gündeyim canim
Bacım adını bilmiyoz ki yaz bana özeldenKizceler benide ekleyin instadan ya olmuyo bolee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?